Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonumda resimdeki gibi ekran süresi aliyorum sizce bu normalmi yoksa bir terslikmi var bana bir terslik var gibi geldi telefonu yoran oyunlari pek oynamiyorum tek oynadığım oyun among us arada youtube den video izlerim ve zoomda derslere katılırım.Bazende haber okurum.
açık ekran süresi
batarya
batarya hızlı tükeniyor
batarya performansı
ekran süresi
mi note 10 batarya ve şarj bitiyor.
mi note 10 lite
miui12
pil kullanımı
arkadaşlar telefonuma yeni rom kurarken fastboot moduna alınca resideki gibi ekranda şerit çıktı.telefonu açabiliyorum ama fastboot ta böyle kalıyor.Lütfen Bilen arkadaşlar yardım etsin elim ayağım titriyor headbang~~:(
Arkadaşlar başlıktanda okuduğunuz gibi Mi 5 Prime Kullanıcısıyım.Yaklaşık 5 ay önce stable romdan developer roma geçtim.5 aylık deneyimimden sonra XiaooMiTool ile developer romdan stable roma geçmek istedim fakat aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi hatayla karşılaştım.Bilen arkadaşlardan yardım...
Telefonum mi5 prime ve bazi sitelerde android 8 guncelleme alacak xiaomi telefonlarinda mi5 prime yazmiyordu sizce mi5 prime Android O alırmı almazmi ?