evrenaskin01 kullanıcısının son içeriği

1. E

Soru Mi note 10 lite Ekran süresi normal mi ?

Telefonumda resimdeki gibi ekran süresi aliyorum sizce bu normalmi yoksa bir terslikmi var bana bir terslik var gibi geldi telefonu yoran oyunlari pek oynamiyorum tek oynadığım oyun among us arada youtube den video izlerim ve zoomda derslere katılırım.Bazende haber okurum.
  2. E

Yardım [Çözüldü]Mi5 Prime fastboot moduna alınırken hata

öncelikle yanıt verdiğin için teşekkürler.bu ekran varken romu kurabildim.Sadece Görsel bir sorun.Hiç bi sorun çıkarmadı
  3. E

Yardım [Çözüldü]Mi5 Prime fastboot moduna alınırken hata

arkadaşlar telefonuma yeni rom kurarken fastboot moduna alınca resideki gibi ekranda şerit çıktı.telefonu açabiliyorum ama fastboot ta böyle kalıyor.Lütfen Bilen arkadaşlar yardım etsin elim ayağım titriyor headbang~~:(
  4. E

Yardım Mi 5 Prime Stable Rom`a geçerken hata!

Arkadaşlar başlıktanda okuduğunuz gibi Mi 5 Prime Kullanıcısıyım.Yaklaşık 5 ay önce stable romdan developer roma geçtim.5 aylık deneyimimden sonra XiaooMiTool ile developer romdan stable roma geçmek istedim fakat aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi hatayla karşılaştım.Bilen arkadaşlardan yardım...
  5. E

Yardım Mi5 appstore yi degistirme

Eğer olmuyorsa global rom kuracağım
  6. E

Ben çin romunu kurmustum onda olmuyormu
  7. E

resimdeki gibi telefonu miui 9 yaptım ve mi Store'dan fln geldi play store yoktu bu mi storeyi playstore nasil yapicam bilen söyleyebilirim
  8. E

Yardım mi5 telefonumu miui 9 yaparken,

sadece miui 9 romunu indirdim
  9. E

olmuyor hocam ayni hata
  10. E

Hocam biraz daha açarmisınız
  11. E

mi5 telefonumu miui 9 yaparken, bu hatayla karsilasiyorum çözümünü bilen yardimci olabilirmi
  12. E

Soru Mi5 prime Android O

Haklısıniz hocam
  13. E

Soru Mi5 prime Android O

hocam şimdi baktim shiftdelete gibi büyük sitede guncelleme alacak telefonlar arasinda mi5 te yaziyo
  14. E

Soru Mi5 prime Android O

Telefonum mi5 prime ve bazi sitelerde android 8 guncelleme alacak xiaomi telefonlarinda mi5 prime yazmiyordu sizce mi5 prime Android O alırmı almazmi ?
Üst Alt