Evren026 kullanıcısının son içeriği

1. Evren026

Yardım ACIL !!! twrp recovery ile uygulamalarimi silmeden sistemimi fabrika ayarlarina cevirebilir miyim?

mi flash ile deniyorum az sonra sonucu yazarım teşekkürler save user data ile flash ladım ve sonuç aynı o tema orda olduğu sürece temadan dolayı kapatıyor kendini başka çare kalmadı sanırım komple temiz kurulum bari resimlerimi videolarımı kurtarayım başka çaresi yok mu hocam
  2. Evren026

Yardım ACIL !!! twrp recovery ile uygulamalarimi silmeden sistemimi fabrika ayarlarina cevirebilir miyim?

hocam kök dizine kurulu ise o halde uygulamalar gider :( twrp kalıcı olmuyor aynen yeniden atmak durumunda kalıyorum ayrıca wipe ile temizlikde yapmıyor hata veriyor evet 9.2.2 deyim aslında temayı kaldırmanın bir yolunu bulabilsem telefon açılacak onu nasıl yapabilriim bunu düşünüyorum twrp...
  3. Evren026

maalesef yok twrp yı telefon çökunce yükledım fotoğraf vıdeo falan önemsiz sadece 1 tane uygulama var o uygulama çok önemli hocam :( twrp en günceli hangisi acaba ? ben 3.2.1 yükledim hata veriyor önbellek ve Dalvik / Art Cache temizlemeye çalışınca
  4. Evren026

Arkadaslar mi6 telefonuma yeni bir tema yukledim yiklemez olaydim telefon çöktü sürekli recovery moda atıyor yani o tema hasarlı çıktı bunu nasıl kaldırabılırım? telefonu kurtarabilirim niyeti ile fastboot modunda TWRP yükledım onu kullanmayı pek bılmıyorum şimdi benim istediğim şu ben bu...
  5. Evren026

Hb mi6'yı 2.100 ₺'den satıyor! Xiaomi'ye yazık oluyor

Xiaomi yakın zamanda kendi VR mağazasını açacağını duyurdu tek eksik buydu bence kuş sütü gibi bence fiyatı tartışılmaz. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Evren026

Mı 6 global rom çıktı sanırım

Aynı şeyi söylüyormuşşuz [emoji3] [emoji379] MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Evren026

Global yüklemek için bootloader açmasına gerek yok MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Evren026

Mi flash tool indir bu konu içinde link atmışlardı ordan firmware i indir telefonu fastboot moduna al sanırım ses yükseltme ve Power tuşunu basılı tutuyorsun ses kısmada olabilir emin değilim sonra dosyayı seç flashla bu aralar yoğunum YouTube ta biraz araştırırsan yükleme adımlarını...
  9. Evren026

Haber 2014-2016 Telefon Satış Rakamları

Mi6 kamerada fotoğraf konusunda iyi yine bence video kaydında ki titremeler ve hafif dalgalanma beni rahatsız ediyor onun dışında iPhone 7 ile karşılaştırmalar mevcut şahsen çok fark yok. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Evren026

Hız performans bakımından mi6 s8 in bir tık önünde kararı siz verin. S7 ile karşılaştırılamaz diyorum ben mi 6 sahibi olduğum için söylemiyorum aynı zamanda iPhone 5s sahibiyim ondanda memnunum ki bu iki cihaz işletim sistemleri farklı olduğundan dolayı karşılaştırmak yanlış olur ancak S7 ile...
  11. Evren026

Ben farkedemedim ancak güncelleme gelir diye düşünüyorum. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Evren026

Yöntemi paylaşmışlar çok gerekli görürsem bu yöntemi kullanırım ama şimdilik memnunum. [emoji106] MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Evren026

Aynı sorun bendede oldu mi flash ile global kararlı yükledim twrp ile zip olarak rom yüklemiyor arkasından twrp ve root attım dahada geri dönmek istemiyorum en azından bu global güncelleme alıyor eminim sorunları gidereceklerdir misal ana ekranda App arama olayını kaldırmışlar sırf bu yüzden...
  14. Evren026

Soru Xiaomi mi 6 ekran koruma ve arka kılıf tavsiye.

Teşekkürler bende siyah sipariş edicem güzele benziyor MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Evren026

Soru Xiaomi mi 6 ekran koruma ve arka kılıf tavsiye.

Ürünün direkt linki yok mu mağazada göremedim bunu MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt