Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
servisin bana söylediği orjiinal şarj aleti kullandığım için yanlış yazmadım bildiğin orjinal şarj aleti buna sebep oluyormuş..bende samsung şarj aleti ile denedim sorun yine aynı..servise götürme şansım yok istanbula uzağım malesef..bu videoyu onlara da gösterdim yapacak birşey yok dediler..
evet kurulumu sorunsuz yapıyor hiçbir takılma yaşamıyorum..mesela böyle takıldıgında "ses kısma ve home" tuşuna basıp resetliyorum cihazı.düzeliyor normal açılıyor kullanıyorum..sonra belli bir süre geçtikten sonra tekrar böyle oluyor..
Arkadaşlar merhaba telefonu kırma derecesine geldim..birden bire dokunmatik algılama sorunu yaşamaya başladım bi çalışıyor bi çalışmıyor. istanbulda xiaomi teknik servise yolladım bir problem göremediler..günde en az 50-100 defa yapıyor..Sorunun ne olduğunu dahi anlayamadık.. aşağıda sorunun...
arkadaşlar öncelikle hepinize ayrı ayrı tesekkür ediyorum..temiz kurulum hakkında biraz forumu inceledim ama bulamadım. mi5 için ne yapmam gerekiyor ufaktan biraz bilgi alabilir miyim..
arkadaşlar garip bir problemim var..hiçbir sorun yokken dokunmatik çalışmamaya başladı.ses açma açma kapama ve parmak izi çalışıyor dokunmatik ve geri home tuşu çalışmıyor..işin tuhaf yanı belli süre sonra düzeliyor.sonra yine aynı.cihazı resetledim ama fayda yok...model mi5 32 gb..