eviget kullanıcısının son içeriği

1. eviget

Yardım Mi 5s Kamera Sorunu

Ben cihazımı yeni aldığımda (düşürme olmaksızın) aynı problemi yaşamıştım. O dönem forumlarda aynı arızayı yaşayanlar vardı. Delta garanti kapsamında kamerayı değiştirdi ancak teknisyen arkadaş en az üç kamera denediğini, cihazın kamera seçtiğini söylemişti. Eğer doğruysa benzer bir problem...
  2. eviget

Diğer Xiaomi Türkiye Mağzası Fiyatları Hakkında.

Valla ben Mi Notebook etiketinde Macbook benzeri kasa ibaresini görünce zaten hiç umutlu olmadığım Evofone'dan iyice umudu kestim. Tutturabildiklerine satacaklar. Anlamadıkları şey karşılarında üçe beşe bakmayan teknoloji ile görece daha az ilgili Apple müşterisi yok. Bu markayı kullanan adamın...
  3. eviget

Yardım Yeni aldığım Mi A1 markalı cihazda karşılaştığım sorunlar

Pil performansının uzun zaman aynı kalmasını istiyorsanız cihazınızı mümkünse sadece orjinal şarj aletinizle şarj edin. Ayrıca yeşil ışık gördüğünüzde (%90 ve üzeri) şarjdan çekin ve %10'un altına inmeden şarja takın.
  4. eviget

Soru Mi A1'de görülen genel hatalar

İsterseniz Cepport ile irtibata geçin. Ben uzun bir süredir cep telefonu mağazasında çalışmıyorum. Bayram öncesi de olsa gerekli yönlendirmeleri yaparak size yardımcı olacaklardır.
  5. eviget

Yardım Redmi 5 Plus Bluetooh Kulaklık Çok Az Ses

Maalesef sadece bazı üçüncü parti müzik oynatıcıların EQ ayarlarından bahsedilmiş. Onlarda da ya reklamlardan ya da ücrerlerden şikayet edilmiş. Bence siz de global forumdan bir hata raporu göndermeyi deneyin.
  6. eviget

Yardım Redmi 5 Plus Bluetooh Kulaklık Çok Az Ses

Probleminizle ilgili global forumu inceledim. Konuyla ilgili oluşturulmuş hata raporları ve çeşitli sorular mevcut. Bir kullanıcı hata raporunun altına EQ ayarlarının sadece kablolu kulaklıkla yapılabildiğini yazmış. Genel anlamda çözüm olarak da kullanıcılar üçüncü parti uygulamalara yönlendilmiş.
  7. eviget

Sohbet Xiaomiden şaştığım için pişmanım

Sırasıyla Mi4 ve Mi5s'ten sonra Xiaomi amiral gemileri fiyatına denk getirdiğimden Mate10 Pro'ya geçtim. Ki ben iki cihazıma toplamda üç kez garantiden onarım yaptırdım. Buna rağmen xiaomi hala kalbimde. Umarım daha iyi servis hizmeti ve son kullanıcıyı romlar ile uğraştırmadan daha iyi...
  8. eviget

Sohbet Xiaomi neden Türkiye'de çok tutuyor?

Bu soruların cevabı aslında çok basit. Daha önce benim bildiğim hiçbir firma çıkıp ben düşük fiyat politikamı korumak için donanım satış kârımı maksimum %5'e sabitliyorum demedi. Apple, Samsung gibi ana akım üteticilerin cihaz maliyeti ve satış fiyatı arasındaki uçurum o cihazları çıktıkları gün...
  9. eviget

Yardım Şarj kablosu

Soketinizin içini ince bir cımbızla dikkatlice temizlemeyi deneyebilirsiniz. Özellikle iphone'larda soketinij bozulduğunu düşünen çok müşteri gördüm. Tozu çıkarınca kablo oturuyor ve şarj oluyordu. Benzer bir durum olabilir.
  10. eviget

Sohbet duyunca söyleyen kişinin ağzına vurma hissi uyandıran cümleler

klasik bir müşteri satıcı konuşması -Abi bütçe ne +800 lira -Bak xiaomi var hafıza 16gb iki gün sonra depolama yetersiz demez. Uzun süre yazılım güncellemesi alır. +O ne öyle sen bana Samsung ver. -O paraya grand prime var hafıza 8gb. Depolama sorunu yaşarsınız. +Olsun samsung ver. Satıştan...
  11. eviget

Yardım Xiaomi model tavsiyesi

Global rom değil cihaz global versiyon olmayacak. 20 bandı olmadığından dolayı özellikle kırsal bölgelerde ağırlıklı olarak Vodafone'da 4G çekim problemi olacaktır.
  12. eviget

Yardım Xiaomi model tavsiyesi

Batarya önemliyse kağıt üzerinde Redmi 5 pro size daha uygun olacak gibi görünüyor. Zaten 6x modelinin global versiyonu miui arayüzü ile çıkmayacaktır. Redmi Note 5 pro global versiyonu ile avrupa piyasasına da sunulabilir. Kameraları büyük ihtimalle hemen hemen aynı olacaktır.
  13. eviget

Duyuru 5. Geleneksel MIUI Türkiye Buluşması

Nisan sonu ihtimali ortadan kalktığına göre 13 Mayıs süper olur.
  14. eviget

Yardım Mi6 WhatsApp bildirim sorunu

Aynı problemi ben de mi5s cihazımda yaşıyordum. Uygulamayı son kullanılan uygulamalar kısmından aşağı çekerek sabitlemeyi deneyin. Sorununuz çözülebilir.
  15. eviget

Yardım Turkcell İnternet sorunu

APN'leri varsayılana sıfırlamayı denediniz mi?
Üst Alt