euonur kullanıcısının son içeriği

1. euonur

HyperOS HyperOS Bootloader izni alırken "Uygulama Kota Sınırına ulaşıldı" hatası

ŞUAN 2 ÇÖZÜM VAR... 1-) Sürüm düşüşürek miu14 geçerek başvuru yapmak 2-) yeni mi hesabı açarak 30 gün bekledikten sonra yine aynı şekil önce "xiaomi touluu" uygulamadan onay sonra bl açma başvuru işelmi
  2. euonur

HyperOS HyperOS Bootloader Açma Bypass 2024

Bypbass derken, geçiçi bi açma türümü, bl sonrasında kapanma durumu varmı
  3. euonur

HyperOS HyperOS Bootloader izni alırken "Uygulama Kota Sınırına ulaşıldı" hatası

HyperOs sürümle cihaz kilit başvurusu yaparken hep aynı hatayı alıyorum. Uygulama Kota Sınırına ulaşıldı xx tarihte tekrar deneyin... verilen tarihte türkiye saatine göre 19:00'dan sonra deniyorum.. tekrar aynı hatayı alıyorum. yeni tarih veriyor o tarihte tekrar giriyorum yine aynı şekil...
  4. euonur

Yardım One Plus 9 Pro 5G - Anroid 11 Rom nasıl yüklerim

apk kurdum.. ondada böyle hata alıyorum https://forum.miuiturkiye.net/konu/one-plus-9-pro-yukleme-paketini-kok-dizine-tasi-uyarisi.142470/
  5. euonur

Yardım One Plus 9 Pro 5G - Anroid 11 Rom nasıl yüklerim

cihazım: One Plus 9 Pro 5G - Anroid 13 yüklü Andorid 11'ê nasıl geçiş yaparım nasıl Rom nasıl yüklerim???
  6. euonur

Çözüldü One Plus 9 Pro, yükleme paketini kök dizine taşı uyarısı?

ANDORİD 11' DÜŞÜRME REAHBERİ Yukardaki konudaki işlemleri birebir yapmama rağmen.. Güncelleme programını açıp yukarda ayarlar kısmını tıkladıktan sonra "Yükleme paketini kök dizine taşıyın" uyarısın alıyorum.. Nasıl çözerim..??? Cihazım: One Plus Pro 5g / Anoroid 13 Denediğim Çözümler: Dahili...
  7. euonur

Soru Mi 10 Başarılı EDL flash sonrası boot etmiyor.

ustam, edl modda yeili hesap ile yazılım attım zaten.. "auth" yazmışım orda.. harici olarak düşük sürüm atarak cihaz kendine geldi. okk
  8. euonur

Çözüldü Mİ 10 (umi) Resetliyor (Herşey denendi)

düşük rom attım çözüldü.. teşekkürlerr
  9. euonur

Soru Mi 10 Başarılı EDL flash sonrası boot etmiyor.

çözdünüzmü hocam aynı sorun bende var
  10. euonur

Çözüldü Mİ 10 (umi) Resetliyor (Herşey denendi)

Repair yaparken cihazımız çöktü.. fastboota girmiyordu -auth ile global rom yükledim.. miu yazısında kalıyor resetliyordu.. -normal global flash attım - resetleme devam -mi10 (umi) eng rom attım - aynı şekil redmi yazısından resetleme devam... neden yapar.. tuşlar sağlam ????
  11. euonur

Yardım Rom atarken fastboot ekranında kaldı

dft pro ile flash tool ile format+dowlaoad seçili olucak şekilde rom atınız.. (nvdata nvram yedekleriniz olsun)
  12. euonur

Rehber Redmi Note 8 Tüm Board ID - QCN 28 ADET

Link güncellendi.
  13. euonur

Rehber Redmi Note 8 Tüm Board ID - QCN 28 ADET

Xİaomi Redmi Note 8 Tüm board İd'lere göre ayrılmış tüm QCN'ler bir zipte buyrun; Samsung / 1.9.0 - 2.30.0 / 13 adet. Hynıx / 1.9.0 - 4.29.0 / 9 adet. Micron / 1.9.0 - 2.9.0 / 6 adet. https://drive.google.com/file/d/1tR_UrzRjB-ZRNp9abBhoi4zwqufTaf2I/view?usp=sharing rar şifre: euonur61
  14. euonur

Soru Xiaomi MTK ve QUALCOMM imei durumları

Onu sormuyorum, mtklar null oluyor, qualcommlarda sadede modemmi silinir, mtk gibi null durumu oluşurmu yani ?
  15. euonur

Soru Xiaomi MTK ve QUALCOMM imei durumları

Xiaomilerde; MTK ve QUALCOMM cihaz ime'i null sıfırlama vs... ile 2 sorum var? 1-) Hangisi daha sağlıklıdır? 2-) Mtk cihazlarda güncelleme vs,'de ime null oluyor, QUALCOMM cihazlarda bu durum nasıl? 3-) QUALCOMM cihazlarda null durumu sadece modem silinmesi midir.?_
Üst Alt