euonur kullanıcısının son içeriği

1. euonur

Yardım One Plus 9 Pro 5G - Anroid 11 Rom nasıl yüklerim

cihazım: One Plus 9 Pro 5G - Anroid 13 yüklü Andorid 11'ê nasıl geçiş yaparım nasıl Rom nasıl yüklerim???
  2. euonur

Çözüldü One Plus 9 Pro, yükleme paketini kök dizine taşı uyarısı?

ANDORİD 11' DÜŞÜRME REAHBERİ Yukardaki konudaki işlemleri birebir yapmama rağmen.. Güncelleme programını açıp yukarda ayarlar kısmını tıkladıktan sonra "Yükleme paketini kök dizine taşıyın" uyarısın alıyorum.. Nasıl çözerim..??? Cihazım: One Plus Pro 5g / Anoroid 13 Denediğim Çözümler: Dahili...
  3. euonur

Çözüldü Mİ 10 (umi) Resetliyor (Herşey denendi)

Repair yaparken cihazımız çöktü.. fastboota girmiyordu -auth ile global rom yükledim.. miu yazısında kalıyor resetliyordu.. -normal global flash attım - resetleme devam -mi10 (umi) eng rom attım - aynı şekil redmi yazısından resetleme devam... neden yapar.. tuşlar sağlam ????
  4. euonur

Rehber Redmi Note 8 Tüm Board ID - QCN 28 ADET

Xİaomi Redmi Note 8 Tüm board İd'lere göre ayrılmış tüm QCN'ler bir zipte buyrun; Samsung / 1.9.0 - 2.30.0 / 13 adet. Hynıx / 1.9.0 - 4.29.0 / 9 adet. Micron / 1.9.0 - 2.9.0 / 6 adet. https://drive.google.com/file/d/1tR_UrzRjB-ZRNp9abBhoi4zwqufTaf2I/view?usp=sharing rar şifre: euonur61
  5. euonur

Soru Xiaomi MTK ve QUALCOMM imei durumları

Xiaomilerde; MTK ve QUALCOMM cihaz ime'i null sıfırlama vs... ile 2 sorum var? 1-) Hangisi daha sağlıklıdır? 2-) Mtk cihazlarda güncelleme vs,'de ime null oluyor, QUALCOMM cihazlarda bu durum nasıl? 3-) QUALCOMM cihazlarda null durumu sadece modem silinmesi midir.?_
  6. euonur

Rom Redmi Note 10 Pro Max (sweetin) ENG Rom

Başlıkta belirttiğim üzere “sweetin” modelinin eng romunU paylaşacağım.. Şu aralarda herkesin ihtiyacı bir rom, sweetin: 1.56 GB file on MEGA sweet: [Nurgsm.com]Xiaomi_Note_10_Pro_ENG_Rom_By_Leo.rar | by Nurgsm for Miscellaneous Software & Hardware Resou (rar şifre: www.nurgsm.com)
  7. euonur

Sohbet Geçiçi Kayıt Sistemi Kapandı .!

Geçiçi kayıt, Kayıt süresi uzatma sistemi tamamıyla kapandı. 2 Gündür Erişim Sağlanmıyor. -Peki Artık Sizce Sadece zorunlu pasaport kaydı mı olacak? -Xiaomiler için şebeke olmayan cihazların BL'si nasıl açılacak. ?
  8. euonur

Yardım Yeni nesil mtk cihazlar nv yedeği?

Soru başlığındada belli olmak üzere; Yeni nesil mtk cihazlarda (note10s, note11S,note11pro,) repairden sonra nvram yedeği alınmalı mı.? sıfırlama veya güncelleme sonrası imei silindiğinde, nvram yedeğini gerek oluyor mu.?
  9. euonur

Çözüldü Redmi 10C (FOG) repair işlemi ?

Redmi 10C cihaz alcağım.. Repair işlemi nasıl oluyor.. Veya Oluyor MU? Normal repairli mi yoksa Modem dosyalı mı? Elimde dft pro mevcut bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
  10. euonur

Yardım Note 10 5G Google Play sertifika sorunu

Cİhazıma güncelleme geldi, geldikten sonra google play protect sertifikası yok hatası almaya başladım. normalde note 10 pro cihazımdada böyle sorun olmuştu: sorunu tek ve net olarak çözümledim BL kapatınca direk sorunsuz hale geliyor.. fakat note 5g cihazımda bl kapatınca recoveryde kalıyor...
  11. euonur

Çözüldü RPMB nedir

Dft pro tooluma yeni güncellemeyle "Rpmb write, Rpmb erase, Rpmb read" özelliği geldi... araştırmalarımda ne olduğunu çözemedim. RPMB ne anlama geliyor acaba ?
  12. euonur

Yardım Redmi Note 10 Pro Repairden Sonra Kamera Sorunu

Cİhazımı repair ypatım, yaptıktan sonra; kamera yeşilimsi çekiyor. Kamerayı uzaklaştırınca (06x) normal gözüküyor. Rom olarak 12.5.9 ve 12.5.1 sürümlerini denedim. farklı yerlerden 2 farklı eng modem denedim. hiç birşekilde çözüm alamadım. Çözümü varmıdır acaba?
  13. euonur

Yardım Note 10S format sonrası ime null çözümü?

note 10s cihazıma dft ile repair işlemi yaptım, sonrasında format attım plaka uçtu.. tekrar aynı şekil plakayı yazıyorum fakat halen null gözüküyor sorun nedir ? nasıl düzelir?
  14. euonur

Çözüldü Note 8 2021 (biloba) format sonrası ime null ?

note 8 2021 cihazıma dft ile repair işlemi yaptım, sonrasında format attım plaka uçtu.. tekrar aynı şekil plakayı yazıyorum fakat halen null gözüküyor sorun nedir ? nasıl düzelir?
  15. euonur

Çözüldü Yeni modellerde format sonrası imei null sorunu?

mi note 10 lite ve note 8(2021) cihazlarımdada aynı sorunu yaşadım. formattan sonra imei null oluyor.. tekrar repair işlemi yapıyorum ama imei numarası gözükmüyor ve şebeke yok. formattan sonra nasıl bir işlem yapılmalı imei geri gelmesi için ???
Üst Alt