Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben ek seçeneklerden dosya gösterip güncelleme yapar gibi isim değiştirerek kurdum, bir sıkıntı görmedim. sıfırlama da yapmadım üşendiğimden. Miuiden daha iyi olduğunu düşünüyorum. Çin hyper os da kullandım bir hafta. Hata almadım.
isim değiştirme yöntemiyle kurdum, eea nın son sürümünü v14.12 indirip güncelleme ek seçeneklerden onu gösterdim sonra hyperos ile adını değiştirdim. twrp ya da başka bir şey yüklemedim.
g
genel haberleri takip etmeyip kendi telefon modelinin forumuna bakanlar olabilir (benim gibi) ben burada görmemiştim, telegramda rastladım paylaşayım dedim bizim modelin forumunda
bunu denemedim fakat çin hyperos romunu bir hafta filan denemiştim, hatasızdı
g
genel haberleri takip etmeyip kendi telefon modelinin forumuna bakanlar olabilir (benim gibi) ben burada görmemiştim, telegramda rastladım paylaşayım dedim
MIUI romdayken ve stock recoverydeyken bunu yüklemek için önce Twrp10 kuracağım sonra instalden yükleyip daha sonra format data yapacağım, daha sonra yapmam gereken bir şey var mı? Twrp 11 var mı mesela
Başıma gelmedi ama mi flash ile 12.0.4 fastboot romu kurabilirsiniz. https://bigota.d.miui.com/V12.0.4.0.QGGIDXM/begonia_id_global_images_V12.0.4.0.QGGIDXM_20210211.0000.00_10.0_global_b3de584dae.tgz
mac adresi geçerli olduktan sonra problem olmuyor, hatta diğer telefonumun mac adresinin sonunu değiştirip yazdım kalıcı oldu ve wifi problemi olmadı, fastboota alma engromda alt tuş+güce basınca olmuyor, üst ses açma ve güce basınca bende 4-5 seçenekli ingilizce bir menü çıkmıştı, biri de...
Repair yaptığım cihazın yeni nvram nvdata gibi yedeklerini TWRP ile alıp bilgisayara kaydettim. Daha sonra da kendi orjinaline dönüp Çin beta romu kurdum. Malum bu romda kimliği farklılaştırılmış cihazlarda can't device id xiaomi framework gibi hatalar oluyordu. İlerde istediğim zaman Çin...
fastboot erase nvdata
fastboot erase nvram
ile sildim sonra
dd if=/sdcard/nvdata of=/dev/block/sdc8
dd if=/sdcard/nvram of=/dev/block/sdc18 ile
yeniden yüklenip tekrar başlatınca açıldı.