Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Repair yaptığım cihazın yeni nvram nvdata gibi yedeklerini TWRP ile alıp bilgisayara kaydettim. Daha sonra da kendi orjinaline dönüp Çin beta romu kurdum. Malum bu romda kimliği farklılaştırılmış cihazlarda can't device id xiaomi framework gibi hatalar oluyordu. İlerde istediğim zaman Çin...
Repair sırasında nvram ve nvdata yedekleri alıyoruz malum, merak edip bu yedekleri eng rom kurarak geri yükledim, geri yükleme öncesi eng romda açılan cihaz yine eng romda android logosunda kaldı. Nvram nvdata dosyalarını silmeden de sistem açılmadı. Yedeklerin geri yüklenmesinin neden sistemin...
Bir tane yurtiçi kayıtlı çift hat note 8 pro telefonum var. 2.hattı sim ya da hafıza kartı kısmını kullanmıyorum Eşimin telefonu şarj yerinden kırılıp bozuldu artık çöp, yeni telefon almamız gerek, bendeki aynı modelden ucuza telefon alsam imei repair ile 2.hattınkini ona geçirsem herhangi bir...
Repair işleminden sonra malumunuz bazı cihazlarda android 10'da nvram hatası oluyor, çözümü de var ama benim aklıma başka bir şey takıldı. Repair yapılırken nvram ve nvdata dosyaları siliniyor. Bu dosyalar gördüğüm kadarıyla repair işleminden sonra geri de yüklemiyorlar. Wifi nvram hatası o...