eucly79 kullanıcısının son içeriği

1. E

HyperOS Redmi Note 12 Pro 5G / Pro+ 5G – HyperOs Güncellemesi EEA Stable OS1.0.1.0.UMOEUXM

ben ek seçeneklerden dosya gösterip güncelleme yapar gibi isim değiştirerek kurdum, bir sıkıntı görmedim. sıfırlama da yapmadım üşendiğimden. Miuiden daha iyi olduğunu düşünüyorum. Çin hyper os da kullandım bir hafta. Hata almadım.
  2. E

HyperOS Redmi Note 12 Pro/Plus (ruby) HyperOS

isim değiştirme yöntemiyle kurdum, eea nın son sürümünü v14.12 indirip güncelleme ek seçeneklerden onu gösterdim sonra hyperos ile adını değiştirdim. twrp ya da başka bir şey yüklemedim.
  3. E

HyperOS Redmi Note 12 Pro 5G / Pro+ 5G – HyperOs Güncellemesi EEA Stable OS1.0.1.0.UMOEUXM

g genel haberleri takip etmeyip kendi telefon modelinin forumuna bakanlar olabilir (benim gibi) ben burada görmemiştim, telegramda rastladım paylaşayım dedim bizim modelin forumunda bunu denemedim fakat çin hyperos romunu bir hafta filan denemiştim, hatasızdı
  4. E

g genel haberleri takip etmeyip kendi telefon modelinin forumuna bakanlar olabilir (benim gibi) ben burada görmemiştim, telegramda rastladım paylaşayım dedim
  5. E

http://cdn-ota.azureedge.net/OS1.0.1.0.UMOEUXM/miui_RUBYEEAGlobal_OS1.0.1.0.UMOEUXM_d22f47926d_14.0.zip Redmi Note 12 Pro 5G / Pro+ 5G – EEA Stable OS1.0.1.0.UMOEUXM 📆25/01/2024📱#ruby #eea 📥Recovery ROM *HyperOS Pilot release. 📝Changelog: [System] Updated Android Security Patch to January...
  6. E

MIUI 14 Redmi Note 12 Pro (5G) / Pro Plus (5G) / Discovery (5G) [ruby] EEA MIUI V14.0.4.0.TMOEUXM Android 13 Güncelleme Bağlantıları

Bunu kurarken cihazı sıfırlamak gerekir mi, Android 12 şuan global rom 14.0.3.0
  7. E

MIUI 12 POCO X3 NFC - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.0.7.0.RJGEUXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

MIUI romdayken ve stock recoverydeyken bunu yüklemek için önce Twrp10 kuracağım sonra instalden yükleyip daha sonra format data yapacağım, daha sonra yapmam gereken bir şey var mı? Twrp 11 var mı mesela
  8. E

MIUI 12.5 Miui 12.5 Closed Beta Rom 21.9.15 Redmi Note 8 Pro - Android 11

Kullanıyorum, 31 Aralık 2020 nikgapps kurdum, bildirimlerde sorun yok, arama ekranında da sorun yok.
  9. E

MIUI 12.5 Miui 12.5 Closed Beta Rom 21.9.15 Redmi Note 8 Pro - Android 11

son romu kurdum, aramalar sırasında ekrana bir şey gelmedi, arama bitince geliyor, hata var sanırım.
  10. E

MIUI 12 Redmi Note 8 Pro - Endonezya Kararlı Rom V12.0.4.0.QGGIDXM İndirme Bağlantıları

Başıma gelmedi ama mi flash ile 12.0.4 fastboot romu kurabilirsiniz. https://bigota.d.miui.com/V12.0.4.0.QGGIDXM/begonia_id_global_images_V12.0.4.0.QGGIDXM_20210211.0000.00_10.0_global_b3de584dae.tgz
  11. E

İnceleme Düzenlendi

Düzenlendi
  12. E

Rehber Redmi note 8 pro Android 10 Nvram Warning: Err 0x10 Fix

mac adresi geçerli olduktan sonra problem olmuyor, hatta diğer telefonumun mac adresinin sonunu değiştirip yazdım kalıcı oldu ve wifi problemi olmadı, fastboota alma engromda alt tuş+güce basınca olmuyor, üst ses açma ve güce basınca bende 4-5 seçenekli ingilizce bir menü çıkmıştı, biri de...
  13. E

Yardım Çin Beta Romundayken Twrp ile Repair Yapılabilir mi?

Repair yaptığım cihazın yeni nvram nvdata gibi yedeklerini TWRP ile alıp bilgisayara kaydettim. Daha sonra da kendi orjinaline dönüp Çin beta romu kurdum. Malum bu romda kimliği farklılaştırılmış cihazlarda can't device id xiaomi framework gibi hatalar oluyordu. İlerde istediğim zaman Çin...
  14. E

Soru Redmi Note 8 Pro Nvram Nvdata yedekleri geri yüklenince sistem açılmıyor

fastboot erase nvdata fastboot erase nvram ile sildim sonra dd if=/sdcard/nvdata of=/dev/block/sdc8 dd if=/sdcard/nvram of=/dev/block/sdc18 ile yeniden yüklenip tekrar başlatınca açıldı.
Üst Alt