etym656 kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Mi wifi pro kanal ayarlama

Merhaba, mi wifi pro menzil genişletici cihazı modemle hep aynı kanalda yayın yapıyor ve bu durum hızın çok fazla düşmesine sebep veriyor. Modemin kanalını değiştiriyorum mi wifi pro da aynı kanala geçiş yapıyor. İkisini farklı kanallarda nasıl yayın yaptırabilirim. Mi wifi pro yu kapatınca...
  2. E

Yardım MIUI Optimizasyonu Aç Sorunu

Geliştirici seçeneklerinden "MIUI Optimizasyonu Aç" seçeneğini kapattım daha sonra geri aktif ettiğimde bazı sorunlarla karşılaştım. Şuana kadar farkettiklerim; Uygulamaları kapattıktan sonra arka planda çalışmıyor. WhatsApp, Gmail, outlook vs hiç birinden bildirim gelmiyor. yine aynı şekilde...
  3. E

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

bu fiyata güvendiğin satıcı varsa paylaşabilirmisin? bugün almayı düşünüyorum aynı telefonu
  4. E

Çözüldü Mi8SE Nereden Alayım ?

semers garanti veriyor mu ilk 1 ay değişim vs.
  5. E

Ana Başlık K20 & MI 9T Genel bilgiler & Teknik özellikler

Merhaba, önceden samsung cihaza root attığım için samsung account ve bir kaç uygulama devre dışı kaldı, çalışmıyordu. imei atılmış mi 9t alırsam bunun gibi kısıtlanan veya kapanan uygulamalar olur mu? Aslında imei atılmış ile garantili telefon arasındaki tüm detayların yazılı olduğu bir makale...
Üst Alt