etrenjit kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Yazıların altında çizgi görünüyor

otomatik düzeltme kapalı, imla hatası olmasa da her şeyi altı çizili gösteriyor.
  2. E

Yardım Yazıların altında çizgi görünüyor

Son günlerde ekli resimdeki gibi yazıların altında çizgi görünmeye başladı. Sanırım ayarlarda bir şey değiştirdim ancak geri getiremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  3. E

Yardım Redmi Buds 6 Play aldım Redmi 12'de müzik sesi az geliyor.

Hocam Redmi buds 6 play kulaklığı kutusuna koymadan nasıl kapatabileceğimi bulamadım. Böyle seçenek var mı? Kutusu yanımda olmadan kullandığım zamanlar cebime atıyorum ancak kulaklık açık kalıyor.
  4. E

Yardım HyperOs Geçmeye Değer mi?

Mi hesabı kullanmıyorum. Format öncesinde Google hesabını telefondan kaldırırsam girişte tekrar hesap ve şifre sorar mı?
  5. E

değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Telefonumu 1 yıldır kullanıyorum. Format atıp rahatlatmak istiyorum. Bu durumda otomatik olarak HyperOs'a yükseltmez değil mi? Mevcut Global 14.0.14 sürümümü koruyacak şekilde en iyi formatı nasıl atabilirim?
  6. E

hyper os 1 önerir misiniz?
  7. E

Mi12T telefonumda MIUI Global 14.0.14 sürümü yüklü. Bana göre gayet stabil ve akıcı çalışıyor. HyperOs'a yükseltmeye gerek var mı? Bazı yorumlarda pilin çabuk bitmesi, ısınma ve takılma gibi sorunların yaşandığını okudum. Bu konuda tecrübeli arkadaşların tavsiye ve yorumlarını rica ederim...
  8. E

Yardım Ekran koruyucu film tavsiyesi

tavsiyeniz için çok teşekkür ederim hocam, oraya da baktım ancak sadece bir kaç redmi cihaz için mevcut. Üzerinde gelen ekran koruyucunun aynısını bulsam 15-20 tane alıp stok yapardım :)
  9. E

temperli camı nereden aldınız hocam? önerebileceğiniz marka veya satın alma linki var mı? 1712675911 ürün bu mu hocam https://shop.wrapsol.com.tr/xiaomi-12x-ekran-koruyucu-wrapsol-poliuretan-film-on-darbe-emici nano hayalet ekran koruyucu dediğiniz "Parlak Hayalet (Privacy)" olarak...
  10. E

Arkadaşlar merhaba, ekrana tam oturan, kenarlardan kalkmayan ekran koruyucu tavsiyesi lazım. Aldıklarım hep yanlardan veya alt üst kısımlardan kalkma yaptı. Memnun kaldığınız ürün varsa tavsiyelerinizi beklerim.
  11. E

Yardım Mi 12T şarj sorunu

Bazen telefonumun şarj olması ve type c girişi üzerinden kulaklık taktığımda çalışmaması sorunu ile karşılaşıyorum. Telefonu yeniden başlattığımda sorun çözülüyor. Bu durum neden kaynaklanıyor olabilir?
  12. E

Çözüldü Play Store'da birden fazla cihaz görünüyor

güncellemeleri kaldırınca düzeldi hocam çok teşekkür ederim.
  13. E

bu adımdaki tüm işlemleri yaptım ancak halen uygulama yüklerken diğer cihazları da gösteriyor.
  14. E

Play Store'da uygulama yüklerken "Yükle" seçeneği yanında görülen ok işareti ile daha önce giriş yaptığım cihazlar görünmekte. Bu cihazlardan çıkış yapmama ve Google uygulaması üzerinden tüm cihazlardan çıkış yap dememe rağmen hala yükleme esnasında eski cihazlar görünüyor. Bu sorunu nasıl...
  15. E

Yardım HyperOS için Arama ve Mesajlaşma Uygulaması Var mı?

HyperOS ile birlikte Google aramalar ve mesajlaşma uygulaması yerine yeni uygulamaların geleceği söylendi. Ama güncelleme yaptıktan sonra yeni arama ve mesajlaşma uygulaması göremedim. HyperOS için arama ve mesajlaşma uygulaması varsa paylaşabilir misiniz?
Üst Alt