etrenjit kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Gelen aramanın yönlendirilmiş arama olduğunu nasıl anlarım?

Belki bir bilen vardır hocam. Çözüm sunan arkadaş olursa seviniriz.
  2. E

Yardım Gelen aramanın yönlendirilmiş arama olduğunu nasıl anlarım?

2. telefonumu her zaman yanımda olmuyor. Buraya gelen aramaları yanımdaki telefona yönlendiriyorum. Yanımdaki telefona gelen aramaların 2. telefonumdan gelen yönlendirilmiş aramalar olduğunu çağrıya cevap vermeden nasıl anlarım?
  3. E

Yardım Reklamsız Youtube İzlemek SmartTube'a Alternatif Önerisi

Mi TV Stick kullanıyorum. SmartTube yakın zamana kadar çalışıyordu. Ancak şimdi videoları oynatmıyor. Güncelleme yaptım, kaldırıp tekrar kurdum ama yine de olmadı. SmartTube alternatifi reklamsız Youtube izleme uygulaması önerileriniz varsa desteklerinizi rica ederim.
  4. E

Yardım Kayan bildirimlerde bildirimin satırını artırma

bunların hiç biri yok, yapamayacağız öyleyse.
  5. E

Çözüldü Ekranın alt kısmında bulunan simgeleri nasıl kaldırırım?

o ne demek oluyor hocam bu resimde kutu içine aldım daha net görülür.
  6. E

Çözüldü Ekranın alt kısmında bulunan simgeleri nasıl kaldırırım?

Tüm menülerde ekranın alt kısmında resimdeki gibi silik bir şekilde kısayol simgeleri görünüyor. Home, arama, "+" ve media tuşu gibi duruyor. Kutu içine aldım. Bunu nasıl kapatabilirim? HyperOs 2.0.2 versiyonu kullanıyorum.
  7. E

o şekilde kullanıyorum, aşağı oka tıklamadan 2-3 satır göstermesini istiyorum.
  8. E

Kayan bildirimlerde bildirim satırını artırma ayarı var mı? Bir whatsapp mesajı veya sms geliyor sadece tek satır görünüyor. Bunu 2 ya da 3 satır yapma gibi bir imkan var mıdır?
  9. E

Yardım Mi 11T Orijinal pil nereden bulunur?

yetkili servislerde fiyatlar nasıl hocam dışarıya göre?
  10. E

Çözüldü Google asistan kısayolu kapatma

Asistan kısa yolunu kapatmamanın en kolay yolunu buldum. Ayarlar / Uygulamalar/ Sağ üstteki üç noktadan -> Diğer ayarlar / Varsayılan uygulamalar / Asistan ve ses girişi / Dijital asistan uygulaması Yok seçildiğinde kısa yolu da kalkıyor. Çözüm için çaba gösteren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
  11. E

Hocam bu dedikleriniz bana biraz uzak :) biraz teknik olmuş anlayamadım. Biraz daha detaylı anlatırsanız çok sevinirim.
  12. E

Tavsiye Telefon Tavsiyesine İhtiyacım Var

Almışken s Almışken son 1 yıl içinde çıkmış bir telefon almak istiyorum. Her yıl onlarca. modelin çıktığı bu dönemde 1.5 yıllık telefon eskimiş bir model oluyor.
  13. E

O kısımda Google Asistan görünmüyor. Kaldırmıştım uygulamayı.
  14. E

Google asistan kapalı olmasına rağmen sağ alttan parmağımı yukarıya sürükleyince açma seçeneği çıkıyor. Google ayarlardan asistanı kapattım. Kısayolda bunun ayarını bulamadım. Bunu nasıl kapatabilirim.
Üst Alt