Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2. telefonumu her zaman yanımda olmuyor. Buraya gelen aramaları yanımdaki telefona yönlendiriyorum.
Yanımdaki telefona gelen aramaların 2. telefonumdan gelen yönlendirilmiş aramalar olduğunu çağrıya cevap vermeden nasıl anlarım?
Mi TV Stick kullanıyorum.
SmartTube yakın zamana kadar çalışıyordu. Ancak şimdi videoları oynatmıyor. Güncelleme yaptım, kaldırıp tekrar kurdum ama yine de olmadı.
SmartTube alternatifi reklamsız Youtube izleme uygulaması önerileriniz varsa desteklerinizi rica ederim.
Tüm menülerde ekranın alt kısmında resimdeki gibi silik bir şekilde kısayol simgeleri görünüyor.
Home, arama, "+" ve media tuşu gibi duruyor. Kutu içine aldım.
Bunu nasıl kapatabilirim?
HyperOs 2.0.2 versiyonu kullanıyorum.
Kayan bildirimlerde bildirim satırını artırma ayarı var mı?
Bir whatsapp mesajı veya sms geliyor sadece tek satır görünüyor. Bunu 2 ya da 3 satır yapma gibi bir imkan var mıdır?
Asistan kısa yolunu kapatmamanın en kolay yolunu buldum.
Ayarlar / Uygulamalar/ Sağ üstteki üç noktadan -> Diğer ayarlar / Varsayılan uygulamalar / Asistan ve ses girişi / Dijital asistan uygulaması
Yok seçildiğinde kısa yolu da kalkıyor.
Çözüm için çaba gösteren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Almışken s
Almışken son 1 yıl içinde çıkmış bir telefon almak istiyorum.
Her yıl onlarca. modelin çıktığı bu dönemde 1.5 yıllık telefon eskimiş bir model oluyor.
Google asistan kapalı olmasına rağmen sağ alttan parmağımı yukarıya sürükleyince açma seçeneği çıkıyor.
Google ayarlardan asistanı kapattım.
Kısayolda bunun ayarını bulamadım.
Bunu nasıl kapatabilirim.