etrenjit kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Ekran koruyucu film tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba, ekrana tam oturan, kenarlardan kalkmayan ekran koruyucu tavsiyesi lazım. Aldıklarım hep yanlardan veya alt üst kısımlardan kalkma yaptı. Memnun kaldığınız ürün varsa tavsiyelerinizi beklerim.
  2. E

Yardım Mi 12T şarj sorunu

Bazen telefonumun şarj olması ve type c girişi üzerinden kulaklık taktığımda çalışmaması sorunu ile karşılaşıyorum. Telefonu yeniden başlattığımda sorun çözülüyor. Bu durum neden kaynaklanıyor olabilir?
  3. E

Çözüldü Play Store'da birden fazla cihaz görünüyor

Play Store'da uygulama yüklerken "Yükle" seçeneği yanında görülen ok işareti ile daha önce giriş yaptığım cihazlar görünmekte. Bu cihazlardan çıkış yapmama ve Google uygulaması üzerinden tüm cihazlardan çıkış yap dememe rağmen hala yükleme esnasında eski cihazlar görünüyor. Bu sorunu nasıl...
  4. E

Yardım HyperOS için Arama ve Mesajlaşma Uygulaması Var mı?

HyperOS ile birlikte Google aramalar ve mesajlaşma uygulaması yerine yeni uygulamaların geleceği söylendi. Ama güncelleme yaptıktan sonra yeni arama ve mesajlaşma uygulaması göremedim. HyperOS için arama ve mesajlaşma uygulaması varsa paylaşabilir misiniz?
  5. E

Yardım Eski Nesil Globol ROM'lı Telefonlar Hakkında

Çok eskiden beri kullandığım Redmi S2 telefonumda Xiaomi'nin arama ve mesajlaşma uygulamalarını kullanıyorum. Yeni cihazlarda artık bunlar yok diye biliyorum. Şu an piyasada satılan cihazlardan bu uygulamalar yüklü gelenler var mı? Mevcut cihazımdaki MIUI sürümüm Global 12.0.2 ve Android sürümü...
  6. E

Yardım Zamanlama programı aranıyor - Bixby Routines benzeri

Belirli zamanlarda veya durumlarda ayarları otomatik düzenleyen bir program arıyorum. Örneğin gece şu saatten sonra titreşime geç, sesi kıs ya da uçak moduna al. Eve yaklaştığımda wifi aç veya bluetooth cihazlarımdan birisine bağlandığında sesi aç gibi. Samsung kullanan arkadaşlar Bixby...
  7. E

Soru Mi 12 Lite RAM Hakkında

Bazı internet sitesi satışlarında Mi 12 Lite 8GB + 3GB olarak görüyorum. Bu özellikli bir cihaz var mı yoksa sadece 8GB olarak mı üretiliyor?
  8. E

Yardım Mi 11 Lite İzin Ayarlarında "NFC" görünmüyor

İzin ayarlarında NFC görünmediğini için banka mobil uygulamalarına izin vererek kasada temassız ödeme yapamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  9. E

Yardım Güvenlik Uygulaması Bildirimlerini Kapatamama Sorunu

Bazı uygulamaların internet erişimini kısıtladım. Örneğin hesaplayıcı uygulaması, uygulamayı açınca her seferinde resimde görülen "Hesaplayıcı ağı kullanamıyor" uyarısı alıyorum. Ayarlar/Bildirimler altında "Güvenlik" uygulamasına geldiğimde ise bildirimleri kapatma aktif olmuyor. Güvenlik...
  10. E

Yardım Gizli dosyaların konumu?

Mi Dosya Yöneticisi tarafından "özel hale getirilen" yani gizlenen dosyalara, telefonu PC'ye bağladığımda hangi konum üzerinden erişebilirim?
  11. E

Soru Mi 11 Lite Parmak İzi Okuma Tuşu Hafif Oynuyor

Arkadaşlar cihazı bugün sıfır olarak aldım. Parmak izi okuma tuşunda çok hafif bir oynama var. Yani ses açma kapa tuşu gibi sıkı değil. Acaba sizlerin cihazlarında durum nasıl? Modeli mi bu şekilde yoksa benim cihazda mı bir sıkıntı var acaba? Sizler de kontrol edip dönüş yapabilirseniz çok...
  12. E

Yardım Mi 11 Lite Telefon Uygulaması Google uygulaması mı?

Mi 11 Lite Telefon Uygulaması Google uygulaması mı yoksa ses kaydı yapılabilen diğer telefon uygulaması mı?
  13. E

Yardım Galeri Uygulamasının Aşırı Pil Tüketimi

Arkadaşlar ekran görüntüsünden de görüleceği üzere Galeri uygulaması aşırı şekilde pil tüketimine neden oluyor. Uygulamanın internet erişimini kısıtladım ancak sistem uygulaması olduğu için pil tasarrufu ayarları bulunmuyor. Bu nedenle "arka plan etkinliklerini kısıtla"şeklinde ayarlama...
  14. E

Yardım Haber ekranından Google arama çubuğunu kaldırma

Arkadaşlar ana ekranı sağa çektiğimizde çıkan bu ekrandaki google arama çubuğunu, launcher yüklemeden nasıl kaldırabilirim?
  15. E

Çözüldü Google arama çubuğunu kaldırma

Resimde görülen google arama çubuğunu nasıl kaldırabilirim?
Üst Alt