Eternidade kullanıcısının son içeriği

1. Eternidade

[MIUI7][Stable][5.9.12][Multilanguage][14.09.2015 !!!][Dual 3G]

OTA dan gelen dosyaları kurmayın ;D İnterneim Çok Kötü Upload Yapamıyorum Bu Gece Bırakırım Sabaha Upload Olur Herhalde. O Zaman Kurarsınız.
  2. Eternidade

Wsm Tools Ve Modüllerini Aktif Ettiniz Mi?
  3. Eternidade

O Türkçe Dil Kaynaklı Bir Sorun Benden Kaynaklanmıyor Benim Hattımda Çalışıyor (BimCell,Avea İkisindede Denedim) Tekrar Bakarım.
  4. Eternidade

Her İki OTA dosyasınıda Kurdun mu?
  5. Eternidade

OTA Dosyaları Buradan Verilecek. Üst Menü Derken ? Bir Ekran Görüntüsü Atarsanız Yardımcı Olurum. Geri Bildirim İçin Teşekkürler İlgileniyorum.
  6. Eternidade

ROM GM Discovery 1 İçin Başka Cihazlar İçin ÖM atarsanız Yardımcı Olurum. Özel Mesaj Attım. Sağolun Hocam
  7. Eternidade

Hallederim Hocam. Teşekkürler.
  8. Eternidade

MIUI 7 / 5.9.12 Multilanguage [Romumdan Bootlogo , Bootanimation , Apk , Mod (ç)Alınmasına ve paylaşılmasına kesinlikle izin vermiyorum.- Romun Paylaşılması İçin İzin İstemek Dahil YASAKTIR. Ekran Görüntüleri : Rom Linki/Download : 5.9.10 FullROM[/size] 5.9.11 OTA File(Romda Hata Olduğu...
  9. Eternidade

MIUI 7 For OPO

Eureka ReMiX Temanın ismi isteyen indirip kullanabilir. HiddeNKinG
  10. Eternidade

MIUI 7 For OPO

Hocam Tema Nedir :eek::eek::eek:
  11. Eternidade

Tema H2OS Teması

temayı uyguladıktan sonra neresi değişikse oradan ss atarmısın ayar çkeyim güncelleme verecem zaten temaya
  12. Eternidade

Tema H2OS Teması

Nasıl Yani ekran görüntüsü atarmısınız.
  13. Eternidade

Tema H2OS Teması

Bir deneyin hocam SS atarsanız düzenlerim
  14. Eternidade

Piston III Dazzle Edition

Elimde piston 2 vardı kopardım :D Ses kalitesi vb çok güzeldi ondan çokta kötü değilse uygun benim için alalım bakalım
  15. Eternidade

Piston III Dazzle Edition

http://www.geekbuying.com/item/Original-Xiaomi-Piston-III-Dazzle-Edition-Earphones-With-Mellow-Bass-Remote-Mic-For-Android-iOS---Cherry-Pink-347782.html Beyler bu kulaklığı almak istiyorum 24 TL gibi bir fiyata geliyor tavsiye eder misiniz (MIUI ile kullanacağım) kullanan varsa belirtirse iyi...
Üst Alt