ete4116 kullanıcısının son içeriği

1. ete4116

Yardım Duvar kağıdı değişimini açamıyorum

Bazı uygulamaları bilgisayar üzerinden sildim. Bunlardan biri temalar ve duvar kağıdı döngüsü uygulamalarıydı. Şimdi duvar kağıdı degisemiyorum Ayarlardan duvar kağıdına veya temalara bastığımda hiç bir tepki almıyorum Nasil eski haline getirebilirim nasıl yüklerim uygulamaları
  2. ete4116

Soru Güncellemeleri yüklemesem?

Kolay gelsin arkadaşlar. Redmi 7A cihazım var şu an Mİ 11'e de güncellenmiş halde. Acaba Güncelleştirmeleri hiç yüklemesem nasıl olur, bir arkadaş 5 yıllık lg bir telefonuna hiç güncelleştirmeleri almadığını böylece telefonun daha az yavaşladığını felan söyledi. Telefonla alakam note, office...
  3. ete4116

Yardım Galeri'yi sildim, SS aldığımda gönderirken hata veriyor.

SS alıp, sağ üstte çıkan pencereden Gönder dediğimde, kendi yükleyip kullandığım Galeri uygulamam açılsın oradan göndereyim istiyorum. Mi'nin galeri uygulamasını kaldırdım. O yüzden SS alıp gönder deyince arayüz hata veriyor. Güzel kullanışlı bir özellikti hemen SS aldığın şeyi gönderebiliyorsun...
  4. ete4116

Yardım Mi yellow page uygulamasını sildim tekrar nasıl yüklerim?

Pc üzerinden bazi uygulamalari silerken bilmeden onu da silmişim, ise yarıyordu
  5. ete4116

Yardım Galeri'yi sildim. SS alıp gönder deyince hata veriyor

Merhabalar. Hata ayıklama modu ile bilgisayardan .cmd üzerinden yerleşik bazi uygulamaları sildim (video,müzik,tarayıcı,galeri gibi) bunların yerine kendi tercih ettiğim player, tarayıcı ve galeri uygulamasını kullanıyorum. sorun şu: mi'nin kendi galeri uygulamasını sildiğim için SS alıp sağ...
  6. ete4116

Yardım Otomatik olarak Galeri'yi/Mi Video'yu açmasın

Kolay gelsin arkadaşlar. Galeri, Mi Video, Müzik, Tarayıcı uygulamalarının tüm izinleri, erişimleri, otomatik başlatma, ne var ne yok kaldırılmış bir halde. Varsayılan uygulamalar arasında da değiller. Onların yerine başka uygulamaları varsayılan yaptım ve kullanıyorum. Devredışı...
  7. ete4116

Yardım Galeriden silinen geri geliyor

"Geçmiş" adlı bir klasör mü hocam? Yok bende o isimde. "En son" adlı bir klasör var
  8. ete4116

Telefonu kapatıp açtım değişmedi. Dosya yöneticisinden o klasöre girip silince oluyor. Mi'nin galeri uygulamasından silince olmuyor. Ekstra bir galeri uygulaması kullanmak istemiyorum Ama bunu halledemezsem mecburen kullanacağım
  9. ete4116

MiCloud, Google Fotoğraflar veya herhangi bir senkronize uygulaması açık olmadığı halde Galeriden sildigim fotoğraf Galeriyi sonlandirip bir dahaki girişimde aynen geri gelmiş oluyor.
Üst Alt