esref79 kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Xiaomi mi watch s1 active in iphone da kusursuz redmi de kusurlu çalışması

Aynen valla dediginiz dogru ama bazi videolarda millet vpn ile ödeme yapiyorlar nasil yapiyorlarsa bilemiyorum artik
  2. E

Yardım Xiaomi mi watch s1 active in iphone da kusursuz redmi de kusurlu çalışması

Cok tsk ederim yorumunuz icin Bende cok baktim bu modelin videolarina NFC calisirmu
  3. E

Arkadaslar bende bu saatin 2 haftadir almayi düşünüyorum alsam pişman olurmuyum kafama cok taktim bu saati
  4. E

Rom Redmi Note 10 Pro / Pro Max (Hindistan) (sweetin) – Android 12 Hindistan Kararlı V13.0.1.0.SKFINXM

Tamam olur zaten ben cuma gunu tekrar yazilim attirdim suanki yazilim 12.5.10 Gene 13 yazilimi diye uyari geldi korkuyorum telefon gene çöker diye olmazsa siz bana özelden numaranizi vetin telefonlaşırız
  5. E

Rom Redmi Note 10 Pro / Pro Max (Hindistan) (sweetin) – Android 12 Hindistan Kararlı V13.0.1.0.SKFINXM

Evet recovery bolumune atip duruyor Mİ yazisi derkende hani telefon acilirken Mİ yazisi var yuvarlak icinde ona geliyor sonrada recovery bölümüne atiyor
  6. E

Dün Telefonumu Güncelleyim dedim Gene Telefonum Çöktü Mİ yazisinda kalip tekrar aciliyor ve kaoaniyordu ne ettiysem bir türlü yazilimi yükleyemedim mecbur gene telefoncunun yolunu tuttum 80 TL verdim yazilim atmaya atilan yazilimda gene 12.5.10 Ve gene 13 yazilim uyarisi geldi ne yapacagimi...
  7. E

Benim telefon kacak ama icinde orjinal imei atilmis nasil yapacagima dair bir video varmi baksam
  8. E

Banada bu uyari geldi nasil yukleyecegim bu konuda bilgim yok yardimci olurmusunuz ben ilk aldigimda güncelleme uyarisi geldi bende internet uzerinden guncelledim telefon çöktü o yuzden korkuyorum ayni şekilde güncelleme yaparsam tekrar çöker diye o yuzden ne yapmam lazim sirayla tek tek...
  9. E

MIUI 13 Redmi Note 10 Pro (India) 13 yazilimi geldimi

Merhaba Arkadaslar Redmi Note 10 Pro (India) cihazim var model:M2101K6P bu telefona MİUİ 13 Yazilimi geldimi geldiiyse nasil yükleyebilirim ben bir ara yeni yazilim uyarisi gelmisti wifi üzerinden yukledim ama telefonum çöktü acilmadi telefoncuya götürdüm tekrar yeni yazilim yükledi o yüzden...
Üst Alt