Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar daha önce ki telefonum RN7 de buildprop editor ile bolge kismini degistirigimizde bariz ses artiyordu.Suanki telefonum rn10 pro .Ama sesi note 7 ye gore hayli dusuk muzik dinlerken ahize ile gorusme yaparken.Kulak ile dahi bahsettigim yontemle yapilabilirmi veyahut sesi artirma icin...
Herkese iyi akşamlar dilerim öncelikle,
Cihazim başlık da belirttiğim gibi Redmi Note 10 Pro .Skntim şu tv box var bitane bende ekran yansıtma yaptığımda görüntü geliyor.Ama ses bir türlü gelmiyor YouTube filan bicok yerden araştırdim nafile Evvelki telefonum Redmi Note 7 idi ondan bu sorun...
Arkadaşlar RN 10 pro cihazimda agir cekim yapayim dedi 2 sn gbi bi ksa suresi var neden bu kadar ksa asamazmiyiz.Keza video basindada normal cekimi biraz uzun tutmak isterim 10 sn filan.İphone da bile boyle ksıt yok bu ne sacma bi yazilimdir
Edit: Konu çözüldü arkadaslar Telefona önce şifre koymamız gerekmis.
Telefonum Redmi Note 10 pro Global.Miui 13 EEA dan Endonezya 12.5.5 e gecdim fakat çok şaşırdigim bi sorun var.Ben kilit ekranında "bildirimleri göster ama içeriği gizle" diye bir seçenek var idi.Ama bu sürümde yok.Yani...
Değerli forumdaslar.Redmi Note 10 pro telefonumda Global Endonezya Son sürüm yüklü BL acik root vs yok.
Bukac gun once bu roma gecis yaptim.Sorunum şuki sms veyahut WhatsApp a gelen linklere tikladigimda ilgili uygulamada acmiyor tarayici ya yonlendiriyor ama tarayici ilgili uygulamaya...
Merhaba arkadaşlar,Note 10 pro telefonda biliyorsunuz led isik yok.Bence büyük eksiklik.Bildirik.geldiginde ayarlardan isik efekti gbi bisey ckiyor hadi onada kabulüm lakin bu sey bilen biliyor Sadece 1 kere yaniyor.Bunu gelen bildirimi acana kadar yani telefonu uyandirana kadar yakmanin bir...
Herkese iyi akşamlar forumdaslad.Bu cihazi yeni aldim 2.el olarak yurtdışı cihazı.
BL açıp rom yüklemek istiyorum ama bu arada birşey sormak istiyorum.Alttaki ekran görüntüsü cihazıma ait.Rom adina 13.0.2 Kararli (SKFEUTF) yaziyor Nette bu kod da rom bulamadim genelde SKFEUXM yani sonu XM ile...
Arkadaşlar RN7 telefonumda görüşme yaparken sesi dışarı aldığımda karsi taraf beni duymuyor,ben onu duyuyorum.Ahize ile gorusurken sorun yok.Sadece sesi hoparlörler e aldigimda bu oluyor.2.bi mikrofon varmis disa aldigimizda acaba omu arizalidir.Yoksa yazilimsal birseymi.Sorum yasayan varmi bu...
Herkese iyi haftalar Bu vlog hosuma gitti kamerasinda bi ozellik ama bizim telefonlarda varmidir bu ozellik ben Suan 11.0.1 Global deyim.Veya ekleme sansimiz varmi .Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
Evet arkadaslar ekledigim resimde ki bolum nedir ne anlama geliyor herhangi bi islem yapmadim ama neye yaradiginida bulamiyorum bilen varsa aydinlatirsa sevinirim.Cihaz yurtici Global Rn7
Arkadaslar telefonum Rn7 Global 11.06 surum yuklu.Sorunum su sekil.Misal bi cagri geldi cevapsiza dustu.Telefon simgesinin ust tarafinda isde 1...2 gbi kirmizj bi isaret ckiyor ya hani o olmuyor.Bildirim rozetlerinde Telefon ve Cevirici Aktif oraya bakdim ordan degil sanirsam.Boyle kac tane...
Arkadaslar esimde Mate 20 lite var .Ekran pinini cocuk cok kurcaliyor dye degistirmis.Geride hatirlamiyor unutmus.Root vs yok bl kapali zaten.Sfirlamakdan baska care yok lakin resimleri kurtarma sansimiz varmi.?
Arkadaslar ben xiaomi kullaniyorum esim e mate 20 lite aldim.Huawei ile ilgili en son mate 7 de sd card a update.app dosyasini dload icine atip 3 tusla yukleme yapiyordum simdi sormak istedigim su
Bu telefonun orjinal yazilimini yani sd card dan yukleme full yazilimini nerden indirecegim...
Arkadaslar benim sorum şu;
Hali hazirda Redmi Note 7 telefonumda Eu beta 9.9.3 Kullaniyorum.Global rom da.Mobil veri icin ozel dns girilebiliyormu ?.Cok faydasini gordum hemen hemen tum uygulamalarda reklam yok bu yuzden soruyorum.Global rom da rootsuz dns girme yontemi varmidir.?