eso312_ kullanıcısının son içeriği

1. E

Soru hindistan rom kurarken bl kapatmak

merhaba bende note 9s global var bl açık hindistan rom kurmak istiyorum lock and install desem herhangi bir problem olur mu? yardım ederseniz sevinirim
  2. E

Yardım ahizeden ses çok az geliyor

lütfen yardım edin başlıkta belirttiğim gibi ses çok az geliyor anlaşılmıyor bile su ile temas falan hiçbirşey olmadı yardım edin lütfen
  3. E

Yardım procedure error occured hatası

daha önce bootloader açma rom yükleme konusunda tecrübeliyim. ama şu anda bootloader kilidi açmak isterken procedure error occured hatası alıyorum xiaomi tool v2 üzerinden.Miflash unlock ile denediğimde cihaz hiç görünmeden uygulamayı kapatıyor acil yardım
  4. E

Rom En stabil miui12 eu rom

Merhabalar eu romda ekran süresi falan daha uzun gittiği için eu roma geçmek istiyorum en stabili hangisi ve kurulumu hakkında yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkür ederim.Global rom ve eu arasındaki farklar nelerdir?
  5. E

Soru Evofone Tamir Süresi

11.01.2021 tarihinde cihazımı hayalet ekran sorunuyla evofone servise gönderdim 12.01.2021 tarihinde servise alındı ve parça temini bekliyor şu anda 14. günde olmamıza rağmen hala parça temin edilmedi 02.02.2021 tarihinde 20. gün dolmuş oluyor ve hala parça temin edilmezse nasıl bir yol...
  6. E

Rom pixel experience plus

curtana cihazıma pixel experience plus romu kurdum ve cihazımda whatsappadan gelen sesler falan hep kısık sesli çıkıyor önerisi olan var mı ya da başına gelen yardım lütfen . ek olarak kaç saat ekran süresi alıyorsunuz memnun musunuz
  7. E

Yardım Şarjım hızlı bitiyor

Merhabalar öncelikle note 9s cihazım miui 12.0.2 versiyonunda çok fazla şarj yiyor 7 saat ekran süresi alıyorum var mı öneriniz
  8. E

Yardım Redmi note 9s arama problemi

merhabalar öncelikle google arama uygulaması güncellendiğinde yakınlık sensörü hata veriyor kendi kendine ekran açılıp kapanıyor kulağımdayken proximity calibration yaptım ama sonuç değişmedi google arama uygulamasının güncellemelerini kaldırınca düzeliyor yardım lütfen
Üst Alt