esgalci kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Volte var Vowifi yok

5 6 ay önce telefona IMEI repair yaptım sorunsuz çalışıyor idi volte ve Vowifi. Sim kart ayarlarından wifi kullanarak arama yapın kısmını bir kez kapattım gitti geri açtım gelmedi gidiş o gidiş. Volte sorunsuz çalışıyor ama Vowifi asla gelmiyor nasıl halledebilirim?
  2. E

Çözüldü Network Signal Guru Band Öğrenme

Telefonumda hangi bandlar var o kısmı ben bulamadım programda nerede acaba?
  3. E

Soru Twrpden Sonra Yapılır Mı?

Cihazıma Orange Fox kurdum sorunsuz çalışıyor. Ekran kilidi koyar isem twrp şifrelenir mi dosyalarım?
  4. E

Soru Twrp olmadan efs resetlenir mi?

Cihazımda root var fakat twrp kurmak istemedim ve kurmadım, twrp olmadan efs resetlenebiliyor mu?
  5. E

Yardım Root Sorunu

Merhaba, telefonu rootladım fakat xplore ile kök dosyalara erişemiyorum, TTL değiştirmek istiyorum o da çalışmıyor sebebi ne acaba? Erişim izni verildi hepsine.
  6. E

Yardım Şebeke Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Telefonuma daha önce imei repair işlemi yapmıştım ilk bir kaç gün sorunsuz idi, attığım imei kayıtlı ve e-devlette de görünüyor. Fakat çok uzun zamandır hiç çekmiyor telefon vowifi aktif şekilde çalışıyor sorunsuz. Fakat şebeke 2 yıldır bu durumda neden böyle olmuş olabilir.
  7. E

Yardım Magisk Sonrası Fonksiyon Sorunu

Ayrı bir konu açmak zorunda kaldım kusura bakmayın. Magisk yükledikten sonra telefonumda kameraya bağlanılamıyor hatası veriyor telefon tuş kısmında donuyor dokunmatik bazen algılamıyor ve always on display çalışmıyor. Twrp ve magiski telefonumu sıfırlamadan nasıl kaldırabilirim?
  8. E

Soru Twrp Sorunu

Twrp ile magisk i flaşladıktan sonra yeniden başlatıyorum sürekli twrp ekranına atıyor beni nasıl halledebilirim bunu?
  9. E

Soru IOS Tarzı Dock

Arkadaşlar şu alt kısımda dock bölümü var onu nasıl ios gibi blur yapabiliriz o tarzda
  10. E

Yardım Imei Atma

Arkadaşlar K20 Pro Global Rom sahibiyim telefonu ilk aldığımda imei sorunsuzdu fakat aldığım arkadaş o sırada fabrika ayarlarına döndürdü ve imei uçtu doğal olarak. Ben telefonuma format atmadan imei atabilir miyim elimde imei var.
  11. E

Yardım K20 Pro Twrp Sorunu

Arkadaşlar bugün telefona root atmak için twrp yükledim Recovery - [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Twrp 3.3.1-32 Tek Tuş Yükleme Aracı (Alternatif Eklendi) bu linkten. Twrpde iken kilit istiyordu ben de girdim dosyalarım geldi sonra magisk yükledim yeniden başlattım fakat sürekli twrpye...
Üst Alt