Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar telefonu garantiye yollamıştım ghost screenden dolayı serviste huaxing panel takmış bugün karanlıkta baktığımda pil simgesi az da olsa izi kalmış ne yapabilirim bu panelde ghost screen olmuyor diyorlardı ne sarjda ne yüksek parlaklıkta kullanıyorum üstelik renk şemasınıda soğuk...
Arkadaşlar cihazı servise yolladım Pazartesi günü onarımı bitmiş sonrada cihazınızın durumu güncellenmektedir yazıyor. 1 martta da servise girişi olmuş. Tahmini kaç güne gelir cihaz ?
Arkadaşlar hepinize selamlar. Geçen hafta telefonumda ghost screen çıktı bende telefonumu aldığım bayiye götürdüm garantiye vermeleri için. Bu hafta çarşamba günü kargoya vermişler tahmini kaç günde teslim ederler ? cihazım KVK garantili kutunun içine küçük bir not kağıdı koydum sorunun ne...
Cümleten selamün aleyküm arkadaşlar. Bu aralar özellikle Instagram uygulamasında telefon birden bire donuyor sonra ınstagram çalışmayı durdurdu benzeri bir şey geliyor . Silip tekrardan yüklemeyi denedim ama o da olmadı yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekürler.