Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi 5s telefonun ekranı kasadan ayrıldı. Arada epey bir boşluk oluştu ama telefon çalışmaya devam ediyordu. Galiba pil şişti. İki yıl dolmamıştı. Servise gönderdim bakalım ne olacak!
Superonline fiber kullanıyorum yıllardır. Hız super. Kesinti olmuyor. Yanında TV ve ev telefonu da var. Şimdi 79 TL ödüyorum. Bir ay sonra sözleşme bitecek. Telefon ettiler, zam gelecek dediler. Galiba 89 TL teklif ettiler. Yüksek geldi. Henüz karar veremedim.
Önceki romlarda üst çubukta ekran yansıtma diye bir şey vardı. Buradan görüntüyü televizyona veriyordum.
MIUI 10 global kararlı sürümde o düğme kaybolmuş. Aradım ve ayarlar içinde Kablosuz Ekran diye bir şey buldum. Aynı işi yapıyor.
Soru şu: Kablosuz ekranı üst çubuğa taşımak mümkün mü veya...
Bu sabah mi 5s kış saatine geçip 1 saat geri aldı. Ağ saati otomatik, saat dilimi otomatik. MIUI 9.6
Aynı operatörü kullanan Sony Xperia z5'de problem yok. Ağ saati otomatik, saat dilimi otomatik.
Google chrome'da adres çubuğundaki adresi kopyalamak için çift tıkladığımda, başlık çubuğu bir tık aşağı düşüyor ve üst tarafı boş kalıyor. Bir daha da düzelmiyor. Chrome'u kapatıp açınca düzeliyor.
Fotoğraftaki gibi oluyor.
Mi 5s, MIUI 9.5 global stable.
http://bigota.d.miui.com/V9.1.1.0.NAGMIEI/miui_MI5SGlobal_V9.1.1.0.NAGMIEI_3e22d133b8_7.0.zip
Ben buradan indirip güncelledim. Sorun yok. Mi 5s Kararlı