Esen71 kullanıcısının son içeriği

1. E

Diğer Ekran kasadan ayrıldı

Mi 5s telefonun ekranı kasadan ayrıldı. Arada epey bir boşluk oluştu ama telefon çalışmaya devam ediyordu. Galiba pil şişti. İki yıl dolmamıştı. Servise gönderdim bakalım ne olacak!
  2. E

Haber AKK Kalkıyor ama ZAM Geliyor

Superonline fiber kullanıyorum yıllardır. Hız super. Kesinti olmuyor. Yanında TV ve ev telefonu da var. Şimdi 79 TL ödüyorum. Bir ay sonra sözleşme bitecek. Telefon ettiler, zam gelecek dediler. Galiba 89 TL teklif ettiler. Yüksek geldi. Henüz karar veremedim.
  3. E

Soru Ekran yansıtma, kablosuz ekran

Teşekkürler. Müsait zamanımda denerim.
  4. E

Soru Ekran yansıtma, kablosuz ekran

Önceki romlarda üst çubukta ekran yansıtma diye bir şey vardı. Buradan görüntüyü televizyona veriyordum. MIUI 10 global kararlı sürümde o düğme kaybolmuş. Aradım ve ayarlar içinde Kablosuz Ekran diye bir şey buldum. Aynı işi yapıyor. Soru şu: Kablosuz ekranı üst çubuğa taşımak mümkün mü veya...
  5. E

Soru Mi 5s kış saatine geçti

Bu sabah mi 5s kış saatine geçip 1 saat geri aldı. Ağ saati otomatik, saat dilimi otomatik. MIUI 9.6 Aynı operatörü kullanan Sony Xperia z5'de problem yok. Ağ saati otomatik, saat dilimi otomatik.
  6. E

Haber MIUI v9.5.4.0 NAGMIFD Global Stable Yayınlandı

http://bigota.d.miui.com/V9.5.4.0.NAGMIFD/miui_MI5SGlobal_V9.5.4.0.NAGMIFD_15c4b3630e_7.0.zip
  7. E

Yardım Chrome başlık çubuğu düşmesi

Google chrome'da adres çubuğundaki adresi kopyalamak için çift tıkladığımda, başlık çubuğu bir tık aşağı düşüyor ve üst tarafı boş kalıyor. Bir daha da düzelmiyor. Chrome'u kapatıp açınca düzeliyor. Fotoğraftaki gibi oluyor. Mi 5s, MIUI 9.5 global stable.
  8. E

Tema ByErsa DARK V0.1

Teşekkürler Güzel. Özellikl Kilit ekranı beğendim. Simgeler bir satırda 4'lü olsa, arada daha fazla boşluk olsa daha iyi olurdu.
  9. E

Tema Daybreak theme (Otto_man)

Teşekkürler
  10. E

Mıuı 9 kararlı linki.

http://bigota.d.miui.com/V9.1.1.0.NAGMIEI/miui_MI5SGlobal_V9.1.1.0.NAGMIEI_3e22d133b8_7.0.zip Ben buradan indirip güncelledim. Sorun yok. Mi 5s Kararlı
  11. E

Soru Mi5s Miui 9 Kararlı Sorunları - Yüklemeyin

Yazdığınız sorunlardan hiç biri bende yok.
  12. E

Mi5s MIUI Global 9.1 Güncellemesi

Yükledim. Sorun görünmüyor. Teşekkürler. İndirdikten sonra Güncelleme-Güncelleme paketini seç şeklinde yaptım.
  13. E

Meteor yağmuru Çin teması

Mi Stock! Link: -小米主题商店
  14. E

Bilmiyorum. Olsa güzel olur herhalde. Mi stock diye bir tema var. Havaya ve zamana göre arkaplan değişir yazıyor. Denemek lazım.
  15. E

Zhuti.xiaomi.com den indirdim. Harika.
Üst Alt