escobarhakan kullanıcısının son içeriği

1. E

Rom Miui 12.5 Dağıtılmaya Başlandı.

Bende Garantili Mi 9 Var Bl kapalı asla rom değişikliği vs olmadı durduk yere Netflix Sd oldu 😂😂😂
  2. E

MIUI 12.5 Mi 9 - Global Kararlı Rom V12.5.1.0.RFAMIXM [Android 11] İndirme Bağlantıları

Widewine sertifikası yok hocam,ve kuzenimde Bl açık yurtdışı mi 9 var ondada widewine görünmemesine rağmen Netflix hd maalesef Xiaomi artık bıktırdı
  3. E

Mod iOS 14.5 emoji tüm uygulamalar

İşaretlediğim kenarlar hocam Gboardda basmıyor
  4. E

MIUI 12.5 Mi 9 - Global Kararlı Rom V12.5.1.0.RFAMIXM [Android 11] İndirme Bağlantıları

Netflix bir anda Sd kalitesini düştü bl kapalı rom vs oynamadım
  5. E

Yardım Widevine sertifikam L1 den L3 e düştü

Merhaba Xiaomi mi 9 12.5.1 L1 GÖRÜNMÜYOR GARANTİLİ BL KAPALI LÜTFEN YARDIMCI OLUN
  6. E

Merhaba Xiaomi Türkiye mağazasından satın aldığım Mi 9 cihazım biranda sd oldu sizdede böylemi bilgilendirme yapabilen olursa çok sevinirim
  7. E

Yardım Mi Music güncelleme sorunu...

Nasıl çözdünüz hocam
  8. E

Mod Uygulama kasası 13.1.0 (Yeni MIUI Widgetlerini kullanma)

Hocam emeğinize sağlık şunu sormak istiyorum Takvim widget ı ne uygulama kasasına ekleniyor nede ana ekrana neden olabilir bununla alakalı siz naptınız Takvimde önceki halinde etkinliklerim vs görünüyor du
  9. E

Hocam a ve i harfi kenarlarda basmıyor buna rağmen kullanım sizi eksi performans yaratmıyormu
  10. E

Soru Mi9 video sorunu

Ben aslında tam olarak yaşadığınız sorunu anlamak için soruyorum hocam hangi romdaydınız,yazmak neden zordu,hangi roma geçtiniz
  11. E

Soru Mi9 video sorunu

Klavyede yazmak neden işkence hocam?
  12. E

Çözüldü IPhone bildirim sesleri

Forumda daha önce biri iPhone bildirim seslerini paylaştı bilen birileri atabilirmi
  13. E

Yani rootmu gerekli çok bilgim yok kusuruma bakmayın
Üst Alt