erwin kullanıcısının son içeriği

1. erwin

Yardım IMEI program

2 yıldır kullandığım telefonumun ımeı'si kopyalandı şebeke tamamen kesildi. Konu yasak veya sakıncalı değilse Snapdragon Qualcom işlemcili cihazım için kesin sonuç veren bir IMEI atma programı önerebilecek olan var mı ? 1621068301
  2. erwin

Çözüldü Cihazım Fastboot Modda Pc Tarafından Görülmüyor

Evet doğru bunun yanında ayrıca da daemon tools kurmam gerekiyormuş.İlerde sorun yaşayan arkadaş olursa bilginize.
  3. erwin

Verdiğiniz bağlantıdaki driverlar sayesinde sorunum çözüldü ne kadar teşekkür etsem azdır. Birşey daha sormak istiyorum, bu sorunumu hallettikten sonra minimal komut penceresi üzerinden recovery kurulumu yapmaya çalıştım img uzantılı disk görünümlü dosyayı flashlarken eklediğim fotoğraftaki...
  4. erwin

Forumda benzer konuda sıkıntı yaşayan arkaaslara verilen tavsiyeleri okudum qualcomm driverlarını kurdum. Fakat yine de basaramadım.Telefonum açıkken bilgisayara bağlayabilsem de fastboot modda bağladığımda pc den bağlantı sesi geliyor fakat aygıt yoneticisinde görünmüyor. Sesin peşine...
  5. erwin

Yardım Hücresel veri çalışıyor fakat arama yapmıyor

Hocam sorun IMEI kaynaklıymış sonradan mobil verim de devredışı kaldı. Şu an IMEI işini çözmeye calısıyorum,ilginiz için de teşekkür ederim
  6. erwin

Yardım Hücresel veri çalışıyor fakat arama yapmıyor

Xiaomi mi note3 telefonumun interneti çekiyor kullanıyorum fakat arama yaparken hücresel ağa erişilemiyor-mobil ağ kullanılamıyor hatası alıyorum.Çok fazla stres yaptım. Yardım edebilir misiniz ?
  7. erwin

Yardım TWRP kurulu telefonda güncelleme hatası

hocam dediğinizi yaptım hersey sorunsuz oldu.Teşekkür ederim
  8. erwin

şöyle ki pc deki rom daha büyük boyut.O nedenle değil ama yükleyeceğim bakalım
  9. erwin

https://c.mi.com/oc/miuidownload/detail?device=1700336 Şu linkten buldum bilgisayara indirdim fakat boyut farkı var diye ve cihaz sıfırlanır diye denemeye çekindim .
  10. erwin

Cihazım rootlu ve twrp kurulu. Ayarlar kısmından güncellemeyi indirdikten sonra twrp kısmıyla telefonu başlatıyorum zip uzantılı dosyayı install ederken sürekli sorun yaşıyorum.Hata uyarısını resim olarak yükledim bakıp yardımcı olabilir misiniz ?
Üst Alt