erturkyunus44 kullanıcısının son içeriği

1. E

mi 5s plus global rom

mi5s plus'a bugün yükledim ancak cpu z den kontrol ettiğimde 4 çekirdek de aynı anda çalışıyor (1500mhz herbiri) ve telefonun ısısı 40dan aşağı inmiyor cebinizde olsa dahi. (1 gün kullandım ). Bu sebeple normalde bir gün kullanmama rağmen %50 şarj harcayabildiğim cihazımda 1 saatte %50 şarzım...
  2. E

Rom [ MIUI V8 - 7.4.27 ][Gionee Elife E3] GM Discovery 4-16Gb [Ücretli Rom Desteği]

Hocam yaklaşık 3 saat önce yükleme yaptım ve dekontumu mail adresinden gönderdim kullanıcı adımla birlikte ancak kredi alamadım yardımcı olur musunuz ?
  3. E

Rom [ MIUI V8 - 7.4.27 ][Gionee Elife E3] GM Discovery 4-16Gb [Ücretli Rom Desteği]

6.10.13 var sim 2 ye giriyorum ama tercih edilen ag tipi yok
  4. E

2. Sim 3g nasil açicam E çekiyo H+ olmuyo
  5. E

İnstagram story bende de acilmadi ayni zamanda instagram video da oynatmiyodu guncelledim duzeldi o da şuan %101 stabil kullaniyorum
  6. E

Bende de oldu o ama çozdüm. Kablosuz bekleniyor yazarken indirilenlere giriyorsunuz. Sağ üstteki menü tuşuna basip tumunu başlat diyorsunuz. Mobil veri kullanilsin mi gibi bi uyari geldi tamam dedim indirdi
  7. E

hocam system ui şarjım %20nin altına inince durdu diyo telefon kafayı yiyo durmadan baştan açılıyo falan %20yi geçince düzeliyo
  8. E

Hocam şimdi ben son güncellemeyi 6.9.29 dan 6.10.3 e geçişi yüklemesem (galeri sorunu olduğu için) bir sonraki güncellemeyi 6.9.29un üstüne kursam sorun olurmu yoksa mecburen önümüzdeki güncellemeleri yükleyebilmek için bu güncellemeyi yüklemem gerekir mi?
  9. E

Sonunda yükledim kardeşim seni de çok uğraştırdım ama yükledim. Eline emeğine sağlık. clap~~ 4 gözle güncelleme bekliyoruz.
  10. E

İndrme sırasında tam 300 mb oluyor bir hata oluştu diyor İndirme duruyor 4 kere denedim
  11. E

Ozaman ben stabil romun ustune guncelleme kurdugum icinde olmuyodu status 7 aliyodum
  12. E

Tamam yaptim :D bir de ben şimdi en son surum İndirme istiyorum ama stabil surum romlar da en ustteki en guncel demiştiniz. En ustteki de tarih 24 agustos gozukuyo gelistirici surum romlar da en usttekinde tarih guncel hangisini indiriyim
  13. E

Tamamdır mail yoluyla mı haber veriyim peki
Üst Alt