Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mi5s plus'a bugün yükledim ancak cpu z den kontrol ettiğimde 4 çekirdek de aynı anda çalışıyor (1500mhz herbiri) ve telefonun ısısı 40dan aşağı inmiyor cebinizde olsa dahi. (1 gün kullandım ). Bu sebeple normalde bir gün kullanmama rağmen %50 şarj harcayabildiğim cihazımda 1 saatte %50 şarzım...
Hocam yaklaşık 3 saat önce yükleme yaptım ve dekontumu mail adresinden gönderdim kullanıcı adımla birlikte ancak kredi alamadım yardımcı olur musunuz ?
Bende de oldu o ama çozdüm.
Kablosuz bekleniyor yazarken indirilenlere giriyorsunuz. Sağ üstteki menü tuşuna basip tumunu başlat diyorsunuz. Mobil veri kullanilsin mi gibi bi uyari geldi tamam dedim indirdi
Hocam şimdi ben son güncellemeyi 6.9.29 dan 6.10.3 e geçişi yüklemesem (galeri sorunu olduğu için) bir sonraki güncellemeyi 6.9.29un üstüne kursam sorun olurmu yoksa mecburen önümüzdeki güncellemeleri yükleyebilmek için bu güncellemeyi yüklemem gerekir mi?
Tamam yaptim :D bir de ben şimdi en son surum İndirme istiyorum ama stabil surum romlar da en ustteki en guncel demiştiniz. En ustteki de tarih 24 agustos gozukuyo gelistirici surum romlar da en usttekinde tarih guncel hangisini indiriyim