Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bizzat orda yasayan akrabalarimin söylediği fiyattir.Mi 9 oldugu da kesin. mi 9 se den bahsedilmis o telefondan mevcut daha düşük fiyata ancak benim söylediğim telefon mi 9
O konuda haklısınız.Tam bir eziyet çektim samsung un servis konusunda.Servis bakımından lg nin servisinden memnunum.Xiaomi yi hiç denemedim bilmiyorum.
Bende mi 9 almayı düşünüyorum.Arızalı çıkmaz umarım.Teknoloji şans işi birazda.
ülkemizde 4500 tl den başlıyor.Yurt dışından kayıt vs dahil 2600 tl ye geliyor.Arada ki fiyat farkını görünce çok şaşırdım.Ama garanti kısmı çekimser hale getiriyordu ancak bir yandan mi 9 olunca insanın alası geliyorangel~~
Bende yurt dışından mi 9 almayı düşünüyorum.Ülkemizle ciddi fiyat farkı var.Beni düşündüren garanti kısmı.Xiaomi yurt dışında ki telefonları türkiyede garanti kapsamına giriyor mu?Yardımcı olursanız sevinirim.
Yurt dışında mi 9 almayı düşünüyorum,arada baya bi fiyat farkı var ülkemizle.Beni düşündüren garanti kısmı.Başımı ağrıtacak cihaz mı mi 9?Telefon nasıl memnun olmayan yada olan var mı?
Yurt dışından da Mi 9 alma ihtimalim doğdu.Burayla baya fiyat farkı var.Ama beni düşündüren şey garanti dışında kalıyor Türkiye'de.Yurt dışında da Note 7'nin 4gb ram 128 gb hafızalı olanı da ucuz baya.Açıkcası kafam karıştıfacepalm~~
Valla hocam bu fiyata baska cihaz göremedim yorumlariniz beni biraz daha aydinlatti yalniz bu eu beta romu yukledikten sonra telefona guncellemeler gelmeye devam ediyor dimi?
Fotoğraf atanların genellikle gcam ile attıkları cok hosuma gitti ben birazda bu yonden bu telefona yöneldim.Oyun konusun da da oyle oyun oynarim ama pubg gibi tarzi oyunlar değil o yonden sarj daha uzun gideceği kesin.Eu beta yi deniycem hocam yorumların icin tesekkur ederim