erturk kullanıcısının son içeriği

1. E

Sohbet Redmi note 7 kullanıcı yorumları

Bizzat orda yasayan akrabalarimin söylediği fiyattir.Mi 9 oldugu da kesin. mi 9 se den bahsedilmis o telefondan mevcut daha düşük fiyata ancak benim söylediğim telefon mi 9
  2. E

Gurcistan dan 1499 lari ye satılıyor.Kayit vs herseyi girince 2676 tl ye tekabül ediyor.
  3. E

O konuda haklısınız.Tam bir eziyet çektim samsung un servis konusunda.Servis bakımından lg nin servisinden memnunum.Xiaomi yi hiç denemedim bilmiyorum. Bende mi 9 almayı düşünüyorum.Arızalı çıkmaz umarım.Teknoloji şans işi birazda.
  4. E

Diğer [Ana Konu] Mi9 Kayıt Hakkında

hadi ya üzdü bu.Redmi Note 7 nin şarjı gibi değildir tabi.Benimde elimden düşmez telefon aksine...
  5. E

Doğru diyorsunuz.Yurt dışında tanıdığımda var ona kargolatıp garantiye de gönderebilirim aslında.Telefondan memnun musunuz acaba?Almaya değer mi?
  6. E

ülkemizde 4500 tl den başlıyor.Yurt dışından kayıt vs dahil 2600 tl ye geliyor.Arada ki fiyat farkını görünce çok şaşırdım.Ama garanti kısmı çekimser hale getiriyordu ancak bir yandan mi 9 olunca insanın alası geliyorangel~~
  7. E

Bende yurt dışından mi 9 almayı düşünüyorum.Ülkemizle ciddi fiyat farkı var.Beni düşündüren garanti kısmı.Xiaomi yurt dışında ki telefonları türkiyede garanti kapsamına giriyor mu?Yardımcı olursanız sevinirim.
  8. E

Ana Başlık Xiaomi Mi9 Teknik Özellikler & Genel Bilgiler

Yurt dışında mi 9 almayı düşünüyorum,arada baya bi fiyat farkı var ülkemizle.Beni düşündüren garanti kısmı.Başımı ağrıtacak cihaz mı mi 9?Telefon nasıl memnun olmayan yada olan var mı?
  9. E

Yurt dışından da Mi 9 alma ihtimalim doğdu.Burayla baya fiyat farkı var.Ama beni düşündüren şey garanti dışında kalıyor Türkiye'de.Yurt dışında da Note 7'nin 4gb ram 128 gb hafızalı olanı da ucuz baya.Açıkcası kafam karıştıfacepalm~~
  10. E

Teşekkürler hocam seçimimi yaptim.Redmi Note 7 almaya karar verdimangel~~
  11. E

Bluetooth kulaklik mi kullandığınız kulaklık?
  12. E

Teşekkürler hocam
  13. E

Valla hocam bu fiyata baska cihaz göremedim yorumlariniz beni biraz daha aydinlatti yalniz bu eu beta romu yukledikten sonra telefona guncellemeler gelmeye devam ediyor dimi?
  14. E

Fotoğraf atanların genellikle gcam ile attıkları cok hosuma gitti ben birazda bu yonden bu telefona yöneldim.Oyun konusun da da oyle oyun oynarim ama pubg gibi tarzi oyunlar değil o yonden sarj daha uzun gideceği kesin.Eu beta yi deniycem hocam yorumların icin tesekkur ederim
  15. E

Alırsam bende öyle yapicam anlasilan.Peki telefondan memnun musunuz acaba?
Üst Alt