ertugrulunal9 kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Redmi Note 11 Pro Ekran değişimi

dün telefonumu yere düşürdüm ve ekranın alt kısmında hasar meydana geldi ekran açıp kapamak istediğimde bir ışık kısa süreliğine yanıyor. Ekran değişimi için güvenebileceğim bir yer bulamadım telefoncuya götürdüğümde ise fahiş fiyat istedi. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek birisi var mı...
  2. E

Yardım Pixel Experience pil sorunu

ben de aynı sorunu yaşadım günde 2 kere telefonu şarj etmek zorunda kalıyordum en sonunda sildim orjinal roma geri döndüm
  3. E

Yardım şarj olmuyor

teşekkürler cevaplar için. bana göre şarj soketinde bir sıkıntı var mecbur telefoncuya gideceğim artık . iyi forumlar
  4. E

Yardım şarj olmuyor

telefonumu şarja taktığımda ışık yanıyor ancak ne bir şarj oluyor yazısı var ne de şarj miktarı artıyor. dışardan yeni bir şarj kablosu aldım onda da zar zor şarj oluyor yazısı çıkıyor yani şarja takıyorum sürekli bir kesilme var şarj oluyor yazısı hemen sönüyor 5 dakika stabil durması için sok...
  5. E

Yardım mi 5 şarj sorunu

abi eyvallah ne kadar çok kader ortağımız varmış da çözümü olan var mı ? 1554819881 şimdi telefon kapalıyken şarj olmaya başladı telefona format attıktan sonra ama telefon açıkken yine şarj olmuyor.
  6. E

Yardım mi 5 şarj sorunu

telefonumu şarja taktığımda şarj oluyor sesi geliyor ancak ne bildirim çubuğu yanıyor ne de şarj oluyor kullandıkça da şarj gidiyor hiç şarj olmuyormuş gibi yardımcı olursanız sevinirim
  7. E

Yardım Google Play Store uygulama sorunu

Artık custom rom kullanmaya başladım ama sorun devam ediyor MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. E

Artık custom rom kullanmaya başladım ama sorun devam ediyor MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. E

Son 1 aydır artık bazı uygulamalarda olan ve sayısı benim için artan bir çok uygulamayı Play Store dan yükleyemiyorum cihazınız bu sürümle uyumlu değil hatası alıyorum var mı bir çözümü arkadaşlar? MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. E

Rom MiUI CT [Mi5-Mi5s] 9.7V2 Yayınlandı (22.07.2019)

Link bozulmuş şu anda MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. E

Kernel Xiaomi Mi5 | Kerneller + İndirme Linkleri

ben syberia rom ve darkness kernel 'i kurdum telefona ama telefonda takılmalar meydana geliyor sürekli ve sonrasında ise yeniden başlıyor telefonu bu durum normal mi ?
  12. E

Yardım mi5 kapandı açılmıyor

garanti olmadığı ve delta servis olduğu için acayip fahiş bir fiyat ortaya çıkacak başka telefonum da yok herhangi bir düşüncesi olan ve yardım etmek isteyenlerin önerisine açığım 1543070165 başka yardımcı olabilecek olan var mı ?
  13. E

dediğiniz konuyu baştan sona okudum ancak hiçbiri benim sorunum ile tam olarak örtüşmüyor çünkü benim telefonumun led ışığında bir problem yok ve pc ye bağladığımda mi 5 olarak görüyor telefonu yani edl modda değil yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim
  14. E

telefonu kapatma tuşuna basıyorum led ışığı sönğyor sonra tekrardan yanmaya başlıyor kendi kendine mi başlıyor yoksa hiç mi kapanmıyor orasını anlamadım bir iki kere çok milisaniye diyebileceğim sürede ekran gelir gibi oldu ama sonra yine aynı durum bu arada garantisi bitti telefonun 2.5 sene...
  15. E

denedim ama mi logosu gelmiyor
Üst Alt