ertugrulozsarac kullanıcısının son içeriği

1. ertugrulozsarac

Soru MIUI Önerisi

İki romu da kullandım.İkisinde de hızlı şarj desteği var.TWRP hakkında bilginiz varsa eu rom deneyebilirsiniz.Çok uğraşmayayım derseniz mi flash ile endonezya rom yüklersiniz.İkisi de sizi üzmez.
  2. ertugrulozsarac

Soru Xiaomi Redmi Note 10s Endonezya VS Custom Rom

Hocam yanlış rom yüklemeyin cihazı hard brick edebilirsiniz. 1689279107 En sağlıklısı bu romda kalmak.
  3. ertugrulozsarac

Hocam o zaman eu rom yüklemeyin ,cihazı brick edebilirsiniz.İsterseniz mi flash ile Endonezya rom yükleyebilirsiniz.
  4. ertugrulozsarac

Hocam TWRP kurabildiniz mi ?
  5. ertugrulozsarac

Hocam farklı rom istiyorsanız aosp rom da deneyebilirsiniz.Cihaza TWRP kurun,ondan sonra istediğiniz romu kurabilirsiniz.TWRP rom kurma rehberi
  6. ertugrulozsarac

İçinde play store var. Bence eu rom deneyebilirsin,sevmezsen mi flash ile endonezya rom denersin .Ben cmd ile sadece TWRP kurdum.TWRP üzerinden eu rom kurmuştum.
  7. ertugrulozsarac

Rom Cr droid 9.5 pil tüketimi sorunu

Redmi note 9 pro cihazımda cr droid 9.5 android 13 yüklü.Aşırı fazla bir pil tüketimi var .MIUI kullanırken pil sorunum yoktu.Telefon boştayken bile %20 şarj harcıyor.Yapabileceğim kernel vs . gibi ayarlar var mı yoksa rom mu değiştirmeliyim ?
  8. ertugrulozsarac

Yardım TWRP yükledim Mi logosunda kaldı telefon

Hocam en güncel TWRP sürümünü kurmayı deneyinXiaomi Mi 9T / Redmi K20
  9. ertugrulozsarac

Rom Pil ve performansı iyi olan rom önerisi

Yakın zamanda MIUI 11 Endonezya romundan xiaomi.eu 11 romuna geçtim.Performans konusunda pek bir fark göremedim.Yeni romlar denemek istiyorum.Pil ve performans bakımından iyi olan rom önerebilir misiniz?
Üst Alt