ertugrulalp kullanıcısının son içeriği

1. E

Satış Xiaomi Mi5 Prime

Fiyat güncellendi
  2. E

Satış Xiaomi Mi5 Prime

İki yıl önce forumdan Sefa hocadan aldığım ve aralıksız kullandığım xiaomi mi5 i satmak istiyorum .telefonu temiz kullandım kılcal çizikler dışında kırık çatlak vs hiçbir durumu yok.siyah renk 64 gb olan model.surekli kılıf ile kullandım herhangi bir sıkıntısı yok batarya olarak daha iyi bir...
  3. E

Rom MIUI 9 7.9.7 Global Beta ROM Güncellemesi

arkadaşlar merhaba mi 5 kullanıcısıyım 9.7.10.19 güncellemesi geldikten sonra telefonda sık sık donmalar uygulamalarda hatalar sorunlar oluşmaya başladı bu sadece bende mi oluyor aynısını yaşayan var mı ?
  4. E

Satış __SEFA__ Global Teknik Servis Ve İkinci El Cihaz Satışı

Sefa hocamın artık referansa ihtiyacı kalmadı bence ama ben yine de soyleyim daha önce iki telefon aldım ondan geçen gün kardeşim için redmi note4x modelini aldık yine her zamanki hızlı ve güvenilir bir şekilde telefonu gönderdi.kardesimde telefonu çok sevdi. Adamsın Sefa
  5. E

Xiaomi şarj adaptörü

Arkadaşlar merhaba , forumu inceledim ama göremedim şarj adaptörü satan var mı veya nerden alınabilir
  6. E

İnceleme MIUI 8 7.3.23 Global Beta ROM Güncelleme Özetleri

Cihazim mi5 bugüne kadar bütün güncellemeleri gayet normal alıyordu fakat bu guncellemede böyle bir sorun ortaya çıktı
  7. E

İnceleme MIUI 8 7.3.23 Global Beta ROM Güncelleme Özetleri

Bu güncellemeyi yapamadım bı turlu indirip yükle dedigim zaman recovery mod açılıyor 7.3,25 guncellemeside gelmedi bu yüzden mı acaba bı çözüm var mı
  8. E

İnceleme MIUI 8 7.5.25 Global Beta ROM Güncellemesi

mi5 dün gelen güncellemeyi indirip yüklemeye başladığımda reboot wipe data ve connecting miu gibi üç seçenek çıkıyor daha önce güncellemeri indirdiğimde güncelle dediğimde otomatik yüklüyordu şimdi böyle bişey çıkıyor ne yapmam gerekir ?
  9. E

İnceleme MIUI 8 7.4.6 Global Beta ROM Güncelleme Özetleri

Google olay güncelleme ve yeni uygulama yükleme sorunu devam ediyor bende ne zaman düzeltirler
  10. E

Mi5 güncelleme yok ve wifi sorunu

Nasıl yapılıyor acaba bir link falan verebilir mısınız
  11. E

Mi5 güncelleme yok ve wifi sorunu

Telefonum ilk aldığım zamanlarda her hafta miu güncellemesi alıyordu fakat bir aydir belki daha fazla hiç güncelleme gelmedi ve wifidende internete giremiyorum mobil veriden giriyor fakat wifiye bağlansada internete girmiyor sorun ne olabilir
  12. E

Satış __SEFA__ Global Teknik Servis Ve İkinci El Cihaz Satışı

Dün Sefa beyle kocaelide buluştuk ve mi5 64 gb olan modeli teslim aldım. Ben telefonu almak için ne kadar acele etsemde o işi sağlam yapmak için elinden geleni yaptı.Telefon konusunda bisey demeye zaten gerek yok beklediğimden çok daha iyi bir telefon herşeyiyle harika fiyatı uygun satıcıda bu...
  13. E

site komisyonları

Arkadaşlar iyi akşamlar burdan bi arkadaşımızla telefon konusunda anlaştık mi5 64 modelini alacağım fakat taksitli almak istiyorum hangi site üzerinden alışverişi yapmalıyız daha doğrusu en az komisyonu hangi site alıyor 6 taksit yapmayı düşünüyorum.
  14. E

Alış Hangi site ne kadar komisyon alıyor?

Arkadaşlar iyi akşamlar burdan bi arkadaşımızla telefon konusunda anlaştık mi5 64 modelini alacağım fakat taksitli almak istiyorum hangi site üzerinden alışverişi yapmalıyız daha doğrusu en az komisyonu hangi site alıyor 6 taksit yapmayı düşünüyorum.
Üst Alt