Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İki yıl önce forumdan Sefa hocadan aldığım ve aralıksız kullandığım xiaomi mi5 i satmak istiyorum .telefonu temiz kullandım kılcal çizikler dışında kırık çatlak vs hiçbir durumu yok.siyah renk 64 gb olan model.surekli kılıf ile kullandım herhangi bir sıkıntısı yok batarya olarak daha iyi bir...
arkadaşlar merhaba mi 5 kullanıcısıyım 9.7.10.19 güncellemesi geldikten sonra telefonda sık sık donmalar uygulamalarda hatalar sorunlar oluşmaya başladı bu sadece bende mi oluyor aynısını yaşayan var mı ?
Sefa hocamın artık referansa ihtiyacı kalmadı bence ama ben yine de soyleyim daha önce iki telefon aldım ondan geçen gün kardeşim için redmi note4x modelini aldık yine her zamanki hızlı ve güvenilir bir şekilde telefonu gönderdi.kardesimde telefonu çok sevdi. Adamsın Sefa
mi5 dün gelen güncellemeyi indirip yüklemeye başladığımda reboot wipe data ve connecting miu gibi üç seçenek çıkıyor daha önce güncellemeri indirdiğimde güncelle dediğimde otomatik yüklüyordu şimdi böyle bişey çıkıyor ne yapmam gerekir ?
Telefonum ilk aldığım zamanlarda her hafta miu güncellemesi alıyordu fakat bir aydir belki daha fazla hiç güncelleme gelmedi ve wifidende internete giremiyorum mobil veriden giriyor fakat wifiye bağlansada internete girmiyor sorun ne olabilir
Dün Sefa beyle kocaelide buluştuk ve mi5 64 gb olan modeli teslim aldım. Ben telefonu almak için ne kadar acele etsemde o işi sağlam yapmak için elinden geleni yaptı.Telefon konusunda bisey demeye zaten gerek yok beklediğimden çok daha iyi bir telefon herşeyiyle harika fiyatı uygun satıcıda bu...
Arkadaşlar iyi akşamlar burdan bi arkadaşımızla telefon konusunda anlaştık mi5 64 modelini alacağım fakat taksitli almak istiyorum hangi site üzerinden alışverişi yapmalıyız daha doğrusu en az komisyonu hangi site alıyor 6 taksit yapmayı düşünüyorum.
Arkadaşlar iyi akşamlar burdan bi arkadaşımızla telefon konusunda anlaştık mi5 64 modelini alacağım fakat taksitli almak istiyorum hangi site üzerinden alışverişi yapmalıyız daha doğrusu en az komisyonu hangi site alıyor 6 taksit yapmayı düşünüyorum.