ertooth kullanıcısının son içeriği

1. ertooth

Yardım Vodafone Kullanan Xiaomi ciler

Arkadaşlar sizden ricam Türkiye genelinde bütün Xiaomi Vodafone operatörü kullananlar. Lütfen cihazınızda internet paylaşım açık hale getirin ve diğer cihazlara wi-fi yolu ile internet hizmeti veriniz bakalım cihazınızı modem olarak kullanarak başka cihazlara da internet yapabilecek misin. Şu...
  2. ertooth

Rom Mi NOTE 3 MiUi 10 - EU STABLE ROM 10.2.3.0 (Android 8.1 )

Arkadaşlar MIUI 10.2.3.0 kararlı sürüm Android 8.1 sürümü ne mi denk geliyor. Eğer öyleyse telefonum Sürümü neden 7.0
  3. ertooth

Rom Miui 10 8.7.3 Kapalı Global Beta Yayınlandı

Bende sadece Redme Note 4 var x yok benim telefona da acık beta sürümü gelir mi oreo için.
  4. ertooth

Çözüldü Note 4 sensor sorunu

Öncelikle cevap için teşekkürler dediğiniz gibi aynen yaptım.Aç kapa sonra tekrar açtım düzeldi. Teşekkürler tekrar
  5. ertooth

Proximity sensör çıkmıyor bende. Bunlar var. Proximity sensör çıkmıyor bende. Bunlar var.
  6. ertooth

Rom MIUI TR - 9.7.25 [Miui10]

Redmi Note 4 için bu room gecerlimi
  7. ertooth

Arkadaşlar telefinun on tarafinda sensor olur.Telefon geldiği zaman telefon konuşmak için kulagimiza götürdüğumuzde sensör ekran ışığını kapatır biliyorsunuz. Konuşma esnasinde sensörü elimizlede kapatirsak ekran ışığı kendini kapatır.Elimizi cektigimizde ekran tekrar açılır. Bende redmi note 4...
Üst Alt