ertmo kullanıcısının son içeriği

1. ertmo

Uygulama [RN7-Lavender] Google Kamera 6.3.017 V9 [ TÜRKÇE ] [ GÜNCEL-SON SÜRÜM ]

Redmi Note 7 için BSG V1.a Final sürümünü kullanıyorum. Bu sürüme geçmeye değer mi? Tecrübe eden arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
  2. ertmo

Rom Xiaomi Redmi Note 7 MIUI V10.3.6.0.PFGMIXM | Kararlı ROM

İlk taktığınızda ekran kilitli olunca çıkıyor, telefon kendisini uyku moduna alıyor daha sonra, sürekli açık kalmıyor. Ayrıca yeni güncellemeyle bildirim çubuğu çentiğe değecek şekilde hizalanmış. Daha önce chrome vb uygulamalarda bildirim çubuğu aşağısında kalıyordu çentiğin. Ayrıca Xiaomi...
  3. ertmo

Soru Bl hakkında?

evofone yani genpa oluyor değil mi? Benim cihazım da genpa garantili ama cepport'tan aldım. Ümitlendim siz böyle söyleyince :D
  4. ertmo

Rom Xiaomi Redmi Note 7 - Resmi ROM Koleksiyonu - Global | Avrupa | Çin | Hindistan | Rusya

Global 10.3.5 var bende. EU Rom'u çok methediyorlar ona geçmeyi düşünüyorum. EU Rom'un en stabil versiyonu hangisidir ve resmi olduğu için garantiyi bozmaz sanıyorum? EDİT: Bilmeyenler için söyleyeyim BL kilidini açmamız gerektiği için garanti bozuluyormuş ancak BL kilidini tekrar kapatmak için...
  5. ertmo

Uygulama Redmi Note 7 ve Note 7 Pro’ya Google Kamera (GCam) yüklemek.

Gcam'i sadece apk yoluyla kurarsak garantiyi bozmuyor değil mi?
  6. ertmo

Yardım Redmi Note 7 48 megapiksel

Hocam üzülerek; başka bir forumda sizin durumunuzda olan birisi vardı. Migros'ta satıldığı dönem almış telefonu ve sizde olduğu gibi kutuda da 12+2 yazıyormuş 48 mp diye dikkat etmemiş kendisi. Sonradan araştırınca Redmi'nin Hindistan versiyonlarının 12+2 şeklinde piyasaya sürüldüğünü öğrenip...
Üst Alt