ertek4746 kullanıcısının son içeriği

1. ertek4746

Yardım "Redmi 9 telefonumda kurulum yaparken 'Google sunucularıyla iletişim kurarken bir sorun oluştu' hatası alıyorum.

"Redmi 9 telefonumda kurulum yaparken 'Google sunucularıyla iletişim kurarken bir sorun oluştu' hatası alıyorum. Bu konuda yardımcı olur musunuz?
  2. ertek4746

Yardım brick telefon tamir edilir mi

Merhaba sayın miui turkiye forum uyeleri ben gecenlerde xiaomi redmi 9 telefon için miui 13 guncellmesini yapmaya calısıyordum telefonun ayarlar kısmından xiaomi nin kendi guncellemesiydi fakat yaptıktan sonra telefon brick oldu ve düzelmeye calısınca hiçbir şekilde fastboot recovery vb...
  3. ertek4746

Soru redmi 9 hangi driver i indirmeliyim xiaomi websitelerinde redmi 9 için driver yok

redmi 9 hangi driver i indirmeliyim xiaomi websitelerinde redmi 9 için driver yok
  4. ertek4746

Yardım Redmi 9 MIUI 13 Güncellemesi Sonrası Bootloop Sorunu

Merhaba Xiaomi topluluğu, Redmi 9 telefonumda MIUI 13 güncellemesini yaptıktan sonra bootloop sorunu yaşadım. Telefonum açılıyor, Redmi logosu görünüyor ve ardından tekrar kapanıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Şimdiye kadar şu adımları denedim: Telefonu kapatıp açtım, ancak sorun devam...
Üst Alt