ertas268 kullanıcısının son içeriği

1. E

Soru Huawei P9 Lite almayı düşünyorum

15 Gündür p9 lite kullanıyorum herhanği bir sorun yaşamadım. batarya konusunda da tatmin edici sabah 6 dan akşam 10 a kadar rahat çıkarıyor. kamerası da fiyatına göre uygun vergiler düşünüldüğü zaman :) senin gibi benimde sınırlı bütcem vardı j7 prime a göre artıları yazılım direk 7 ile gelmesi...
  2. E

Soru MI MAX 2 tavsiyesi

mi max 2 nerden temin edebiliriz
  3. E

Satış Satış - Redmi Note 4 A101 Mağazalarında!

redmi 4a da teknosada satışa girmiş :D
  4. E

Rom [ MIUI V8 - 7.4.27 ][Gionee Elife E3] GM Discovery 4-16Gb [Ücretli Rom Desteği]

Wifi hotspot kendiliğinden kapatıyor
  5. E

Satış __SEFA__ Global Teknik Servis Ve İkinci El Cihaz Satışı

s.a harita teknikeriyim işim geregi genelde kırsal kesimde dagda çalışıyorum. samsung lg gibi yurt içi satılan cıhazlar burda 3g çekiyor. bu arada hattım turkcell . mi5s kırsal kesimde 3g cekiminde sıkıntı olur mu. band 20 3g içinde gecerli mi ? not : yurt dışı s4 i9505 alman sürümü var elimde...
  6. E

Yardım Hava durumu uygulaması

aynı romu direk üstüne kur eksik dosyayı kendı kurar
  7. E

Oyun bilgisayarı için öneri verir misiniz

monsterlara bak 3500 cıvarına varsa ındırımde oyun canavarı :) link:Abra A7 V5.4.5 17.3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook 3000 verdin madem 500 daha bul kafan rahat etsin
  8. E

Kernel [MI4] [Lineage OS] GasL O.C & Standart Versiyon

s4 de lineageos kullanıyom 7.1 tabanlı gayet stabil :) şarj ve performans olarak ıyı :) tek kötü yanı görsellik :) saf android
  9. E

Yardım Google Play Store sertifikalı değil hatası

google gapps paketini flashla romuna uygun olanı ya da temizden başka rom kur :)
  10. E

Yardım Google Play Store sertifikalı değil hatası

benimkide sertifikalı ama oynanmıyor arkadaşın dediği gibi her ülkeye verilmemiş olabilir :D
  11. E

Çözüldü Yardım Modem

düzeldi 4g ceker oldu :D konuyu nasıl kapatacaz gerek kalmadı
  12. E

Çözüldü Yardım Modem

sagolasın baktım cevap veren yok :D şuan bende öyle yapıyorum lolipop yükleyip yeniden custom kuracam :D yeni indi dosyalar :D
  13. E

Çözüldü Yardım Modem

yok mu yardım edecek
  14. E

Çözüldü Yardım Modem

Samsung i9505 almanya sürümüne hangi modem dosyasını flashlamam gerek bilen varsa yardım etsin :) Çekim konusunda çok kararsız kaldı telefon. lineaos 14.1 kullanıyorum. Daha önce modem Flashlamıştım modemden sorun diye degilmiş apn ayarları yanlışmış ama flashlamıs bulundum o gün bugundur arada...
  15. E

Haber Mİ5C Görsel ve Teknik Özellikler

tam bir bayan telefonu oyun oynamayan sadece kamera ve günlük kullanım için :) işlemciyi kendileri üretti ama kar fiyatıyla 800-900 arasını bulacak :D
Üst Alt