Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15 Gündür p9 lite kullanıyorum herhanği bir sorun yaşamadım. batarya konusunda da tatmin edici sabah 6 dan akşam 10 a kadar rahat çıkarıyor. kamerası da fiyatına göre uygun vergiler düşünüldüğü zaman :) senin gibi benimde sınırlı bütcem vardı j7 prime a göre artıları yazılım direk 7 ile gelmesi...
s.a harita teknikeriyim işim geregi genelde kırsal kesimde dagda çalışıyorum. samsung lg gibi yurt içi satılan cıhazlar burda 3g çekiyor. bu arada hattım turkcell . mi5s kırsal kesimde 3g cekiminde sıkıntı olur mu. band 20 3g içinde gecerli mi ? not : yurt dışı s4 i9505 alman sürümü var elimde...
Samsung i9505 almanya sürümüne hangi modem dosyasını flashlamam gerek bilen varsa yardım etsin :) Çekim konusunda çok kararsız kaldı telefon. lineaos 14.1 kullanıyorum. Daha önce modem Flashlamıştım modemden sorun diye degilmiş apn ayarları yanlışmış ama flashlamıs bulundum o gün bugundur arada...