ertanylmz20 kullanıcısının son içeriği

1. E

Soru rn7 kasıyor

Merhaba bu sene rn7 cihazım 3. senesini doldurdu ilk aldığımda miui 11 vardı suan miui 12.5 var ve telefon acayip kasmaya başladı miui 12 de normal çalışıyordu fakat 12.5 berbat olmuş garantiside bitti ztn aklımda yeni telefon almak var ama alana kadar rahat kullanabileceğim bir çözümü varmıdır...
  2. E

Yardım RN7 Isınıyor

merhaba arkadaşlar ben 8 aydir rn7 kullaniyorum ve cok memnunum hic bir sorunu yok taa ki bugune kadar bilmiyorum sorunmu buda ama. simdi system launcher guncellemesi geldi yaptim sonrasinda cihaz normalden biraz daha isinmaya basladi acaba bu yaz sicaklarından dolayimi cnk kılıfta kullaniyorum...
  3. E

Soru RN7 kamera flaşı

Merhaba arkadaşlar telefonun kendi kamera uygulamasinda fotograf cekerken flas acik bir sekilde flasin rengi mavi mor ortasi bir renk oluyor 1. Resimde oldugu gibi cekincede fotograf malum mosmor cikiyor fakat whatsapp yada instagramin kameralarindan cekince normal beyaz isik cikiyor 2. Fotoda...
  4. E

Haber Redmi Note 7 & Redmi Note 7 Pro için sevindirici haber geldi!

Xiaomi’nin Redmi Note 7 sunduğu fiyat / performans oranı ile 2019 yılının en çok satan Xiaomi modellerinden birisi oldu. Hem Note 7 hem de Note 7 Pro modeli, Android Pie işletim sistemi ve MIUI 10 arayüzü ile kutudan çıkıyor. Her iki telefon da MIUI 11‘e güncellendi. Kullanıcı arayüzünü...
  5. E

Yardım Miui 11 ile gelen pil sorunu.

Telefonum redmi note 7 .2 ay once aldım o zaman miui 10 vardı ve pilim cok iyi gidiyordu hatta şaşırmıştim bile suan miui 11 var ve pilim cok hizli bitiyor resette attim ama bir sey degismedi sorunun yazilimsal oldugu kesin pil tasarrufunu actigimda biraz daha yavas bitiyor. Ve ekran surem nasıl...
  6. E

Yardım Redmi 8 cihazim acılmıyor

Fotodada goruldugu gibi telefonu actigim anda direk bu ekran cikiyor ne yapmam. Lazim yardim edin lutfenn
  7. E

Yardım Arama sırasında yankı sorunu

telefon görüşmesi yaparken bulunduğun odadan başka bir odaya geçtim yankı yok oldu çook acaip birşey hat iyi çekmiyordu sanırım bence telefonda sıkıntı yok türkiyenin 4 bir yerinde çekiyoruz diye geçinen operatörlerde :)
  8. E

aynn inşallah güncellemeyle düzeltirler bu arada her telefonda olmuyor bende akıllı telefon kullanmayanlarda genellikle oluyor onlar genelde ses yankılanıyor diyorlar arama sırasında
  9. E

Telefonda global rom ve kararlı en son versiyon yüklü, volte açık fakat arama sırasında karşı taraf sesim bana geri dönüyor yankı yapıyor diyorlar bunun donanımsal olduğunu zannetmiyorum ses kaydettiğimde v.s. böyle bir problem yok sadece arama sırasında oluyor ahizeden çıkan sesi mikrofon...
Üst Alt