Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu romu ben hiç sevmedim. Sürekli güncelleme geliyo ve instagram hikaye paylaşmada sıkıntı var. Hikayenin ilk parçası çıkıyo sonrakiler yok. Bu benim için çok önemli işyerimden paylaşımlar yapıyorum.
Hocam yanlış anlamayın ama bu nedir ne işe yarar neyi değiştirir ben hiçbişey anlamıyorum :) Konuyu gördüm ilginç geldi bakıym diyorum nedir ne işe yarar hiçbir bilgi yok. Göremediysem kusura bakmayın ama cidden hiçbi konuda ne işe yaradığı yazmıyo deneyerek mi öğrenmemiz gerek acaba
Arkadaşlar cahilliğime verin bu gcam ne işe yarıyor. Yani sadece gece modu için mi bunu yüklüyorsunuz yoksa normal çekimlerdede kaydadeğer bir farkı var mı.
Yine güncelleme geldi sanırım. Birde bir sorum olacak instagramda 15 saniyeden uzun video attığım zaman ilk parçadan sonrasını yayınlamıyor. Neden olabiir acaba benim için çok önemli bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim.
Dün romu indirip kurdum. Hiçbir sorun yok herşeyi gayet güzel çalışıyor. Görüşme kaydı var sorunsuz. İndirme hızında benim internetim ile ilgili sorun varmış indirme hızı da çok iyi. Son sürüm en alttaymış dikkatsizliğimden görmemişim en üste bakıyorum ben. İlginize alakanıza çok çok çok...
Arkadaşlar ben hiçbişey anlamadım 12,6 diyor ama indirme linklerinde daha alt sürümler var. Kusura bakmayın 1 saattir forumdayım ama kafam karmakarışık oldu. Ben telefonuma en güncel ve stabil görüşme kaydı özelliği olan romu yüklemek istiyorum. Lütfen biri bana link versin onu indirip kurayım.