ertanyetginoglu kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Instagram'da Hikaye Paylaşırken Sadece 1. Parça Yayınlanıyor

Sorunu bende çözdüm. 12 Pro Max aldım sorun kökten çözüldü :D
  2. E

MIUI 12.5 Mİ 9T Pro / Redmi K20 Pro - Global Kararlı Rom V12.5.2.0.RFKMIXM İndirme Bağlantıları

İnstagramda hikayede video paylaşırken sadece 1. parçayı paylaşıyor. Sebebi nedir çözümü varmıdır acaba
  3. E

Rom [ MIUI 12.6 ] MI 9T Pro / K20 Pro Xiaomi.eu Beta Rom

Teşekkürler. Uyarı çıkıp duruyor onu kapatabilyor muyuz.
  4. E

Bu romu ben hiç sevmedim. Sürekli güncelleme geliyo ve instagram hikaye paylaşmada sıkıntı var. Hikayenin ilk parçası çıkıyo sonrakiler yok. Bu benim için çok önemli işyerimden paylaşımlar yapıyorum.
  5. E

Rehber Mi9T Pro MIUI 11, 12/Android 10 Global Stabil (EU ve MI) için MIUI Arama ve Mesaj uygulaması

Hocam yanlış anlamayın ama bu nedir ne işe yarar neyi değiştirir ben hiçbişey anlamıyorum :) Konuyu gördüm ilginç geldi bakıym diyorum nedir ne işe yarar hiçbir bilgi yok. Göremediysem kusura bakmayın ama cidden hiçbi konuda ne işe yaradığı yazmıyo deneyerek mi öğrenmemiz gerek acaba
  6. E

Gcam [TÜRKÇE][SORUNSUZ] Google Kamera 7.3.018 - Urnyx05 2.5

Arkadaşlar cahilliğime verin bu gcam ne işe yarıyor. Yani sadece gece modu için mi bunu yüklüyorsunuz yoksa normal çekimlerdede kaydadeğer bir farkı var mı.
  7. E

Yine güncelleme geldi sanırım. Birde bir sorum olacak instagramda 15 saniyeden uzun video attığım zaman ilk parçadan sonrasını yayınlamıyor. Neden olabiir acaba benim için çok önemli bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim.
  8. E

Dün romu indirip kurdum. Hiçbir sorun yok herşeyi gayet güzel çalışıyor. Görüşme kaydı var sorunsuz. İndirme hızında benim internetim ile ilgili sorun varmış indirme hızı da çok iyi. Son sürüm en alttaymış dikkatsizliğimden görmemişim en üste bakıyorum ben. İlginize alakanıza çok çok çok...
  9. E

Çok teşekkürler. Rica etsem konu linkini verebilir misiniz. Bide indirme hızlı 20kb geçmiyor neden olabilir.
  10. E

MIUI 12 Mİ 9T Pro / Redmi K20 Pro - Global Kararlı Rom V12.0.6.0.QFKMIXM İndirme Bağlantıları

İndirme hızı 20kb geçmiyor 2 gün sonra inecek yazıyor bende mi sorun acaba internetim normal ama indirme hızı aşırı yavaş.
  11. E

Arkadaşlar ben hiçbişey anlamadım 12,6 diyor ama indirme linklerinde daha alt sürümler var. Kusura bakmayın 1 saattir forumdayım ama kafam karmakarışık oldu. Ben telefonuma en güncel ve stabil görüşme kaydı özelliği olan romu yüklemek istiyorum. Lütfen biri bana link versin onu indirip kurayım.
  12. E

MIUI 12 Mİ 9T Pro / Redmi K20 Pro - Global Kararlı Rom V12.0.3.0.QFKMIXM İndirme Bağlantıları

O zaman avrupa kararlıyı mı hindistan kararlıyı mı indirmeliyim
  13. E

MIUI 12 Mİ 9T Pro / Redmi K20 Pro - Global Kararlı Rom V12.0.3.0.QFKMIXM İndirme Bağlantıları

Bu romda görüşme kaydı, nfc kullanımı mevcut mudur birde ben orange fox ile kurulum yapıyorum. Hangisini indirmeliyim.
Üst Alt