ertan709 kullanıcısının son içeriği

1. ertan709

Rom MiUI CT [Mi5-Mi5s] 9.7V2 Yayınlandı (22.07.2019)

Elinize sağlık hocam. Bu arada Sağdaki ve soldaki beyazlıkları kaldırmak için Ayarlar- Ekran- Edge efektini kapatın ardından yeniden başlatın cihazı oluyor. Benim gibi uğraşıp da bulamayan varsa işine yaramıştır umarım. Tekrar Elinize sağlık hocam.
  2. ertan709

Soru Mi note 3 ne zaman MIUI 10 güncellemesi alacak

Stabil sürüm Eylül ayının başında geleceği tahmin ediliyor. Çok az kaldı... MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. ertan709

Yardım Mi 5 çekim gücü

Mi 5 Telefonlarda Band 20 desteği olmadığı için kırsal kesimlerde düşük çekim gücü sorunu yaşanabiliyor. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. ertan709

Kararlı rom

Tahmini Eylül ayında deniliyor, resmi bir açıklama yok ama aldığım bir duyuma göre de 1-2 hafta sonra deniliyor yani Eylül ayının başında geleceğini düşünüyorum. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. ertan709

Yardım MIUI 10 kurulumunda klavye gelmiyor

Tekrar tekrar deneyin bende de olmuştu sık sık basın 1-2 dk bekleyin bastıktan sonra geri dönün tekrar girin geliyor. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. ertan709

Yardım Mi 5 için MİUİ10 güncellemesi

Sizin şuan kullandığınız sürüm kararlı sürümdür. MIUI 10 gelen sürüm ise beta sürümüdür. İsterseniz forumda biraz araştırma yaparak beta sürümüne geçebilirsiniz ama bazı sorunlar ile karşılaşabilirsiniz "beta" sürümü olduğu için, yada biraz bekleyip MIUI 10'un kararlı sürüme gelmesini...
  7. ertan709

Yardım Sistem uygulama güncelleyici çalışmıyor.

Rica ederim. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. ertan709

Herkes de mevcut sanırım bu güncellemede bu sorun yukarıda dediğimi yaparak çözebilirsiniz. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. ertan709

Aynen hocam rica ederim. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. ertan709

İndirilenlere girin orda var üstüne basın kurulum yapılacaktır. Bende de aynı sorun oldu indirdi ama kurmadi indirilenler de gözüküyordu oradan kurdum. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. ertan709

Yardım Oreo güncelleme sonrası donma, kasma, yavaşlama

Bende yaptım ve bir sorun yok wipe işlemi yapmanızı öneririm hocam. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. ertan709

Yardım Mi 5 Güncelleme Sorunu

Hayır hocam değişen bir şey olmayacak yine aynı şekilde almaya devam edeceksiniz. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. ertan709

Yardım Mi 5 Güncelleme Sorunu

Hayır güncelleme geri çekilmedi beta stabil güncellemesi olduğu için güncellemeyi gördüğünüz an yapmanız gerekiyor , üstünden biraz süre geçince güncelleme sizden geri çekiliyor şimdilik güncelleme bir sorun gözükmüyor o yüzden yakında beta dan çıkıp herkese dağıtılacaktır.yakında gelir bir...
  14. ertan709

Soru Miui 9 9.6.1.0? (Mi5)

Yeni sürüme temiz kurulum ile geçin hocam(şuan fastboot dosyası yok bekleyin biraz) yine aynı sonuçları alırsanız batarya değişimi şart 2 saat bende aldım ama mobil veri ve full parlaklık ile almıştım geçenlerde, ben bu resimdeki sonucu parlaklik yarıda ve wifi ile aldım. MI 5 cihazımdan...
  15. ertan709

Soru Miui 9 9.6.1.0? (Mi5)

Maalesef hocam şarjda bir değişiklik göremedim yine aynı sonuçlar dün 4 saat sonuç verdi çok zorlasam belki 5 saat ama yinede kötü bu sonuçlar önceki sürüm de de aşağı yukarı bu sonuçları alıyordum. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt