Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elinize sağlık hocam. Bu arada Sağdaki ve soldaki beyazlıkları kaldırmak için Ayarlar- Ekran- Edge efektini kapatın ardından yeniden başlatın cihazı oluyor. Benim gibi uğraşıp da bulamayan varsa işine yaramıştır umarım. Tekrar Elinize sağlık hocam.
Mi 5 Telefonlarda Band 20 desteği olmadığı için kırsal kesimlerde düşük çekim gücü sorunu yaşanabiliyor.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tahmini Eylül ayında deniliyor, resmi bir açıklama yok ama aldığım bir duyuma göre de 1-2 hafta sonra deniliyor yani Eylül ayının başında geleceğini düşünüyorum.
Tekrar tekrar deneyin bende de olmuştu sık sık basın 1-2 dk bekleyin bastıktan sonra geri dönün tekrar girin geliyor.
Sizin şuan kullandığınız sürüm kararlı sürümdür. MIUI 10 gelen sürüm ise beta sürümüdür. İsterseniz forumda biraz araştırma yaparak beta sürümüne geçebilirsiniz ama bazı sorunlar ile karşılaşabilirsiniz "beta" sürümü olduğu için, yada biraz bekleyip MIUI 10'un kararlı sürüme gelmesini...
İndirilenlere girin orda var üstüne basın kurulum yapılacaktır. Bende de aynı sorun oldu indirdi ama kurmadi indirilenler de gözüküyordu oradan kurdum.
Hayır güncelleme geri çekilmedi beta stabil güncellemesi olduğu için güncellemeyi gördüğünüz an yapmanız gerekiyor , üstünden biraz süre geçince güncelleme sizden geri çekiliyor şimdilik güncelleme bir sorun gözükmüyor o yüzden yakında beta dan çıkıp herkese dağıtılacaktır.yakında gelir bir...
Yeni sürüme temiz kurulum ile geçin hocam(şuan fastboot dosyası yok bekleyin biraz) yine aynı sonuçları alırsanız batarya değişimi şart 2 saat bende aldım ama mobil veri ve full parlaklık ile almıştım geçenlerde, ben bu resimdeki sonucu parlaklik yarıda ve wifi ile aldım.
MI 5 cihazımdan...
Maalesef hocam şarjda bir değişiklik göremedim yine aynı sonuçlar dün 4 saat sonuç verdi çok zorlasam belki 5 saat ama yinede kötü bu sonuçlar önceki sürüm de de aşağı yukarı bu sonuçları alıyordum.