ErsLy kullanıcısının son içeriği

1. E

Çözüldü Amazfit bip lite İspanyolca Oldu

yeni sürüm çıktı arkadaşlar. onunla düzeldi Türkçe dil sorunu.
  2. E

Ekranın kendi kendine açılması

Bir kaç ayarda ekranı uyandır seçeneği mevcut. Örneğin şarja takıp çıkarmada uyandır, bildirimde uyandır vs tarzı. Muhtemelen onlar tetikliyordur, kullandığınız romda bugta olabilir. Detaylı bilgi gerekiyor; Kullandığınız rom, hangi aşamalarda açılıp kapandığı vs.
  3. E

İpucu Whatsapp Bildirim Sorunu - Çözümü

İzin ayarlarından dolayı olabilir, muhtemelen zil sesine erişemiyordur.
  4. E

Mi-Globe romunda dışarıdan dosya seçebiliyorum Whatsapp'tayken. Yalnız mp3 vs denemedim, file manager açılabiiyor. Bildirim sesi değiştirme sayfasında sağ altta + tuşu çıkıyor da.
  5. E

Mİ 6 fps oyunlarda dokunmatik problemi

Hocam o zaman Nokia 3310 kullanalım, niye akıllı telefon alıyoruz ki :D
  6. E

Şarjdayken telefon kullanmayın, hiç tavsiye etmiyorum :) ( Konuyla alakası yok, biliyorum )
  7. E

Merhaba arkadaşlar, Whatsapp bildirim sorunu yaşıyordum, aşağıdaki aşamaları yaparak sorunu çözdüm. Başkaları da faydanlansın diye anlatıyorum; 1) Ayarlar > Yüklü Uygulamalar > Whatsapp 'ı seçerek Diğer İzinler kısmından Arkaplanda başlat 'ı aktif ediniz. 2) Whatsapp 'ı açıp ayarlardan...
  8. E

Rom MIUI 9 7.11.6 Global Beta ROM Güncellemesi

Hmm Preview kısmını atlamışım pardon :)
  9. E

MIUI 9 Global Beta ROM 7.11.9 Changelog Preview: App Vault and Bug Fixes - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum
  10. E

Bana daha çok ping sorunu varmış gibi geldi, muhtemelen oyundan kaynaklıdır. Görüntü ayarlarını düşürerek deneyebilirsin, son kaliteye alarak denedim gecikme var ama hedef vs almada sıkıntı yok.
  11. E

FPS oyunu oynamadım henüz, Bende de mi6 var bir deneyeyim bakalım nolacak merak ettim :)
  12. E

Soru Cihaz Doğrulama / Mi Verify

EVO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ Buradan garanti sorgulayabilirsin
  13. E

Soru Cihaz Doğrulama / Mi Verify

BL kilidinin açık olması garanti sorunu yapmaz, Yalnız eDevlet üzerinden İMEİ sorgularsan daha iyi olur. Paralel ithalat vs yazıyorsa sorun yok. Ayrıca kutuda Delta veya KVK garanti var mıydı?
  14. E

Sorun internetinle de alakalı olabilir. Ping sorunu yaşıyorsun sanırım
  15. E

Bugün de 7.11.9 çıktı :D
Üst Alt