ERSL kullanıcısının son içeriği

1. E

Soru Xiaomi mi6 miui 11 geldi

Bende de global beta 9.6.27 var. Siz nasıl güncellediniz?
  2. E

Soru Mi6 için yüz tanıma nasıl aktif edilir ?

Bende 8.11.1 sürümünü kullanıyorum, bölge Türkiye bende de yüz tanıma gözükmüyor. Bu romda hangi bölgeyi seçersek aktif olur acaba?
  3. E

Haber MIUI 10 Global Beta 8.8.2 Güncellemesi Geri Çekildi!

ben mi6 telefonumda 8.8.2 kullanıyorum. gayet memnunum herhangi bir sıkıntı yaşamadım, ayrıca bende çok gizli ibaresi yok.
  4. E

Rom Miui 10 8.7.26 Global Beta Güncellemesi

Ben de 8.7.26 sürümü kullanıyorum mi6 telefonumda fakat ben yüz tanımayı bulamadım?
  5. E

Rom Miui 10 8.7.26 Global Beta Güncellemesi

8.7.26 güncellemesi ile benim mi6 telefonum hızlı şarj olmuyor. Başka bu şekilde başına gelen var mı acaba? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. E

Yardım Stock mail uygulamasına exchange mail hesabi kurma ?

Bir diğer önemli konu da mail hesabınızı en fazla 10 adet cihaza kurabiliyorsunuz. Başıma geldiğinden bende öğrendim. Eski cihazlarınızda da bu mail adresiniz kalıyor. 11. Yi kurmaya kalktığınızda kullanıcı adı yada şifre hatalı diye bildirim alıyorsunuz. Google'dan araştırırsanız nasıl...
  7. E

Yardım Stock mail uygulamasına exchange mail hesabi kurma ?

Ben bu şekilde ayarladım ve çalışıyor.
  8. E

Yardım Telefon ekranını yansıtmak?

Benim de mi6 cihazımda kablosuz ekran özelliğinden TV ye resimleri yansıtıyor fakat videoları yansıtmıyor. Başka bir ayar var mıdır acaba MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. E

Mi 6 Rehber sorunu!

Eğer rehberinizde kişileri birleştir dediyseniz, bu şekilde bazı kişileri özellikle isimleri birbirine benzeyen kişileri tek kişiymiş gibi birleştiriyor. rehberinizde sorunlu olan kişi kaydına geldiğinizde düzenle deyip en altta kişileri ayır derseniz sorununuz düzelecektir.
  10. E

Yardım mi 6 samsung gear 2 bağlanma sorunu

Merhabalar; Bende bir Mi6 kullanıcısıyım ve aynı zamanda motorola moto 360 gear saat kullanıyorum. Bahsettiğiniz gibi bildirim almama eşleşmeme gibi bir durum olmuyor. Sadece gear saatinizi telefonunuza tanıtırken bir kez olarak telefon dilini ingilizce olarak ayarlayın ve o şekilde eşleştirme...
  11. E

Rehber Xiaomi Mi6 Twrp Recovery + Xiaomi.eu Rom v.7.1 Kurulumu

Merhabalar. Bende yeni aranıza katıldım. 3 gündür mi6 kullanıyorum. Telefonumda 7.5.25 kurulu kullandığım kadarıyla akıco ve takılmadan sorunsuz çalışıyor ama fark ettiğim 2 hata mevcut 1. Hotspot a aldığımda internet paylaşımı veriyor gözüküyor ama bağlanan cihaz da internet erişimi olmuyor...
Üst Alt