Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu şekilde geçiş yapmıştım daha önce fakat her ne kadar rom değişmiş gözükse de miui arama ve rehber uygulaması gelmiyor. Google rehber ve arama uygulaması aynen devam ediyor ve arama kaydı yapmıyor telefon.
Geçiş yapmak istiyorsanız twrp ya da fastboot ile yapmak en sağlıklısı.
teşekkürler.
merhabalar, Twrp kurulumu yaptım ekran kilidini de kaldırmıştım ama twrp dizinleri görmüyor. 0 mb olarak açıyor. twrp-3.6.1_11-v3.4_A12-apollo-skkk.img dosyasını indirdim telefonumun hafızasında fakat 0 mb olduğundan h,çb,r dosyayı göremiyorum. bu twrp yi nasıl kurabilirim. yardımcı olabilir...
Bence miui 11 kullanacaksan miui 20.2.27
Miui 12 kullanacaksan 20.6.11 derim. Tabii bu kişiden kişiye değişir.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
20.6.18 rom bende de aynı sıkıntıyı yapmıştı. 2 kere temiz kurulum yapmama rağmen düzelmedi. Bende 20.6.11 rom a geri dönüş yaptım. Şimdi sıkıntısız kullanıyorum
bir süre deneyin. ilk açılışta ve restart yaptıktan sonra otomatik dönme çalışıyor fakat bir süre kendi kendine çalışmamaya başlıyor ve restart edene kadar düzelmiyor. kısa bir süre çalışıp bozuluyor anlayacağınız. yani en azından bende bu şekilde olmuştu.
siz yine de deneyerek tecrübe edin.
Telefonu komple formatladım. Sıfır kurulum yaptım 20.6.18 i ama ekran döndürme yine sıkıntı yaptı. Tekrar komple formatlayıp temiz 20.6.11 kurdum, şu an sıkıntı yok. Bence romdan kaynaklı problem
Bende daha önce böyle bir problem olmamıştı. 20.6.18 ile bu problem başladı ve 20.6.11 e geri döndüm önceden o sürümde bende de problem yoktu. Fakat geri dönmeme rağmen problem düzelmedi
3 wipe yaparak 20.6.11 e döndüm fakat problem hâlen daha devam ediyor. İlk 20.6.11 kullanırken bu sorun yoktu. Yani geri dönmek problemi çözmedi arkadaşlar.
Merhabalar. 20.6.18 güncellemesini dün akşam twrp den yaptım. Don 3 güncellemede de vendor hatası verdi ama kurulumu yaptı. Ardından 2 wipe yapıp magisk 20.1 kurdum ve yine 2wipe yapıp sistemi başlattım. Fakat bildirim panelimde sürekli sistem güncelleme bildirimi var ve gitmiyor. Sizde de bu...