ERSL kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Mi10T Pro Şebeke/Sim Sorunu

Aynı sorunu bende yaşıyorum, Endo 14 e geçtim yine şebeke gidiyor. nasıl kurtulacağız bu dertten
  2. E

Yardım Mi 10T Farklı Uygulama Açma Sorunu

Merhabalar; Çözüm bulabilen var mı acaba?
  3. E

MIUI 13 Xioami Mi 10T/10T Pro - Endonezya Kararlı Rom V13.0.5.0.SJDIDXM İndirme Bağlantıları

bu şekilde geçiş yapmıştım daha önce fakat her ne kadar rom değişmiş gözükse de miui arama ve rehber uygulaması gelmiyor. Google rehber ve arama uygulaması aynen devam ediyor ve arama kaydı yapmıyor telefon. Geçiş yapmak istiyorsanız twrp ya da fastboot ile yapmak en sağlıklısı. teşekkürler.
  4. E

Yardım Twrp dosyalar gözükmüyor

merhabalar, Twrp kurulumu yaptım ekran kilidini de kaldırmıştım ama twrp dizinleri görmüyor. 0 mb olarak açıyor. twrp-3.6.1_11-v3.4_A12-apollo-skkk.img dosyasını indirdim telefonumun hafızasında fakat 0 mb olduğundan h,çb,r dosyayı göremiyorum. bu twrp yi nasıl kurabilirim. yardımcı olabilir...
  5. E

MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Bence miui 11 kullanacaksan miui 20.2.27 Miui 12 kullanacaksan 20.6.11 derim. Tabii bu kişiden kişiye değişir. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. E

20.6.18 rom bende de aynı sıkıntıyı yapmıştı. 2 kere temiz kurulum yapmama rağmen düzelmedi. Bende 20.6.11 rom a geri dönüş yaptım. Şimdi sıkıntısız kullanıyorum MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. E

bir süre deneyin. ilk açılışta ve restart yaptıktan sonra otomatik dönme çalışıyor fakat bir süre kendi kendine çalışmamaya başlıyor ve restart edene kadar düzelmiyor. kısa bir süre çalışıp bozuluyor anlayacağınız. yani en azından bende bu şekilde olmuştu. siz yine de deneyerek tecrübe edin.
  8. E

Ben temiz kurulum ile 20.6.11 e döndüm. Şimdi sorun yok MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. E

Telefonu komple formatladım. Sıfır kurulum yaptım 20.6.18 i ama ekran döndürme yine sıkıntı yaptı. Tekrar komple formatlayıp temiz 20.6.11 kurdum, şu an sıkıntı yok. Bence romdan kaynaklı problem MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. E

Şu an hangi sürümdesiniz? Şimdiye kadar hiçbir güncellemede bu problemi yaşamamıştım. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. E

Bende daha önce böyle bir problem olmamıştı. 20.6.18 ile bu problem başladı ve 20.6.11 e geri döndüm önceden o sürümde bende de problem yoktu. Fakat geri dönmeme rağmen problem düzelmedi MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. E

3 wipe yaparak 20.6.11 e döndüm fakat problem hâlen daha devam ediyor. İlk 20.6.11 kullanırken bu sorun yoktu. Yani geri dönmek problemi çözmedi arkadaşlar. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. E

20.6.11 de böyle bir sorun yoktu. Geri dönüp deneyen oldu mu acaba? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. E

Ekran otomatik dönmeme durumunu çözen var mı? Çok can sıkıcı bir durum. Yardımcı olursanız sevinirim. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. E

Merhabalar. 20.6.18 güncellemesini dün akşam twrp den yaptım. Don 3 güncellemede de vendor hatası verdi ama kurulumu yaptı. Ardından 2 wipe yapıp magisk 20.1 kurdum ve yine 2wipe yapıp sistemi başlattım. Fakat bildirim panelimde sürekli sistem güncelleme bildirimi var ve gitmiyor. Sizde de bu...
Üst Alt