Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam bağlantı anlık gidip geliyor demiştim yani wifi bağlantısı telden kesilmiyor hiç.
Şu şekilde log alıyorum sürekli bu sorun oldukça anlar mısınız.
2024-12-15T10:52:31Z [Notice][wlan_mgr] wlan5g0 sta off, mac = 52:3D:xx:xx:59:5F disconnect DEV.WIFI.SSID5
2024-12-15T10:52:32Z...
Bağlantı koptuğunda şu şekilde Log oluşuyor.
2024-12-15T10:52:31Z [Notice][wlan_mgr] wlan5g0 sta off, mac = 52:3D:xx:xx:59:5F disconnect DEV.WIFI.SSID5
2024-12-15T10:52:32Z [Notice][wlan_mgr] wlan5g0 sta on, mac = 52:3D:xx:xx:59:5F, AssocRate=200000 connecting DEV.WIFI.SSID5...
Çok fazla modem yok gibi Maks 7 8 modem görünüyor. Sorun bundan mı kaynaklı bilmiyorum çünkü 2 farklı modem ile denedim mir4a yı ikisi de aynı sorunu çıkardı. Şöyle bir durum da var.modemin kendi wifisinde böyle Bi sorun çıkmıyor. Bozulmuş olma ihtimali var mı acaba router ın. Garantisi bitti mi...
Selamlar arkadaşlar.
Normalde fark edilir bir kopma sorunu yok ama iphone da kestirme yaptım wifi bağlantısı kesildiğinde Bluetooth ve şebekeyi lte yap diye. Diğer bir kestirmem de wifi bağlanınca şebekeyi 3g yap Bluetooth kapat vs gibi.
3 4 saatte bir bildirim geliyor kestirmeden wifi koptı...
Arkadaşlar openwrt silip orjinal yazılıma döndüm ama wifi kopma sorununu çözemiyorum. Normalde farkedemezdim ama iphone da bir kestirme yaptım wifi koparsa şu wifi bağlanırsa şu olsun diye birde onay ile çalıştırı seçince bildirim gelmeye başladı. Bu şelşlde fark ettim bir sorun olduğunu . 2 3...
Bu biraz şans işi kronik mi bilmiyorum ama olanlar var. Hepsiburada ve Amazon dan alırsan sim kart takmadan ve wifi bağlamadan sorun varsa iade edebilirsiniz.
Aslında garantili telefonu olan birisi servise gönderse sorunun ne olduğu ortaya çıkar bizde ona göre yaptırırız. Benim telde garanti yok olsa göndereceğim
Araştırırken denk geldi ekranda yakınlık sensörü sorunu ve flickiring dedikleri sorundan bahsediliyor. Deneyimleyen var mı
Burada arama yaparken telefonu kulağınıza götürünce, ekranı kapatmama sorununu gösteriyor
Arkadaşlar Türkiye Garantili olarak alacağım ama volte olduğunu öğrendim ama vowifi ile ilgili bilgi yok acaba vowifi varmı telefonda bakabilir misiniz. Tşkler