ersinbzyl kullanıcısının son içeriği

1. ersinbzyl

Soru çift kamera video

Telegram kamerasıyla yapabilirsiniz şimdilik
  2. ersinbzyl

Çözüldü Bootloader Kilidi ve Root İşlemi

Bende tek seferde oldu, ya Xiaomi açığı kapattı ya da sistemlerde sorun var, daha sonra tekrar deneyin isterseniz. 18:59 olayı yok bunda
  3. ersinbzyl

Hesaptan çıkış yapıp tekrar girip deneyin
  4. ersinbzyl

Ben 15t pro'da şöyle bir yöntemle mi hesabını ekledim ama kilit açma başvurusunda bulunmadım. İsteyenler deneyebilir. Başvuru dosyasını zipten çıkarıp videodaki uygulamayı indirip deneyin. Bende hesap cihaza eklendi bu işlemlerden sonra.
  5. ersinbzyl

Çözüldü Klavye altında çıkan ok tuşu

Bu işlere hakimsen videodakileri uygulayıp bahsettiğim dosyayı kaldırabilirsin
  6. ersinbzyl

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Canta ayarlarında kritik uygulamaları silmeye izin ver şeklinde bir ayar var, onu etkinleştirirseniz silebilirsiniz. Herhangi bir sorun çıkmadı bende, tam ekran hareketleri de çalışıyor
  7. ersinbzyl

Çözüldü Klavye altında çıkan ok tuşu

com.android.systemui.gesture.line.overlay dosyasını adb üzerinden silerseniz ok gidiyor. bizzat tarafımca denenmiştir
  8. ersinbzyl

Rom 15 T Pro HyperOS 3

com.android.systemui.gesture.line.overlay adb üzerinden silerseniz eski görünüme kavuşuyor.bizzat tarafımca denenmiştir
  9. ersinbzyl

Yardım Redmi note 10s gps sorunu

Arkadaşlar merhaba, cihazım rootlu endonezya 13.0.50 sürümünde. Sorunum cihaz hiç bir şekilde gps uydularına bağlanmıyor.denemediğim gps fix programı kalmadı. Donanım testinde de gps bağlantıları 0.0 gösteriyor.sorunun donanımsal ya da yazılımsal olduğunu çözemedim. Bu konuda yardımcı olabilecek...
  10. ersinbzyl

Çözüldü Miui arama ekranı hakkında

arkadaşlar merhaba cihazım rootlu Endonezya 12.0 4 sürümü kullanıyorum. bir süredir true phone uygulamasını kullanıyordum normal miui çevirici uygulamasına geçtikten sonra arama ekranına geçemediğimi gördüm.aynı şekilde arama gelince de telefonda herhangi bir tepki yok. telefon uygulamasının...
  11. ersinbzyl

Yardım TWRP silindi tekrar yüklenmiyor

merhaba arkadaşlar miui 12 Endonezya sürümünü kullanıyordum cihaz rootlu. Endonezya 12.0.4 güncellemesini twrp üzerinden yaptım daha sonra tekrar root yapayım dedim fakat cihaz açılmadı ben de unroot yapıp menüden magisk manager sildim twrp de silindi bilgisayardan tekrar twrp yapmaya...
Üst Alt