ersinayvaz kullanıcısının son içeriği

1. ersinayvaz

Yardım İnstagram hikayesi galeriyi görmüyor

aynı sorun bendede var bulamadım çözümü
  2. ersinayvaz

Yardım Letgo vb uygulamalarda konum sorunu

Standart ne varsa geçerli hocam extra bir şey yok belirtmiş olduğum gibi anlamsızca belli aralıklarla
  3. ersinayvaz

Yardım Letgo vb uygulamalarda konum sorunu

Arkadaş bazen letgo programında son güncellemlerden sonra konum derbisi olarak sıkıntı yaşayan var mı, konum bulamıyor yanlış konum gösteriyor. Programı kaldırdık kurduk ayarları kontrol ettim bir eksiklik gözükmüyor. Belirtmiş olduğum gibi ara ara bu sorunla karşılaşıyorum. Yaşayan var mı?
  4. ersinayvaz

Yardım Xiaomi mi9 kendi kendine restart atma problemi

MiFlash yazılımı ile EEA Kararlı V11.0.5.0 QFAEUXM sürümünü kurdum, temiz format attım. Tahmini 10 günü geçmiştir, Hiç benzer şey başıma gelmedi, yıllardır xiaomi telefonlarını kullanırım, Yeni yaptığım hiç bir uygulama yok, bu uygulamanında telefonun daha açılmadan sürekli restart ettirebilecek...
  5. ersinayvaz

Yardım Xiaomi mi9 kendi kendine restart atma problemi

Xiaomi mi9 8 gb modelini kullanıyorum, MIUI 11 kurmuştum geçen hafta gayet stabil gidiyordu, Bu sabah telefonu elime aldım sörf yaparken birde telefon kendi kendine kapanıp açılmaya başladı, hiç bir şekilde kapatma butonu işe yaramadı. telefon recovery moduna dahi girse kendi kendine 2 saniye...
  6. ersinayvaz

İpucu Miui 11 kullananlar da WiFi MAC adresi hk

Merhaba arkadaşlar, İnternet çıkışlarında mac adresi tanımlama yapmıştım daha önceden, yeni sürümü yükledikten sonra çok ağır bir şekilde İnternet kullanımına şahit oldum, ben şirketimde MAC WİFI adresine göre İnternet izni veriyordum, ekteki ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi '' rastegele mac"...
  7. ersinayvaz

Güncelleme [Android 10] Mi9 (Avrupa) EEA Kararlı V11.0.5.0 QFAEUXM İndirme Bağlantıları

V11.0.5.0 kullananlardan sonra her hangi bir güncelleme geldi mi acaba? gmail de rehber de sanki senkranizasyonda sorun var gibi listemin çoğunu senkronize etmedi tuhaf bir şey var ama çözemedim
  8. ersinayvaz

Güncelleme [Android 10] Mi9 (Avrupa) EEA Kararlı V11.0.5.0 QFAEUXM İndirme Bağlantıları

Ben yükledim fena değil tavsiye ederim gibi
  9. ersinayvaz

Merhaba fastbootdan yükledim son aşamada error verdi ama açıldı :)
  10. ersinayvaz

MIUI 11 Mi 8 Global Kararlı V11.0.6.0 PEAMIXM İndirme Bağlantıları

Bende bu rom dayım gelecekmi bilen var mı?
  11. ersinayvaz

Güncelleme [Android 10] Mi9 MIUI 11 Global Kararlı V11.0.2.0 QFAMIXM

Verilen dosyayı indirdim hocam, pc yok o yüzden fasyboot kullanamiyorum
  12. ersinayvaz

MIUI 11 [Android Q]Mi 9 MIUI 11 - Global Stabil - V11.0.1.0 QFAMIXM indirme bağlantısı

Bu sürüme de gelecek dimi arkadaşlar
  13. ersinayvaz

Yardım Mi 9 8-128 güncelleyemiyorum

En yeni rom hangisi bilginiz var mı, sürekli güncellenen rom keyifli oluyor
  14. ersinayvaz

Yardım Mi 9 8-128 güncelleyemiyorum

10.9.6.27 sürüme bir buçuk aydır güncelleme gelmiyor
Üst Alt