Ersinasil kullanıcısının son içeriği

1. Ersinasil

Soru mi 11 lite 4g için custom rom

merhaba arkadaşlar bu telefon için custom rom yok mu hiç. haftalık beta olanlardan
  2. Ersinasil

Yardım recovery rom

arkadaslar acil yardım bekliyorum. yanlışlıkla boot kilidini klpattım. bu haldeyken telefona recovery rom yükleyebilir miyim. kararlı mi 13 recovery rom
  3. Ersinasil

Yardım Sistem format hatası

Arkadaşlar telefon rom yüklemeye çalışıyorum. Bu hatayı veriyor vipe yapmıyor. Rom yükleyince de twrp gidiyor ve fastboot ekranında kalıyor. Yardımınızı bekliyorum
  4. Ersinasil

Soru Mi note 10 romları, lite modele olur mu

Mi 9t den geçtim mi note 10 lite telefona. Fakat gördüğüm kadarı ile rom desteği sıfıra yakın. Normal note 10 ile işlemci aynı diye biliyorum. Romlar da aynı olur mu. Mi 9t ile k20 gibi mesela.
  5. Ersinasil

Yardım Mi 9t android 10 MIUI 12 persist

Arkadaşlar elinde başlıkta belirttiğim dosya olan var mı. Sensörler çalışmıyor yakınlık sensörü. Elimde eski persist vardı ama işe yaramıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  6. Ersinasil

Mod Miui home alpha İos tarzı son uygulamalar

Merhaba arkadaşlar mi home alpha uygulamasını paylaşmak istiyorum sizinle. Malum miui nin herşeyi güzel ama son uygulamar biraz düz. Öncelikle telefonunuz root lu olması gerekiyor. Buradan apk yi indirin Mtz maneger ile yapacağız yoksa yüklenmiyor. Mtz maneger uygulamasını açıyoruz. Sol bölümde...
  7. Ersinasil

Soru Premios rom konusu nereye kayboldu.

Stoya hocam bu konu hakkında bilginiz var mı?
  8. Ersinasil

Sohbet Sigarayı bırakma karari aldım.

Arkadaşlar tarihi ve saati attım Bi kenara. Sigarayı bırakma karari aldım. Tavsiyeleriniz ve desteğiniz çok önemli. :) hatta ilk yarım saati devirdim bile. Yaklaşık 16 yıldır kullanıyorum. Artık gerçekten verdiği şeyin tat değil zarar olduğunu anladım (geç te olsa :). )
  9. Ersinasil

Yardım Mi 9t çift tıklama

Ekran çift dokunuş ile kapanıyor ama açılmıyor. Aod ve ana ekran ayarlarında ki açma hareketleri aktif masix x kurdum. İlk kurduğumda çalıştı ama telefonu yeniden başlayınca yine eskisi gibi oldu
  10. Ersinasil

Soru Mi 9t hoparlör

Arkadaşlar müzik dinlerken. Hoparlör ısınıyor normal mi. Uzun süreli dinleyince. Hoparlörü olduğu yerden baya blgin Bi işi geliyor elime. 1592327210 Bazı ses modları yüklü. Onan olabilir mi.
  11. Ersinasil

Rom Davinci mi9t/K20 Miui pro 20.5.21

Merhaba arkadasar. Biraz uğraşıp full hale getirdim. Vereceğim yolu takip etmeniz yeterli. Ekran resimlerinde ki küçük görüntü için kusura bakmayın. (yüzen pencere) oyunu otoya aldığım içi kapatmak istemedim :) Öncelikle rom yüklemeyi ve sorumluluğun size ait olduğunu bildiğinizi düşünerek...
  12. Ersinasil

Soru Miui 12 için 19 mayıs etkinliği.

Bunun hakkında fikri olan var mı. "On yılın en iyi sürümüyle tanışmaya hazır olun. # MIUI12 için bizi izlemeye devam edin ve 19 Mayıs'ta saat 20: 00'de görüşmek üzere. Yayını paylaşın ve arkadaşlarınızı MIUI12 çevrimiçi lansman etkinliğini birlikte izlemeye davet edin! #MIUI" Miui 12 zaten...
  13. Ersinasil

Haber Mi 12 tanıtım lansman. Tam video.

Miui 12 tanıtımı yapıldı arkadaşla. Tüm tanıtımı izlemek isteyenler için. Fikirlerinizi merak ediyorum. Ben beğenmedim.
  14. Ersinasil

Yardım Airdots kutu

Arkadaşlar kutuyu kaybettim. Elinde olan varsa, satmak isteyen, alabilirim. Veya yardımcı olabilecek varsa.
  15. Ersinasil

Mod Mi 9t Mini mod. (magisk) Mirom 9.12.26.

Bana sorarsanız köşe köşe miuipro rom yüklemeye gerek bırakmayan bir mod olmuş. Miuipro rom da olan özellikleri mod haline getirmiş geliştirici. Arayan kişinin resmini tam ekran yapma. Durum çubuğu sitili değiştirme gibi bazı kodlar içerir. Telefonunuz rotlu ve magisk yüklü olması...
Üst Alt