Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslında o hataya ben de düşmek üzereydim. Sonradan işlemci özelliklerine filan bakınca anladım. O yüzden en güzeli telefonun kod ismi ile arama yapmak. Cpu-z benzeri programlar ile bunu öğrenmek mümkün.cok fazla redmi note 14 modeli var
Mi frim de obsidian olarak arama yapınca anlarsınız farkı
1746303729
https://mifirm.net/model/obsidian.ttt
1746303894
5g modeli poco x7 ile aynı işlemciyi kullanıyor. 4g olan modeli MTK G100 ultra
Konu redmi note 14 pro paylaştığınız bağlantı redmi note 14 pro 5g . İki telefon arasında işlemci farkı var. Yanlış yazılım yüklemek ciddi sonuçlara yol açabilir.
İlk sayfanın ikinci mesajında güncel link bağlantısı mevcut. Onu paylaştım aslında . Çünkü uygulama güncel olmayınca canlı kanalları izleme de sorun oluyor. Sizin verdiğiniz eski sürüm sanırım. İlk onu yükledim, canlı kanallar da sorun oldu. İkinci mesaj da paylaşılan güncel link sitesinde son...
Hayır sorun çözünürlük ile alakalı değil kesinlikle. Ben hep son çözünürlükte kullandım bugüne kadar.Bunda başka bişey var. Çünkü 2 yıldır kullanıyorum sınırsız YouTube paketini. Son 3-4 aydır bu sorun olmaya başladı. İptal ettim sınırsız YouTube paketini. Şimdi sözleşme bitmek üzere arayıp...
Demek ki bu sorunu tek yaşayan ben değil misim. Sınırsız YouTube paketini iptal ettim sırf bu yüzden. Bir da dalga geçer gibi diyorlar ki YouTube da ki reklamdan dolayı olabilir diyorlar. 30 GB İnternet reklam ile biter mi hiç akıl mantık işi değil. 2 ay kaldı sözleşme bitmesine. Bir bitsin de...
Uzun yıllar miui 5 ten beri Xiaomi kullana biri olarak yazıyorum. İlk başlarda Xiaomi guncellem verdiği zaman ,yepyeni bir arayüz ve daha hızlı bir sitem olurdu sonraya sonra işin tadı iyice kaçtı. Çok fazla custom rom gurubu desteği bıraktı. İşin en kotu yani ,miui 12 ile 14 neredeyse bire bir...
Hocam bakın biraz ağır tabir olacak ama. Okuma yazma ile ilgili sorun yoktur diye tahmin ediyorum. Orada ne yazıyor cihaz Uyumlu ise diyor anlatabildim mi. Yani her telefona aynı hizmeti almıyor.