Ersin TURGUT kullanıcısının son içeriği

1. E

Soru Mi 8 Se vs Mi 8 Lite

Şu an Mi Max 2 sıfır bile hala 1600-1900 TL arası. Bu telefonu en uygun satan Kipa ve Migros onlarda 2600 TL. 1700-1800 şu an çok zor belki Çin versiyon yurt dışı getirenlerden o fiyata alınabilir ama kayıtla birlikte yine 2000 TL :)
  2. E

Rehber Mi Max 3 Alınca Adım Adım Yapılacaklar Listesi

Hocam elinize emeğinize sağlık, çok değerli bilgi ve ciddi emek harcamışsınız.
  3. E

İpucu Mi Max 3 Cihazıma hangi sürümleri kurabilirim

Teşekkür ederim Scorpi hocam :) Mi max 2'yi 8 ay önce satmıştım ama sattıktan sonra pişman oldum Mi Max 3 ile geri geldim. happy~~ saliharda hocamın da dediği gibi Mi Max 2'nin amcaoğlu nod~~giggle~~
  4. E

İpucu Mi Max 3 Cihazıma hangi sürümleri kurabilirim

En sonunda bende Mi max 3 e kavuştum, global versiyon buldum yurt dışı :) Akşam kurduktan sonra bl kilit başvurusu yapayım lazım olur :)
  5. E

Rehber ARB Aktif Cihaza Global Rom / ARB Pasif Cihaza ARB Aktif Etmeden Global Kurulum Yöntemi

Ben Mi Max 3 sanmıştım Redmi note 5 miş sizin ki şimdi farkettim :)
  6. E

Yardım Xiaomi Mi Max 3 Brick

Geçebildiniz mi hocam :) Geçmiş olsun.
  7. E

Rehber Mi8 Bootloader kilidi nasıl açılır? (Mi8 Unlock Başvuru İşlemi)

Arkadaş şunu sormak istiyor sanırım aslında bende bu sorunun cevabını çok merak ediyorum. BL kilidi açılmış olarak gelen cihazı örneğin global rom yüklerken yanlışlıkla kilitlersek cihaz brick oluyor ve bootloader kilidi daha önce başkası tarafından açıldığı için kilitli kalıyor. Biz BL kiliti...
  8. E

Yardım Xiaomi Mi Max 3 Brick

Arkadaşlar selam, link atmıştım ama sanırım yasakmış silinmiş. Sahibinden de mi max 3 diye aratın yeni ilanlarla yazılım desteği diye ilan var tüm xiaomi modellerini çözüyormuş belki çözüme ulaşırsınız.
  9. E

Çözüldü Mi 8 Brick Mevzusu (12.05.2019) --- (ÇÖZÜLDÜ)

Arkadaşlar selam, link atmıştım ama sanırım yasakmış silinmiş. Sahibinden de mi max 3 diye aratın yeni ilanlarla yazılım desteği diye ilan var tüm xiaomi modellerini çözüyormuş belki çözüme ulaşırsınız.
  10. E

Baya sıkıntılıymış hocam en iyisi fazla kurcalamamak :) Teşekkür ederim bilgilendirme için.
  11. E

Teşekkürler hocam, peki bootloader açık gelen cihazın (Migrostan alınanlar bu şekilde ya) bootloader yetkisini üzerimize alabiliyor muyuz nasıl yapabiliriz, olur ya yanlışlıkla kapatıp brick ederiz.
  12. E

Merhaba arkadaşlar, bu yaşanılan sorunlar bl kiliti açık gelen cihazlar da mı oluyor. BL kilitini biz kendimiz açmış olsaydık ve rom atarken yanlışlıkla kilitleseydik ve brick olsaydı tekrar unlock yapabilecek miydik?
  13. E

Rom Xiaomi Mi Max 3 Global kararlı V9.6.6.0 yayınlandı

Aslında şunu sormak istiyorum mesela Migrostan bu telefonu aldık diyelim bl kilitide açık geldi. Bu bl kilitlini başkası açtığı yetkiyi benim alma şansım var mı? BL kilitlendiginde benim tekrar açma yetkim yok değil mi ya da o yetkiyi ben üzerime alabiliyor muyum.
  14. E

Çok sıkıntılı bir durum yavv  happy~~drunk~~
  15. E

Arkadaşlar bu bl kilitlini yanlışlıkla kapatıp cihazı brick edenler bl kilitli açık geldiği için kendi hesabından giriş yapamayanlarda mi oluyo. Mesela ben bl kilidini kendi hesabımdan açıp global yükledikten sonra yanlışlıkla kilitlesem brick olacak ama tekrar açamayacak miyim.
Üst Alt