Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sonuç yine aynı C:adb klasörüne kurdum yine aynı driverları tekrar kurdum yine aynı bilgisayarda mi flash var mi pcsuite bile var windows 10 32bit ondanmıdır acaba ama telefonun recoverysine ellede giremiyorum hiç bir şekilde sadece alttakine basınca fastboot geliyor ve ikisine basınca telefon...
evet izledim ama ben edl dediğimde tepki yok telefonda unkown command diyor. benim telefonun recoverysi gitmiş sanırım. bootloader kilit varken nasıl gider anlamadım ki bağlanıp yardımcı olabilcek arkadaş varmı . ücret karşılığı yardımcı olabilcekde olur havale ederim yeterki telefon düzelsin...
buda ikinci dediğiniz hocam ikisine bir basıp açtığımda telefonun ekranına telefon resmi gelip kablo takma animasyonu oluyor aygıt yöneticiside bu geliyor farklı bişey
hocam dediğinizi denedim iki tuşa basıp açtığımda ekranda telefon geliyor üzerinde mi yazan altında beyaz kablo takılıyor animasyonla. aygıt yöneticisinde redmi 3 geldi ama ünlem işareti ve mi flash da görmüyor telefonu bu moddayken.
waiting for device dedi ve kapandı ekran şuan açılmıyor cihaz açma tuşuna basınca kırmızı yanıyor aşağıda acaba şarj almama gibi sorun olabilir mi şarj alması yazılıma bağlı olabilir mi ?
arkadaşlar bootlar kilitli olduğu için flash all yazdıramıyorum mi flash fast boot olarak görüyor cihazı ff diye başlayan isim ama tgzleri yazdırmaya çalıştığımda kilitli diyor hata veriyor brick olmadan önce download moduna alıp orjinal yazılımları mi flash ile yazdırabiliyordum. şimdi download...