error666 kullanıcısının son içeriği

1. error666

Çözüldü Twrp açılmıyor,lütfen yardım edin

Merhaba arkadaşlar.cihaza pixel android 12 kurdum. Cihazı yeniden başlatınca twrp ekranında takılı kaldı.twrp menusune girmiyor,cihaz açılmıyor twrp boot ekranında kalıyor, bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim
  2. error666

Soru Miuitr hakkında yardım

Merhaba arkadaşlar.Aranızds Miuitr rom kullananlar oldumu? Oneos'mu daha iyi yoksa miuitr'mi? kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.Teşekkürler
  3. error666

Yardım pixel experience rom android 11

romu yükledikten sonra twrp gitti.android 11 uyumlu twrp bilen varsa yardim etsin lütfen
  4. error666

Soru mtpd nedir?

Eu Stabil roma geçtim ama "mtpd" aşırı şarj tüketiyor."mtpd" nedir?,nasıl kapata bilirim? Bilgisi olan varmi
  5. error666

Soru Root için yardım lazım

Merhaba arkadaşlar.cihazda miuitr rom yüklü.nasıl root edebilirim? Yardım lazım
  6. error666

Yardım Eu kuramıyorum

Merhaba arkadaşlar..cihaz mi8..şuan masik rom son sürüm yüklü..eu rom son sürüm yüklediğim zaman cihaz açılmıyor.Twrp ekranına geri dönüyor..Yeniden Masik rom yüklediğimde cihaz açılıyor.sorun ne olabilir acaba?
  7. error666

Soru Miui romlar arası geçiş

Merhaba arkadaşlar, Eu beta romdan miroom beta"a geçmek için format yapılmalımı? Yoksa üzerine kura bilirmiyiz
  8. error666

Mod [Yeni] MI8 Dual Speaker Audio Mod [Çift Hoparlör]

Android 10 icin bende mod var..Magisk ile yüklenilecek
  9. error666

Rom [MİUİ 10 SON SURUM] Mi 8 Xiaomi.eu MIUI 10 v9.9.3 Beta ve V10.3.6.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Merhaba arkadaslar..mi8se gibi her defasinda yeni surumu guncelledikden sonra twrp gidiyormu? 10.3.3 surumu kurmak icin hangi twrp surumu yuklu olmasi lazim
  10. error666

Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Beta surumune geldi karanlik mod..stabilde yok henuz MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. error666

Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Aynen. Pil performansinda bariz artis var MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. error666

Evet MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. error666

Pek bir ise yaramaz..sadece boyle hata veren uygulamalar olursa guncellemek gerekir MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. error666

Guncellemen gerekiyor MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. error666

Quick apps'in yeni versiyonunu indir.sorun duzeliyor MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt