EroSennin kullanıcısının son içeriği

1. E

İnceleme Yeni gelen güncelleme ve saçmalığı(11.0.9.0)

Arkadaşlar bugün 11.0.9.0 güncellemesi geldi fb grubunda bir arkadaş "android 10 güncellemesi o" falan diyince yükleyim bari dedim bir de ne göreyim koca bir HİÇ. 2 gblık bir güncelleme geliyor, güzel bir şey sanıyorsunuz ama karşınıza koca bir hiç çıkıyor. Neyin güvenlik patchi arkadaş bu...
  2. E

Soru Redmi Note 8 11.0.4.0 güncelleme sonrası şarj sorunu

Normalde telefonda 10-12 saate yakın ekran görüntüsü alırdım güncelleme sonrası 5-6 saati zor görüyorum aynı problemi yaşayanlar var mı? Yeni bir güncellemeyle düzelir mi sizce ne yapmam gerek bu xiaominin her güncellemesinde şarj sorunu kronik galiba
  3. E

İnceleme Redmi note 8 batarya performansı

Arkadaşlar telefonun daha 4. Şarjı falan. Nasıl sizce performans iyi mi? Telefonda sosyal medyayı aktif olarak kullanıyorum sürekli twitterdayım fotoğraf falan da çekiyorum gün içinde arada. Oyun oynanmadı. Genellikle sosyal medya uygulamları, YouTube ve Chrome kullanımı sadece. 1575491860...
  4. E

Soru Redmi note 8 ortam ekranı

Arkadaşlar merhaba, redmi note 8 telefonunu yeni aldım bu telefonda ortam ekranı özelliği yok mu? Mesela bildirim gelince ekranda renk belirmesi falan
Üst Alt