eros.00 kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım poco x3 şarj entegresi

selamlar poco x3 nfc de şarj entegresi bulunuyormu ve yeri nerde
  2. E

Yardım Poco x3 nfc anakart

Cihazımın anakartı değişmesi gerekiyor anakartı sadece xiaomi yetkili servisindemi bulunuyor ve sizce kaç tl masrafı çıkar
  3. E

Yardım Poco x3 nfc satmakmı tamir ettirmekmi

Telefoncu anakart çöp dedi yeni anakart lazım dedi sizce yeni anakart almakmı yoksa bu telefondan kurtulmakmıyorum
  4. E

Rom Mİ9T eu rom

Selamlar mıuı dowlander diye bi uygulamadan görüntüdeki romu buldum sizce yüklemelimiyim geçmeye değermi şuanki romum mıuı global 12.1.4 kararlı ve bu işlerde biraz yeniyim nasıl yükleyebilirim söylerseniz mutlu olurum
  5. E

Yardım Mi9T antutu stres test

Arkadaşlar sizce değerler nasıl ben pek birşey anlamadım
  6. E

Yardım Mi 9 t biraz ısınınca ortaya çıkan çizgiler

Cihaz biraz ısınınca ve parlaklığı düşürünce çizgiler ortaya çıkıyor parlaklığı ortaya çıkarınca kayboluyor (telefon soğuk olduğu zaman hiç bir sıkıntı yok) ve ekranla birlikte hareket ediyor çizgiler
  7. E

Yardım Rom atarken pc kapandı

Telefona rom aterken pc kapandı ve telefon mi yazısında kaldı fast boot modunada giremiyorum ne yapmalıyım
  8. E

Yardım Mi9 t fastboot hatası

Arkadaşlar nolur yardım edin artık kafayı yiyeceğim 2 gün önce yurt dışı mi 9t aldıım telefonu twrp üzerimden sıfırladım sıfırladıktan sonra telefon fastboot da kaldı her yolu denedim ama hiç bir işe yaramadı rom atmaya çalıştım mi flash üzerimdem ama olmadı 2500 saniyelere kadar bekledim yeşil...
Üst Alt