eros.00 kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım poco x3 şarj entegresi

selamlar poco x3 nfc de şarj entegresi bulunuyormu ve yeri nerde
  2. E

Yardım Poco x3 nfc anakart

benim cihazım yurt dışı ilgilenirlermi acaba
  3. E

Yardım Poco x3 nfc anakart

Cihazımın anakartı değişmesi gerekiyor anakartı sadece xiaomi yetkili servisindemi bulunuyor ve sizce kaç tl masrafı çıkar
  4. E

Yardım Poco x3 nfc satmakmı tamir ettirmekmi

yanlış işlem hocam ondan sonra cihaz fast boota düşmüş 1 gece cihaz öyle kalmış sürekli resetlemiş kendini ondan sonra hiçbi tepki alamamış tamirciye vermiş anakartı kurcalamış cihaz geldiğinde aynı ekli fotoğrafdaki gibi geldi ne yapmaya çalışmış anlamadık bizde başka tamirciye verdik yazılımla...
  5. E

imei atarken kapandı telefoncuya verdik sağolsun anakarta müdahale etmiş yazılımsal sorun olmasına rağmen
  6. E

valla hocam ben kendim rom atacaktım belki ondandır diye hiç bi tepki yok cihazda pc görmüyor
  7. E

Telefoncu anakart çöp dedi yeni anakart lazım dedi sizce yeni anakart almakmı yoksa bu telefondan kurtulmakmıyorum
  8. E

Rom Mİ 9T/K20 Xiaomi.eu MIUI 12 Android 11 Stabil Rom V.12.1.2.0

Rom akıcımı geçmeye değermii 1637779828 Ben yüklemiştim telefon cayır cayır ısınmıştı arayüzde ve takılmalar oluyordu
  9. E

Mod 120hz Magisk Modülü

Kurdum magisk üzerinden ama ayarlarda çıkmadı yani olmamışmı demek
  10. E

Mod 120hz Magisk Modülü

Bunu nasıl kuruyoruz ve nasıl aktif hale getiriyoruz
  11. E

Yardım Mi 9t Parmak İzi Okuyor Ama Tuş Kilidini Bazen Açmıyor

Bendede aynı sürüm var hiç bir sıkıntı yok parmak izinde
  12. E

Mi 9T/K20 [Android 10-11-12] Dolby Atmos

Root gerektirirmi acaba
  13. E

Rom Mİ9T eu rom

Hızlı cevap için teşekkürler 1636280924 Teşekkürler
  14. E

Rom Mİ9T eu rom

Selamlar mıuı dowlander diye bi uygulamadan görüntüdeki romu buldum sizce yüklemelimiyim geçmeye değermi şuanki romum mıuı global 12.1.4 kararlı ve bu işlerde biraz yeniyim nasıl yükleyebilirim söylerseniz mutlu olurum
  15. E

MIUI 12.5 Mİ 9T Pro / Redmi K20 Pro - Global Kararlı Rom V12.5.2.0.RFKMIXM İndirme Bağlantıları

Bende yüklemek istiyorum ama korkuyorum brick olur diye ne yapmalıyım tavsiyeleriniz varmı neye dikkat etmeliyim
Üst Alt