Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam ben almadan önce gidip telefonu inceledim ve öyle aldım. Kamera kısmı çok büyük ve biraz rahatsız edici. Alacaksanız bence önce kesinlikle kontrol edin elden sonra alın. Beni de rahatsız ediyor ama önceki nesillere göre daha denge ağırlığı düzgün olmuş onu da söyleyeyim.
Merhaba arkadaşlar biraz uzun olabilir kusura bakmayın.
Xiaomi 17 ultra android 17 beta kayıt oluyor normalde ama sürüm olarak 3.0.9 olması gerektiği söyleniyor(xiaomi sitesinde) ama bendeki cihazda 3.0.302.0 yani dediğinden bir sonraki güncelleme, bu yüzden dosyayı indirip flaşlamak...
Sürümden kaynaklı ısınma da olabilir. Birkaç gün kullanın yeni olduğu için sistem oturması zaman alabiliyor. Ben global kullanıyorum eu kullanmadım bu cihazda onun için net bir şey diyemiyorum.
Hoşgeldiniz. Ben de uzun aradan sonra 17 ultra ile xiaomiye devam ediyorum. Güncellemeye basınca yeniden başlayınca twrpye atıyor mu? Atıyorsa eğer siz indirilen romu twrp aracılığıyla kurarsınız böyle güncellemesi olur.
Mi 17 ultra kullanıyorum. Root olmadan bu banı kaldırmanın yolu yok mu? Numara değişikliği yapsak sıkıntı kalkar mı bilen varsa yardımcı olursa ona göre son çare numara değişikliği yapalım. Çünkü benim bu cihazda ikincil cihaz olarak da qr okutuyorum ama bağlanmıyor. Biraz araştırdım forumda...
Mi 17 ultra kullanıyorum. Root olmadan bu banı kaldırmanın yolu yok mu? Numara değişikliği yapsak sıkıntı kalkar mı bilen varsa yardımcı olursa ona göre son çare numara değişikliği yapalım. Çünkü benim bu cihazda ikincil cihaz olarak da qr okutuyorum ama bağlanmıyor. Biraz araştırdım forumda...
Merhaba arkadaşlar!
Cihaz için ultra ince sadece arka tarafı kapatacak kılıf var mı? Kamera çıkıntısını da kapatan ince kılıflardan renk farketmez. Ali express te buldum çok pahalı 15€ falan. Kullanan veya bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim.
23013PC75G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba arkadaşlar!
Poco f5 pro için global hyper os çıktı. Şuanda pilot kullanıcılar için sunulmuştur. Dileyen twrp üzerinden de flaşlayabilir. Kendim miui arama ve mesajlar uygulaması için tayvan romunu kullandığımdan dolayı onun gelmesini bekleyeceğim. Yükleyenler yorumlarını paylaşırsa...
Redmi K60/poco f5 pro cihazları için haftalık beta olarak hyper os çıktı.
Twrp kullanarak yükleyebilirsiniz.
Linki aşağıda
https://hugeota.d.miui.com/OS1.0.23.11.8.DEV/miui_MONDRIAN_OS1.0.23.11.8.DEV_afb8edb5c9_14.0.zip
(Bir kaç gün kendim kullandım. Akıcılık olarak çok iyi ve stabil. Dil...