Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi 17 ultra kullanıyorum. Root olmadan bu banı kaldırmanın yolu yok mu? Numara değişikliği yapsak sıkıntı kalkar mı bilen varsa yardımcı olursa ona göre son çare numara değişikliği yapalım. Çünkü benim bu cihazda ikincil cihaz olarak da qr okutuyorum ama bağlanmıyor. Biraz araştırdım forumda...
Mi 17 ultra kullanıyorum. Root olmadan bu banı kaldırmanın yolu yok mu? Numara değişikliği yapsak sıkıntı kalkar mı bilen varsa yardımcı olursa ona göre son çare numara değişikliği yapalım. Çünkü benim bu cihazda ikincil cihaz olarak da qr okutuyorum ama bağlanmıyor. Biraz araştırdım forumda...
Merhaba arkadaşlar!
Cihaz için ultra ince sadece arka tarafı kapatacak kılıf var mı? Kamera çıkıntısını da kapatan ince kılıflardan renk farketmez. Ali express te buldum çok pahalı 15€ falan. Kullanan veya bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim.
23013PC75G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba arkadaşlar!
Poco f5 pro için global hyper os çıktı. Şuanda pilot kullanıcılar için sunulmuştur. Dileyen twrp üzerinden de flaşlayabilir. Kendim miui arama ve mesajlar uygulaması için tayvan romunu kullandığımdan dolayı onun gelmesini bekleyeceğim. Yükleyenler yorumlarını paylaşırsa...
Redmi K60/poco f5 pro cihazları için haftalık beta olarak hyper os çıktı.
Twrp kullanarak yükleyebilirsiniz.
Linki aşağıda
https://hugeota.d.miui.com/OS1.0.23.11.8.DEV/miui_MONDRIAN_OS1.0.23.11.8.DEV_afb8edb5c9_14.0.zip
(Bir kaç gün kendim kullandım. Akıcılık olarak çok iyi ve stabil. Dil...
Arkadaşlar poco f5 pro cihazın kilidini açtıktan sonra taywan romu indirip mi flash üzerinden yüklemeye çalıştım. cihaz fastbootta kaldı şuan. recoverye girmiyor. Aynı şekilde twrp de yüklemiyor. mi flash üzerinden başka global rom da yükleyemiyorum. yardımcı olabilecek var mı?
Merhaba, arama geldiği zaman telefon bir saniye sonra kendi kendine açıyor. Ayarlardan otomatik açma kapalı olmasına rağmen her arama kendi kendine açılıyor. Bir gün önce One os romunu yükledikten sonra oldu bu durum. Şimdi global romdayım ama durum yine aynı. Yardımcı olabilecek var mı...