eromer1 kullanıcısının son içeriği

1. eromer1

Yardım WhatsApp bootloader dan sonra açılmıyor

Global rom yüklü. Romlarla çok uğraşmak istemiyorum açıkçası. Ondan dolayı globalde yapılabilir mi diye arayıştayım.
  2. eromer1

Evet kilit açık 2512BPNDAG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. eromer1

Yardım Resmi olmayan WhatsApp hakkinda

Mi 17 ultra kullanıyorum. Root olmadan bu banı kaldırmanın yolu yok mu? Numara değişikliği yapsak sıkıntı kalkar mı bilen varsa yardımcı olursa ona göre son çare numara değişikliği yapalım. Çünkü benim bu cihazda ikincil cihaz olarak da qr okutuyorum ama bağlanmıyor. Biraz araştırdım forumda...
  4. eromer1

Mi 17 ultra kullanıyorum. Root olmadan bu banı kaldırmanın yolu yok mu? Numara değişikliği yapsak sıkıntı kalkar mı bilen varsa yardımcı olursa ona göre son çare numara değişikliği yapalım. Çünkü benim bu cihazda ikincil cihaz olarak da qr okutuyorum ama bağlanmıyor. Biraz araştırdım forumda...
  5. eromer1

Yardım Poco F5 pro için ince kılıf

Merhaba arkadaşlar! Cihaz için ultra ince sadece arka tarafı kapatacak kılıf var mı? Kamera çıkıntısını da kapatan ince kılıflardan renk farketmez. Ali express te buldum çok pahalı 15€ falan. Kullanan veya bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim. 23013PC75G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. eromer1

Rom Poco f5 pro Hyper OS Global rom çıktı.

Merhaba arkadaşlar! Poco f5 pro için global hyper os çıktı. Şuanda pilot kullanıcılar için sunulmuştur. Dileyen twrp üzerinden de flaşlayabilir. Kendim miui arama ve mesajlar uygulaması için tayvan romunu kullandığımdan dolayı onun gelmesini bekleyeceğim. Yükleyenler yorumlarını paylaşırsa...
  7. eromer1

Rom Hyper OS 1.023

Redmi K60/poco f5 pro cihazları için haftalık beta olarak hyper os çıktı. Twrp kullanarak yükleyebilirsiniz. Linki aşağıda https://hugeota.d.miui.com/OS1.0.23.11.8.DEV/miui_MONDRIAN_OS1.0.23.11.8.DEV_afb8edb5c9_14.0.zip (Bir kaç gün kendim kullandım. Akıcılık olarak çok iyi ve stabil. Dil...
  8. eromer1

Yardım Cihaz fastboot modunda kalıyor.

Arkadaşlar poco f5 pro cihazın kilidini açtıktan sonra taywan romu indirip mi flash üzerinden yüklemeye çalıştım. cihaz fastbootta kaldı şuan. recoverye girmiyor. Aynı şekilde twrp de yüklemiyor. mi flash üzerinden başka global rom da yükleyemiyorum. yardımcı olabilecek var mı?
  9. eromer1

Yardım Kendi kendine çağrı açma

Merhaba, arama geldiği zaman telefon bir saniye sonra kendi kendine açıyor. Ayarlardan otomatik açma kapalı olmasına rağmen her arama kendi kendine açılıyor. Bir gün önce One os romunu yükledikten sonra oldu bu durum. Şimdi global romdayım ama durum yine aynı. Yardımcı olabilecek var mı...
  10. eromer1

Yardım mi logosunda kaldı

cihaz mi note 10. Mi flash rom yükleme sonrasında bu durumda kaldı ne yapmalıyım acil yardım lütfen Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Üst Alt