Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değerli arkadaşlar bende bu cihazı kullaniyorum ancak gerçekten mide bulandırıcı saçma sapan bir hata ile karşı karşıyayım ve çözüm bulamıyorum 53 sayfadaki tüm yorumları okudum bu sorunu yaşayan da yok sanırım; iphone cihazlardan gelen cevapsız çağrılarda bildirimler görünmüyor LED ışık...
Değerli arkadaşlar bende bu cihazı kullaniyorum ancak gerçekten mide bulandırıcı saçma sapan bir hata ile karşı karşıyayım ve çözüm bulamıyorum 53 sayfadaki tüm yorumları okudum bu sorunu yaşayan da yok sanırım; iphone cihazlardan gelen cevapsız çağrılarda bildirimler görünmüyor LED ışık...
Merhabalar cihaz garantili oldugundan arama uygulamasını degistirebilmem mümkün değil malesef farklı bir çözüm öneriniz olursa yardimci olursaniz cok sevinirim
Dostum merhaba
Aynı sorun bende de mevcut neden kaynaklandığını anlayamamıştım birkaç gündür araştırıyorum ancak bir çözüm bulamadim sen bir çözüm bulabildin mi acaba?