Erkki kullanıcısının son içeriği

1. E

Soru Araç Telefon Tutucu

Merhaba Arkadaşlar, Mi Max 2 ile keyifli günler geçirmeye devam ediyoruz :) ekranın büyük olması aracımda bir yandan navigasyon cihazı sahip olmamı sağladı. buna istinaden bu büyüklükteki bir telefon için nasıl bir araç telefon tutucu önerirsiniz?
  2. E

Yardım Xiaomi Mi Max 2 için MIUI V8.5.6.0.NDDMIED Global Kararlı rom yayınlandı

bende başladım güncellemeye :) Skorpi üstadım gibi konuya çok hakim olamasamda. bu arada üstada hak vermemek elde değil cihaz başarılı ;)
  3. E

Soru Xiaomi Mi Max2 Kullanım Deneyimi

eklemeyi unuttum 8.5.2.0 sürümde geldi cihaz sanırım son sürüm 8.5.4.0 yanlışım varsa düzeltin, yükseltmeye gerek varmıdır? ayrıca yükseltmeyi cihaz kendisi yapabilirmi?
  4. E

merhaba tekrar, dün akşamdan beri max2 ile beraberiz, şuana kadar gayet memnunum hatta keşke önceden alsaydım dediğim oldu. büyüklüğü çok sorun olmadı birkaç dakika içinde alıştım büyük ekran kullanımı gayet güzelmiş herşey gözünün önünde hissiyatı uyandırıyor. pil için söylenecek birşey yok...
  5. E

telefon geldi, gayet şık ve beklediğimden hafif çıktı. fakat kılıf ve ekran koruyucu olmazsa olmaz. en kısa sürede deneyimlerimi paylaşacağım
  6. E

Soru Xiaomi Mi Max 2 - Kimlerde var?

beni de ekleyiniz :)
  7. E

Skorpi çok teşekkürler geldiğinde ilk etapta nelere dikkat etmem gerekiyor?
  8. E

Skorpi bugün telefonun siparişini verdim 128GB olanı. muhtemelen akşam bende olacak. bakalım neler bekliyor bizi :)
  9. E

genel olarak - gördüğünüz yanları nelerdir? yada iyiki bunu tercih etmişim dedirten + ları. ayrıca belirttiğiniz Rom güncellemelerini sürekli yapmak zorundamıyız? önceki kullandığım akıllı telefonlarda bu türlü şeylerle uğraşmıyordum. dediğim gibi bu türlü konularda acemiyim hiç bilgim yok
  10. E

bilgi için teşekkürler, peki ısınması nasıl aşırı yüklenen biri değilim. bir diğer önemli konu telefonu nasıl muhafaza ediyorsunuz. malum büyük ekran olduğu için ekranda çatlama riski biraz fazla. arka kapak metal mi? günlük kullanımda cebe pek sığmaz sanırım
  11. E

merhaba, uzun bir süredir Lenovo Vibe P1 kullanıyorum, batarya performansı gayet başarılı zaten tercih etme sebebim de buydu. bir ara Sony z5 premium kullandım, batarya performansı (lenovo'ya göre) eh işte tam günü kurtarıyor fakat ısınma problemi çok fazla idi. bu nedenle kullanamadım ve...
Üst Alt