Erkaon12 kullanıcısının son içeriği

1. E

Diğer Redmi Note 9,9S ve 9Pro almanızı önermiyorum..

Bu konuya olduğu için geldik sevgiler
  2. E

Yardım Note 9 pro miui 12 deneyimi

Güncelleme yaptım hayırlısı bakalım
  3. E

Sohbet Redmi Note 9 Pro Kullanıcı Yorumları

Hocam miui12 geldi yapayım mı
  4. E

Yardım Redmi note 9 pro Call recorder

Cihazım kayıtlı değil henüz bir sorun olur mu daha önce çok rom kurdum ama bu cihazın daha botloader kilidini bile açmadım 1604084072 Baikaa yöntem yok mu
  5. E

Yardım Redmi note 9 pro Call recorder

Arkadaşlar herkese merhaba iyi forumlar ben uzun zamandır xiaomi kullanıyorum şu an redmi note 9 pro aldım. Eskiden mi 8 lite kullanıyordum onda normal romda arama esnasında application olmadan telefonun kendi özelliği şeklinde tuşlar hoparlör yazan arayüzde kaydet seçeneği vardı bu özelliği şu...
  6. E

Yardım Note 9 pro şarj

Yarım saatte 11 şarj sıkıntı donanımsal gözüküyor şarj aleti ve ya cihazın bataryasıyla alakalı olabilir
  7. E

Rehber Mi 8 Lite Magisk ile Root (Bootlop Sorunsuz)

mi logosunda kalıyor '' bu dosyayı twrp den yüklerken fail diyor ondan sonra mi logosunda takılı kalıyor 8 9 defadır deniyorum tekrar rom atıp atıp deniyorum lütfenbir yardım eder misiniz
  8. E

Rehber Mi 8 Lite Android 10 cam2api [MIUI]

Magisk uygulamasını nerden indirmeliyim
  9. E

Recovery Tüm Cihazlara Tek Tuşla TWRP Yükleme Aracı PROJESİ

Hocam mi 8 lite için olan twrpler sıkıntılı onun en güncelini seçerseniz memnun oluruz Trabzonlu hocam paylaşmış ama çince ve dokunmatik gidiyir işlem yapılmıyor ve tek seferlik
  10. E

Recovery [Pie] Xiaomi Mi 8 Lite - Twrp 3.3.1-1002 Tek Tuş Yükleme Aracı

Hocam öyleyse nasıl kullanılır
  11. E

Recovery Tüm Cihazlara Tek Tuşla TWRP Yükleme Aracı PROJESİ

Elinize sağlık hocam konu kirliliğini azaltmak adına güzel bir adım
  12. E

MIUI 11 Mi 8 Lite Global Kararlı 11.0.5.0 PDTMIXM İndirme Bağlantısı

Denedim olmadı değerli hocam 600 kusur megabayt dosya guncelleyiciyi de ana ekrana aldım günde 30 defa kontrol ediyorum kararlı güncelleme yok mi 8 lite bende mi sorun var yoksa hala gelmeyenler var mı anlamadım bilgisayardan nasıl yapılıyor bilsem yapcam artık ADB mi flash falan indirdim dün...
  13. E

MIUI 11 Mi 8 Lite Global Kararlı 11.0.5.0 PDTMIXM İndirme Bağlantısı

Bu birincisini indirdiğimizde telefonda güncelleme menüsünde görünür mü CraweL
  14. E

Çözüldü Telefonu fabrika ayarlarına sıfırlarken fastboot durumunda kaldı

clean all seçeneğini seçmeyi unutmuşum büyük kralsn crawel bi kez daha anladım
  15. E

Rehber Xiaomi Mi 8 Lite Twrp 3.2.3-0212 Otomatik Yükleme Aracı

yaptım bu defa da yazma hatalı dedi hocam dediklerinize ve rehberde anlatılanlara harfiyle uyuyorum usb portu değişince telefonda bi kıpırdmaa oldu hatta bir ara twrp yazısı logosu gözüktü sonra kendi kendine titremeye başladı sebebi nedir ekran gelmiyor ama telefon deli gibi tiriyor bende...
Üst Alt