Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
menteşe yapısından, kulaklıkların kutu içerisindeki sağlam oturuşundan yada kullanılan plastik kalitesinden rahatça anlayabilirsin. Tarihlerin farklı olmasında bir önem yok. Elime sahtesi geçmişti gerek menteşenin kalitesi olsun gerek plastiğin bitim yerlerindeki kalite olsun bariz belli ediyor...
cihazda mi 11 11.0.8.0 romunda işlem yapıldı şuanda da güncellemeden aynı vaziyette duruyor. Tekrardan repair işlemleri uygulamadan doğru yoldan direkt endonezya 11.0.3.0 romuna geçme imkanım yok mu? Cihaz ilginç şekilde rom değiştirince hattı görmüyor sanki hat soketi takılı değilmiş gibi.
Peki hangi yolu izlemeliyim? Arama google servislerinden hoşlanmıyorum miui dialer vs geçeceğim ama bir türlü şebeke sorunundan dolayı rom değiştiremiyorum.
elinize sağlık hocam. Ayrıca miui11 globalde imei işlemi görmüş cihazda mi11 endonezya romuna geçtiğimde sanki hattım takılı değilmiş gibi hata veriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba redmi 9 lancelot cihaz var elimde ve global m11 romda imei işlemi gördü(kendim yapmadım)
Cihazı endonezya romuna çekmek istediğim zaman sanki hat hiç takılmamış gibi hata veriyor yani hattımı vs görmüyor.
Tekrar global roma dönünce hattım ve şebeke sağlıklı çalışıyor.
Bu konu hakkında...
burda çeşit çeşit sorunları çözüm denerek paylaşılıyor ve çoğunlukla bahsi geçen olaydan değil benim bahsettiğim gibi klasörden alakalı ya da cihazlardaki farklı bir sorundan dolayı kaynaklananlar da var. Demek istediğim emeğinize saygısızlık yapmak değildi kırıcı davrandıysam özür dilerim.
yardımcı olmak isterdim ama bence cihazı bilen birilerinin eline bırakmalısınız. Ya da yabancı forumlardan destek almalısınız. Bizde çözümü türk sitelerinden aramıyoruz
bluetooth açıksa wifi sorunu yaşayabilirsiniz. Miui 12 kullanıyorsanız batarya sorunu yaşayabilirsiniz. Tavsiyem miui11'e dönmenizdir. Pil konusunda aynı sorunu bende yaşıyordum çözüldü ama garantinizi etkileyebilir tüm sorumluluk size ait.
rollback olayını bu kadar basit çözüm olacağını sanmıyorum. Yine de sorunu yaşayan arkadaşlara bir çözüm yolu olabilir. Ayrıca klasör isimlerinizde boşluk bıraktığınızda da rollback hatası alabilirsiniz.