Erkan476 kullanıcısının son içeriği

1. Erkan476

Yardım IMEI atma

Merhaba arkadaşlar. Telefonum kullanılamaz hale geldiği için tek çözümü SP Flash tool-da buldum. Rom flashlamak için Format All + Download seçeneğini seçmem gerektiği hakkında ekranda mesaj göründü. İMEİ bilgilerinin silineceğini biliyordum ama çaresiz olduğum için yaptım. İşlem başladı biraz...
  2. Erkan476

Yardım İMEİ atma

Merhaba arkadaşlar. Telefona Rom atınca İMEİ silindi. Amma aynı İMEİ telefon kutusunda var. Onu telefona atmak yasa dışı mı? Tespit edilir miyim?
  3. Erkan476

Soru IMEI atma

Merhaba. Telefona Rom atınca İMEİ silindi. Telefonun faturası ve garantisi çoktan bitti. Kendi İMEİ-si var bende. Kendi İMEİ-sini atsam fark edilirmiyim?
  4. Erkan476

Soru İMEİ silindi

Merhaba. Telefonuma Rom flashladıktan sonra İMEİ silindi. Yardımcı olursanız sevinirim
  5. Erkan476

Soru Xiaomi Redmi 9 açılmıyor, titriyor, fastboot ve recovery modlarına girmiyor, logo bile gelmiyor

Merhaba. Telefonumun boot animasyonunu değiştirmek istiyordum. İnternetden bir makale okudum herşeyi doğru yaptım, son işlem olarak telefonu fastboot moduna aldım, cmd terminaline "fastboot flash logo boot_logo.bin" yazdım işlem başarıyla tamamlandı. Bu arada telefonumu MIUI 13-den 12.5 ID...
  6. Erkan476

Soru EDL moduna geçiş

Merhaba. Fastboot-a erişemiyorum telefonun arkasını sökmek istemiyorum tuş kombinasyonuyla da EDL moda tam geçmiyor 4-5 saniye falan sonra çıkıyor. Acaba EDL moda geçmenin başka yolu varmı?
  7. Erkan476

Soru Xiaomi Redmi 9 açılmıyor, titriyor, fastboot ve recovery modlarına girmiyor, logo bile gelmiyor

Merhaba. Telefonumun boot animasyonunu değiştirmek istiyordum. İnternetden bir makale okudum herşeyi doğru yaptım, son işlem olarak telefonu fastboot moduna aldım, cmd terminaline "fastboot flash logo boot_logo.bin" yazdım işlem başarıyla tamamlandı. Bu arada telefonumu MIUI 13-den 12.5 ID...
  8. Erkan476

Yardım Xiaomi Redmi 9 açılmıyor, titriyor, fastboot ve recovery modlarına girmiyor, logo bile gelmiyor

Merhaba arkadaşlar. Telefonumun boot animasyonunu değiştirmek istiyordum. İnternetden bir makale okudum herşeyi doğru yaptım, son işlem olarak telefonu fastboot moduna aldım, cmd terminaline "fastboot flash logo boot_logo.bin" yazdım işlem başarıyla tamamlandı. Bu arada telefonumu MIUI 13-den...
Üst Alt