Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. Telefonum kullanılamaz hale geldiği için tek çözümü SP Flash tool-da buldum. Rom flashlamak için Format All + Download seçeneğini seçmem gerektiği hakkında ekranda mesaj göründü. İMEİ bilgilerinin silineceğini biliyordum ama çaresiz olduğum için yaptım. İşlem başladı biraz...
Merhaba. Telefona Rom atınca İMEİ silindi. Telefonun faturası ve garantisi çoktan bitti. Kendi İMEİ-si var bende. Kendi İMEİ-sini atsam fark edilirmiyim?
Merhaba. Telefonumun boot animasyonunu değiştirmek istiyordum. İnternetden bir makale okudum herşeyi doğru yaptım, son işlem olarak telefonu fastboot moduna aldım, cmd terminaline "fastboot flash logo boot_logo.bin" yazdım işlem başarıyla tamamlandı. Bu arada telefonumu MIUI 13-den 12.5 ID...
Merhaba. Telefonumun boot animasyonunu değiştirmek istiyordum. İnternetden bir makale okudum herşeyi doğru yaptım, son işlem olarak telefonu fastboot moduna aldım, cmd terminaline "fastboot flash logo boot_logo.bin" yazdım işlem başarıyla tamamlandı. Bu arada telefonumu MIUI 13-den 12.5 ID...
Merhaba arkadaşlar. Telefonumun boot animasyonunu değiştirmek istiyordum. İnternetden bir makale okudum herşeyi doğru yaptım, son işlem olarak telefonu fastboot moduna aldım, cmd terminaline "fastboot flash logo boot_logo.bin" yazdım işlem başarıyla tamamlandı. Bu arada telefonumu MIUI 13-den...