Erkan44 kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Watsap Bildirimleri , Bildirim Gösterme ve Sesi

Arkadaşlar merhaba mi9 cihazına yeni geçtim aklımda takılan bi kaç şey var sizlere sormak istedim -Arkadaşlar watsapa bildirim geldimi içerik bildirimi gösterme açık ama içerigi göstermiyor kilit ekranında -2. olarak İphonedan geçtim iphoneda kilit ekranında gelen bildirimler belirgindi ve...
  2. E

Çözüldü Eski yazı tipine dönme

Bölgeyi hindistan yapınca yazı tipi açılıyor çözüldü teşekürler.
  3. E

Çözüldü Eski yazı tipine dönme

Arkadaşlar mi9 a yeni geçtim temalar kısmından moby begonia yaptım ama eski yazı tipine nasıl dönecegimi bir türlü bulamadım yardımcı olabilcek varmı bu konuda . 1570897621 ++++++++++++++++++++++++
  4. E

Yardım Mi 9 Telefonda 4G+ gösteriyor

Arkadaşlar İphone ve mi9 da birinde 4G+ birinde LTE yazıyor ama hızl testleri aynı degişmiyor 12 -20 mgbit aralıgında gidiyor geliyor aynı yerde kıpırtamadan telefonlarda aynı sim kartı ile defalarca test ettim mi9 da 20 lerde gösteriyor iphoneda 20 lerde bazen 2side 12 13 lere geriliyor
  5. E

Hocam şimdi benim telefonda ara sıra 4G ara sıra 4G+ yazıyor bu benim için bi sorun mu degilmi veya daha önce kullandıgım İphone göre hızım dahamı düşük bunun hakkında yardımcı olursanız sevinirim. 1570880790 Arkadaşlar Şuan İphone ve Mi9 arasında aynı hattı takarak hız testi yaptım İphoneda LTE...
  6. E

Bildirimler Durum cubugu olabilir mi bahsettiginiz yer Orda böyle bi ayar bulamadımda
  7. E

Hız testi yaptım Dowlandım 12.5 upload ise 5 gösteriyor normal mi bu degerler . Turkcell.
  8. E

Arkadşalar merhaba yeni bir mi9 kullanıcısıyım. İphonedan geçtim ve dikkatimi birşey çekti. İnternet imgesinin normalde LTE göstermesi gerekiyor diye biliyorum ama 4G+ şeklinde gösteriyor bu 4.5g mi demek. Nedense internet hızı bana baya yavaş geldi Bunun Herangi bir şekilde LTE şekline...
Üst Alt