Erkan21 kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Mi9t herhangi bir yazıyı yapıştıramıyorum seçenek çıkmıyor

Merhabalar MIUI 12.5 OneOS 21.11.3 kullanıyorum mesajlara ya da herhangi bir yere yazı kopyalayıp yapıştırabiliyorum seçenekler çıkıyor ama chrome üstünden hiçbirşekilde seçenekler çıkmıyor bunu nasıl çözebilirim
  2. E

Yardım MIUI 11 - RevOS 20.1.31 instagram kamera sorunu

Bugün teknik servisteki eleman bunu kurdu telefonuma fakat instagram kamera kısmına girdiğimde ilk önce koyun sesi sonra inek sesi geliyor çok aşırı sesli bir şekilde bu ne saçma hata hiçbir yerde bunu yaşıyan yok ben ne yapıcağım şimdi 50 tane versiyon indirdim kaldırdım düzelmedi
  3. E

Yardım Arkadaşlar lütfen yardım edin yarın sınavım var

Arkadaşlar kardeşim uykudayken gelip twrp kısmına girmiş nasıl becermişse birşeyleri silmiş sabahtandır fastboot ekranındayım twrp ekranı hiçbir şekilde gelmiyor ses tuşlarını denedim Mi flash ile rom atmaya çalışıyorum sürekli hata veriyor birini çözüyorum diğeri hata veriyor ben ne yapacam...
  4. E

Yardım Mi9T İmei sonrası güncellemek istediğimde twrp diye bir ekranda kalması

Arkdaşlar merhaba dün akşam imei yeniledim gün almıştım bugun miu 11.0.1 güncellemesini indiriyorum tam yeniden başlata tiklayinca kipkirmizi twrp ekranina atiyor hicbirseyde yapmayi bilmiyorum yardimci olurmusunuz bilgisayarim var evden 11.0.1 e güncellemek istiyorum telefonumu nasil...
Üst Alt