Erkall58 kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Redmi note 7 bildirim kısmında WhatsApp hesabınız çalındı gibi site mesajları geliyor

Redmi note 7 bildirim kısmında WhatsApp hesabınız çalındı gibi site mesajları geliyor bunları nasıl engellerim virüs programı flan yükledim hala geliyor
  2. E

Rehber MIUI Theme Editor İle Üçüncü Parti Hatası Veren Temaları Yükleme

1572964058 Hocam bu uygulama ile yapınca 1 saat sonra flan tema eski haline dönüyor kalıcı olmuyor neden acaba?
  3. E

Soru Redmi Note 7

Bölgeyi Meksika yap güncelleme ye bak kontrol edersen gelebilir
  4. E

Uygulama Hidden Settings v6.35

Hocam cihazım redmi note 7 uygulamayı işe yarar hale getirmek için ne yapmalıyız bu uygulamada yazar mısın?
  5. E

Yardım Home tuşunu kaydırınca uygulamayı arka plana alma nasıl yapılır?

He tamamdır aradığım buydu çok teşekkürler.
  6. E

Tema IOS 14.1 Tema ( Kilit ekranı Hava Durumu) (03.11.2019)

Çözümü var mı peki yeni oldu dediğin
  7. E

Mesela iPhone x de var bu özellik uygulamadayken elinizi ekranın altında yukarı kaydırınca uygulama geri plana atıp çıkıyorsun bunu kastediyorum özellik olarak
  8. E

Tema IOS 14.1 Tema ( Kilit ekranı Hava Durumu) (03.11.2019)

Google olay de miu thema editör var onu yükle browseer den indirdiğin mtz dosyasını seç start sonra next next yap sonra gir temalarım da çıkıyor uygula de hayırlı olsun global da bu şekil yaptım
  9. E

Yeni güncelleme videosunda vardı sanırım ben redmi note 7 de bulamadım ana ekran tuşunu kaydırınca uygulamayı geri plana atma nasıl yaparız?
  10. E

MIUI 11 Belki de hepimizin hayali yıkılacak

Boş boşuna bekliyoruz desene bir deli kuyuya taş attı herkes inandı bu yalanı uyduran varya tam adimiş
  11. E

Gcam [RN7 - OTHER] Google Kamera 7.0.009 V13 [TÜRKÇE][STABİL][GÜNCEL]

Merhaba hocam aynı şey bende de oluyor ikikez basınca yakınlaştıyor nasıl çözdün sorunu kardeşim! 1571703981 Hocam aynı sorun bende de var nasıl yaptın bende ilk temizliyorum sonra zıp çıkartıp giriyorum iki kere basınca sadece yakınlaştırma oluyor nasıl olacak?
Üst Alt